![]() |
#1 | ||
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 03 2008
|
![]() 04-03-2008, 09:31 Otrzymałem wiadomośc że zostałem zbanowany, kompletnie nie wiedziałem za co...
Piszę to w tym temacie gdyż tu dostałem bana od Atimcia, mysle że powinien/a to zobaczyc. Tresc bana: Cytuj:
Przepraszam bardzo Atimcia, ale to co wrzuciłem to nie są żadne nielegalne oprogramowania, to co dałem to były linki do moich dwóch filmów. Podpisałem "bot" i czy to znaczy że rozprowadzam jakiś program? Otóż, nie. Filmy były z rozszerzeniem rec, więc gdzie bot w rec? Odwołam się do mojego postu film był zatytułowany "BlackD crash" crash znaczy załamanie, cracked - skopiowanie... to są wogóle inne rzeczy. To tak samo jakbym napisał "Filmik z Hackowania" - byłbym oskarżony o próbę hakerstwa? Użytkuje na forum od dłuższego czasu (2005) i wiem co wolno a czego nie. Jestem rozczarowany tym banem, proszę o unieważnienie gdyż otrzymałem go bezpodstawnie. Mam nadzieje ze przeczyta to jakis modernator. Pozdrawiam Michalusik |
||
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() zły dział
10 znakow |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() Powiem tak ja dostalem bana za to ze powiedzalem jak sie uzywa mc .Potam napisalem do moderatora (nie pwoeim jakiego bo mnie nerwy poniasa) ze jest leniem i nie umie nic robic tylko karac za pierdoly to dal mi 30 pkt i mam po koncie a to konto bylo mniej wiecej juz kojarzone przez ludzi . Ale co tam , sa rowni i sa rowniejsi .
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 11 2005
Lokacja: > > >Chodzież< < < Wpisy Bloga: 1023
Stan: Usunięty
Imię: Worker
Profesja: Sorcerer
Świat: Aurea
Poziom mag.: 72
![]() |
![]() Go go sprawiedliwości!
A ty wy*******aj z tym swoim 10 znaków do kolegów sie pochwalić, że przeczytałeś cos na forum i teraz umiesz.. a nie tu okazujesz swoje szpanerstwo... Ostatnio edytowany przez Works__1985 - 08-03-2008 o 10:00. |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 01 2008
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() To jest Polska - tu nawet wzorowy obywatel ma przejebane... -.-
|
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 01 2008
Lokacja: Wrocłaff
Imię: Batrix Sorcerer
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: ROX
Świat: Menera
Poziom: RLZ
Skille: 999/666
Poziom mag.: 49
|
![]() O LOL CO ZA IDIOTA nie dosc, ze zly dzial to jeszcze sie zali ze boty wzuca na te forum
![]() #bot http****apids****.com/files/9****224/b****ec.html UWAGA #2bot http****apidshare.com/f*******5419/bot2.re****ml UWAGA Niby nic wielkiego prawda? Ale zobaczcie ze teraz, poty nie działają tak samo. Boty w BlackD jeżeli zostaną ropniete, wchodzą z powrotem do tej samej dziury. Jedynym rozwiązaniem jest crash systemu BlackD. Później może napisze jak dokonać tego. za to co na niebiesko dostaUEs bana ![]() REGULAMIN PLX
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
Jestes niedorozwinięty i nie potrafisz czytac ze zrozumieniem, lub słowo "bot" ma dla ciebie jedno znaczenie... Nie myslalem ze musze wszystkiego tłumaczyc, każdej linijki... myslalem ze sa tu ludzie ktorzy używają mózg, a nie klepia w klawiature bezmysle ciagi liter. 1. "Niby nic wielkiego prawda?" <-- tyczy sie do filmików gdyż jest na nich pokazane koncowe zabicie Bota (tak bota uuuu), czyli ropniecie i zabicie raz za pomoca scorpiona i wspów a raz na ds'ie. 2. "Ale zobaczcie ze teraz, poty nie działają tak samo." <-- troche zabijam boty i wczesniej to była pestka bo były sprawne poty (garnki) na ktore nie mozna bylo wejsc, teraz sprawa jest nieco inna skoro nie da sie go trapnac potem to jak go wydostac? 3. "Boty w BlackD jeżeli zostaną ropniete, wchodzą z powrotem do tej samej dziury." <-- Gdy botujaca postac jest na bocie systemu BlackD to zaraz po ropnieciu wchodzi do tej samej dziury (wiem bo czytałem). 4. "Jedynym rozwiązaniem jest crash systemu BlackD." <-- Skoro nie idzie czekac i ropac az sie uda, ani ztrapowac bota i pozniej ropnac (gdy sie ropnie, znow wejdzie). Więc jedynym rozwiazaniem jest crash systemu BlackD. Jak tego dokonac? nie napiszę z róznych powodów m.in. ze zostane oskarżony o karmienie trolli -.-. To bylo by na tyle, nie życze sobie głupich komentarzy typu tego pana z góry, jeżeli nie potraficie czytac ze zrozumieniem i macie zielone pojecie o co sie rozchodzi (zabijanie botów, botujacych na BlackD), to nie komentujcie... Pozdrawiam Michalusik |
|
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2006
Lokacja: Tchais
Imię: Wychowawca
Profesja: Elder Druid
Gildia: Zwolennicy emoty ";<"
Świat: Celesta
Poziom: 27!
