|
|||||||
| Notki |
| Niusy Nowosci z ¶wiata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#1 |
|
Administrator
Data do³±czenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
HO! HO! HO!
![]() I znów nasta³ radosny czas ¶wi±t, gdy nawet najwiêksi zgorzknialcy potrafi± siê u¶miechn±æ, a wielb³±dy(i inne bardziej inteligentne stworzenia) mówi± ludzkim g³osem... ![]() Zespó³ Tibia.pl ¿yczy Ci, drogi czytelniku, aby te ¦wiêta by³y dla Ciebie czasem wyj±tkowym... Czasem wype³nionym mi³o¶ci±... Rado¶ci±... I szczê¶ciem... Aby¶ spojrza³ na te wszystkie wspania³e wspomnienia z tego ca³ego roku... I zastanowi³ siê jak chcesz aby wygl±da³ Twój nastêpny rok... Po¶wiêæ chwilê i zastanów siê... Gdzie by³e¶ rok temu... Gdzie jeste¶ teraz... I gdzie chcia³by¶ byæ za rok... ![]() Pamiêtaj - ¦wiêta to czas wyj±tkowy... Nie ma znaczenia, która religia go "wymy¶li³a" i czy w ni± wierzysz czy nie... Nie ma znaczenia czy masz w szafie schowan± górê prezentów, czy te¿ sam tak± otrzymasz... Naprawdê specjalnym czasem s± ¦wiêta, wtedy mo¿na wrêcz poczuæ rado¶æ i mi³o¶æ ludzi w powietrzu... Ludzi w ró¿nym wieku, wierz±cych w ró¿ne rzeczy i ceni±cych ró¿ne warto¶ci... A jednak Ci wszyscy ludzie w ten ¶wi±teczny czas potrafi± usi±¶æ do jednego Wigilijnego sto³u i obdarowywaæ siê nawzajem mi³o¶ci± i szczê¶ciem... Wielu m±drych(lub nie) ludzi mawia, ¿e "bliscy s± najwa¿niejsi", wiêc mo¿e warto na chwilê odstawiæ komputer i po prostu mocno u¶ciskaæ wszystkich swoich najbli¿szych i powiedzieæ im jak ich kochasz... ![]() Niech te ¶wiêta bêd± wyj±tkowe, Wasz Tibia.pl team... PS. Je¶li pragniesz z³o¿yæ reszcie u¿ytkowników ¿yczenia, mo¿esz zrobiæ ich zdjêcie z Tibii i umie¶ciæ w tym temacie: KLIK! Najciekawsze zdjêcia z ¿yczeniami zostan± opublikowane na stronie g³ównej Tibia.pl ![]() |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
U¿ytkownik Forum
Data do³±czenia: 03 07 2006
Lokacja: Kêdzierzyn-Ko¼le
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
|
Wszystkiego naj najlepszego, aby Wam te ¶wiêta minê³y w gronie rodzinnym oraz szczê¶liwego Nowego Roku 2008, aby Wam przyniós³ powodzenie w pracy/szkole
![]() Oraz powodzenia w grze ![]() @xoz Mo¿e Twoje s± takie, ale moje s± jak najbardziej s± szczere ... Ostatnio edytowany przez a.X.e - 23-12-2007 o 22:56. |
|
|
|
|
#6 |
|
U¿ytkownik Forum
Data do³±czenia: 11 06 2007
Lokacja: ustka
Stan: Niegraj±cy
|
ahh spam zupe³nie nieszczerych zyczen... to lubie!
|
|
#7 |
|
Guest
|
Weso³ysz Swiat dla Tibia.pl i CIPsofta
![]() Pozdrowienia rownierz dla wszystkich ludzi z UnItErY ![]() Koffam was ![]() ![]() |
|
|
#8 |
|
U¿ytkownik Forum
Data do³±czenia: 12 10 2004
Lokacja: Poland - ¯ory
¦wiat: Secura
Poziom: 116
Skille: ogromne
Poziom mag.: 19
|
Syskiego najlepsego!
![]()
|
|
#9 |
|
U¿ytkownik Forum
Data do³±czenia: 18 03 2006
Lokacja: Zamo¶æ
Stan: Aktywny gracz
¦wiat: Galana
|
I ja ¿yczê wszystkim weso³ych ¶wi±t
![]()
|
|
#10 |
|
U¿ytkownik Forum
Data do³±czenia: 26 10 2005
Poziom: 44
|
¿yczê wam du¿o wolnego czasu
nie spêdzonego przed tibia.
