![]() |
Cytuj:
|
@up
ale zauwazylem ze jezli modek nie ma argumentow to olewa ten post |
Cytuj:
Rapid nie ukrywa rozszerzenia no i tyle wam mogę powiedzieć, zadowoleni? Takie sprawy załatwia się na PW z modem który nałożył bana. Ofc czasem może być offline, ale dzień zwłoki chyba jeszcze nikogo nie zabił. Nikt się nie będzie wypowiadał za Atimcie. Jak będzie to sprawdzi, czy się pomyliła, czy może coś innego kierowało nią w momencie dawania bana i w razie potrzeby odbanuje usera. |
Rapid nie ukrywa rozszerzeń, jeżeli dostałem bana za rapida to połowa forum też ma dostac ='(? Śmiechu warte... z mojego punktu widzenia zostałem ukarany za:
1. wiedze o botach, 2. niefajny nick, 3. napisanie posta, 4. rapidshare Atimcia nie odpisuje mi od paru dni :) mimo tego widziałem ją/jego online. Jeszcze raz proszę o zniesianie bana. Pozdrawiam Michalusik |
No i po chuj piszecie posty typu "zły dział"? Przecież on pisze do Moderatora a nie do was, jak się to nie spodoba Moderatorowi czy Adminowi to on usunie/zamknie/przeniesie temat...
|
bóg zabił w huj kotków w tym temacie ; /
|
Cytuj:
To jest ewidentnie ich błąd i lenistwo. Im się nie chce naprawić błędu, bo po co, jeden użytkownik na forum mniej to żadna różnica nie? Nawet jak to nie była jego wina... |
Cytuj:
Ile by nie czekał, napisanie tematu o swoim banie, kierując się do moderatora zawsze będzie gorszym wyjściem niż napisanie PW. |
PW Nie może wysłać bo ma Bana a maila napisał tydzien temu i nie otrzymal odp dlatego napisał tego posta.
a moderator chyba ma jakieś obowiązki a nie że wejdzie na forum raz na tydzień usunie x postów i nie loguje przez następny tydzień |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Przecież na reputacje wcale długo nie pracował nie? |
Cytuj:
Powoli tracę ochotę odpowiadania na posty, które szukają dziury w całym, a sam ze sprawą nie mam nic wspólnego, tylko wyjaśniam, chyba lepsze to, niż brak jakiejkolwiek wiedzy. |
SLU trzy litery:
AFF ;) |
Cytuj:
HAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH RAPIDSHARE UKRYWA? ROXISZ _/ KOGO WY BIERZECIE DO TEJ EKIPY ?! Cytuj:
Ode Mnie masz puchara :cup: 100% popieram @Autor tematu WITAMY NA TIBIA.PL ! |
Uderz w puchara :cup:
|
Uderzam w puchara :cup:
|
Uderzam w puchara :cup:
|
Zaraz dostaniesz bana za:
-Spam -zuy dziaó -pyskowanie -nieprzeczytanie (nie wiem dlaczego) regulka ;p |
To może jeszcze ja coś od siebie dodam....
Cytuj:
Moderatora na stos! (tłum powtarza): NA STOS! Ukrzyżować go, w imię Boże! (tłum powtarza): UKRZYŻOWAĆ! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:00. |