Skille: wielkie
Poziom mag.: He
|
![]() A ja zaryzykuje warna, ale musze to wiedziec bo sam trudze sie zabijaniem botow... Jak crashowac BlackD?
|
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2007
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Przecież napisał, w punkcie 3cim. Na non pvp, ubija sie fire elementala na rope placu aby ten zostawił fire fielda, po czym ropuje się bottera który wchodzi na dół, aż do jego śmierci.
|
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
Niech jakiś modernator odwiedzi ten temat.... Pozdrawiam Michalusik |
|
![]() |
![]() |
#11 |
Zbanowany
Data dołączenia: 12 09 2006
Lokacja: Zabrze
Stan: Początkujący
Imię: Leo Eloon
Profesja: Elite Knight
Gildia: Equimanthorn
Świat: Nebula
![]() |
![]() twój post mógł zostać potraktowany jako "chwalenie bota"
i tak btw. ten 2 bot to nie było blackd i 2 btw. dalej jestem w twoich vipach xD Ostatnio edytowany przez Lynx - 08-03-2008 o 12:49. |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
Profesja: Knight
Świat: Gaalaaanaa ;d
|
![]() Tia, ja dostalem ostrzezenie za to, ze wkleilem rozmowe z Tibii gdzie jakis koles dwa razy powiedzial jakies niecenzuralne slowo, zapomnialem to wyxxxowac i dostalem warna za nadmierne uzywanie wulgaryzmow...
|
![]() |
![]() |
#13 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() W regulaminie wprowadzony zostal punkt, wedlug ktorego kazdy link ukrywajacy rozszerzenie moze byc traktowany jako potencjalny keylogger, z tego powodu, ze nikt nie ma czasu, aby sciagac kazdy filmik i go skanowac.
#14 |
Zbanowany
![]() |
![]() rapidshare nie ukrywa rozszerzeń?
Ostatnio edytowany przez Lynx - 08-03-2008 o 13:00. |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Kiedy zostal wprowadzony? Napewno nie 2 lata temu kiedy on sie rejstrowal i zaznaczal "przeczytalem regulamin" wtedy moze i go przeczytal ale powiedz mi kto bedzie szukal nowych punktow w regulaminie co tydzien czy iles tam? |
|
![]() |
![]() |
#16 | ||
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() |
#17 | |
Zbanowany
![]() |
![]() Cytuj:
wyraźnie w linku widać http://rapidshare.com/files/96905224/bot.rec.html a pozatym pisał że na PW, Maile modek który dał mu bana nie odpisuje |
|
![]() |
![]() |
#18 |
Zbanowany
|
![]() No, moje konto tez kiedys zbanowal ;p
Pewnie jak przeczyta temat to wszyscy dostaniemy bana za free tak jak ten co zalozyl temat ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | ||
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
|
![]() Cytuj:
A po za tym; Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Rybzor - 08-03-2008 o 13:52. |
||
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2004
Imię: Pephy
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Next Generation
Świat: Obsidia
Poziom: 222
Poziom mag.: 81
|
![]() a gdzie rapidshare ukrywa rozszerzenia ?
brawo admini _/ |
![]() |