![]() 23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby 23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie 14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa |
|
|
|
|
#11 |
|
Guest
|
Wszystkiego dobrego ¿ycze wam
du¿o huntów , cc , chain armorów i dla noirmalnych demon set (sry nie wiem co pisze ) |
|
|
#12 |
|
U¿ytkownik Forum
Data do³±czenia: 16 07 2007
Imiê: Teferi Palladin
Gildia: Fire Army
¦wiat: Refugia
|
zycze wam. zycze wam zabyscie tak qrwa w ta tibie nie na*****lali xD
i weso³ych swiat :^) |
|
|
|
|
#13 |
|
U¿ytkownik Forum
Data do³±czenia: 10 02 2007
Lokacja: P³ock
Profesja: Elder Druid
¦wiat: Secura
|
Ja Wam nie bedê ¿yczy³ wszystkiego najlepszego , poprostu chce Wam powiedzieæ -.^ napisaæ ,ze ¶wieta to czas który powinni¶my byæ z rodzin± a w sylwka sie niezle zabawic ;] %%. Wiêc odsuñmy "kwadraciki" na bok i wpadnijmy w magiê ¶wi±t
![]() |
|
|
|
|
#14 |
|
Zbanowany
Data do³±czenia: 06 08 2007
Lokacja: W domu.
|
W ten czas niezwyk³y, nie bijcie leveli,
dzielcie siê z op³atkiem z bliskimi, prze¿ywajcie ten radosny moment jak tylko najlepiej mo¿ecie. Weso³ych ¶wi±t ;* Pozdro dla: X-zero, Hubkaa, Matixek007, Omega, Szlaja, Michoss, dla wszystkich u¿ytkowników www.pomocfake.jun.pl i dla wszystkich u¿ytkowników www.tibia.pl ofc. |
|
|
|
|
#15 |
|
CS Tibia.pl Team
|
To znaczy, ¿e ja te¿ przemówiê ludzkim g³osem? Nie bêde musia³ ju¿ pisaæ?
Kurcze i Drom w tym roku nie napisa³, ¿e mamy ju¿ nie graæ w tibie, pewnie by tak napisa³ gdyby nie mia³ swojej firmy paccowej : DDD. Aaa no i weso³ych. |
|
|
|
|
#16 |
|
U¿ytkownik Forum
Data do³±czenia: 23 08 2005
|
Weso³ych ¦wi±t i szczê¶liwego jajka.
|
|
|
|
|
#17 | |
|
U¿ytkownik Forum
Data do³±czenia: 25 08 2007
Imiê: Aevolana Zamizuelin
Profesja: Druid
Gildia: --
¦wiat: Vinera
Poziom: 27
Skille: --/20
Poziom mag.: 24
|
Moze to bedzie brzmialo standardowo, ale wiedzcie ze mam jaknajserdeczniejsze zyczenia...
Weso³ych ¶wi±t, wielu prezentów i zebyscie nie zapomnieli o Tym, który siê narodzi... ¯yczy dla u¿ytkowników tibia.pl Aevolana Zamizuelin...![]()
|
|
|
|
|
#19 |
|
U¿ytkownik Forum
Data do³±czenia: 16 08 2007
Lokacja: Thais
Imiê: Lord Dragon of Guardia
Profesja: Master Sorcerer
¦wiat: Guardia
Poziom: 114
Skille: Du¿e
Poziom mag.: 69
|
Weso³ych swi±t du¿ych prezentów,dobrych huntow
pozdro
|
|
|
#20 | |||
|
U¿ytkownik Forum
Data do³±czenia: 16 12 2007
Lokacja: Ab'Dendriel nie no tak naprawde to w ¶wiecie Tibji
Imiê: Bloody Elwina
Profesja: Paladin
¦wiat: Hiberna
Skille: Skiluje
|
Ile razy Miler Sklamal
Ile Kwach obietnic zlamal Ile Beger owsa zjadla Ile Kalisz nosi sadla Ile Peczak wziol na boku Tyle szczescia w nowym roku. Zycze wszystkiego najlepszego z okazji swiat bozego narodzenia oraz udanej zabawy na sylwku. Ja juz dostalem prezent od CipSoftu!!!!! BANA!!!!!!!!!!! Zabije ich!!!!! ![]() chociaz jestem taki nie winny![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]()
|
|||
|
|