![]() |
Jak ładnie to napisane... aż sie łezka w oku pojawia ;D
rowniez Wesołych Świąt :) Pozdrawiam ~Żona |
Dzięki i nawzajem.
Wesołych świąt! ho, ho, ho! |
Święta
Nawzajem Tibia.pl i życze Wszystkim udanych Świąt :]
|
Wesolych swiat wszystkim i nawzajem dla Tibia.pl teamu :)
P.S I tak dzieci Tibii zjedza kolacje w 5 min i zaraz poleca grac w Tibie bo straca 1k expa xD:baby: |
Jo tam najlepszego
|
Dobre i Wesołego Życzy Wam X-Anylon :):*
I żebyście nie spędzili tego dnia przy komputrze czekając aż Wam wpadnie "lefel"! Pozdrowienia |
Wesołych świąt :P
i nie grajcie przez ten świąteczny czas w Tibię bo to ZŁO:D |
Zenuś- Świąt nie będzie!
|
Życzę każdemu z Was miłych, wesołych i rodzinnych świąt.
|
Takk wszystkiego naj naj :)
|
Cytuj:
|
Tysiac znalezionych lootbagow w lesie,
prezentow ile 300 knight uniesie oraz duzo szczescia i pomyslnosci tyle, ile ds ma kosci zyczy Jerzos xD |
Heh
heh...no to prawda że w swieta sie nie powinno w tibie grac...ale co poradzic jak sie jest maniakiem i chce sie nabic kilka levow przez przerwe od szkol itd. ;]
Zycze wszystkim wesolych swiat i szczesliwego nowego roku ;-) ps:sorka za bledy ort. ale naprawde nie chce mi sie poprawnie pisac w ten okres :p |
Dzieki wzajemnie
ale ja tam swiat nie lubie :P |
Cytuj:
Ale pewnie sam trochę zjem, posiedzę i pójdę z kuzynami i chłopakiem kuzynki grać na kompie (wszyscy się zjeżdżamy do dziadków, a raczej babci). Co tam będę słuchał rozmów o polityce. Tyle, że nie będziemy grać w Tibię (oni są dorośli, trochę wstyd ;] ), tylko w FIFĘ albo coś w tę mańkę. A do życzeń się nie dołączam, bo są wg mnie tak samo sztuczne jak wysyłanie wszystkim na swojej liście GG tych samych albo używanie jakichś stron z życzeniami. |
|
Cytuj:
|
Ja też życzę wam wszystkiego najlepszego wesołych swiąt spełnienia spełnienia marzeń (tych tibijskich też :P) przede wszystkim tych prawdziwych ;). Pozdrawiam
|
Buahauuhahaha jaki tekst :D
Cytuj:
wesolych swiat :D |
Nie znam się na życzeniach, ale:
Gl w rl i w Tibii, jak najmniej nerwów związanych z szkołą/pracą i giercą, więcej nauki-mniej grania, no i pamiętajcie że Tibia to nie najważniejsza rzecz na świecie... Właśnie się dowiedziałem że prababka mi zmarła, a jej życzeń nie zdążyłem złożyć...:( Smacznej kolacjii. Wesołych Świąt życzy Quentin i Roxadar z Pandorii. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:41. |