![]() |
"Zwracam się z uprzejmą prośbą" do moderatorów o zaznaczenie w regulaminie, że zip'y są równie bezpieczne co rec'e, a takich "loli" tudzież "nubów" którzy wyzywają wszystko co się rusza od hakerów, natychmiast banowali. Bo ostatnimi czasy sporo nerwów można stracić przeglądając dział "Filmy".
Pakowanie plików rec (i w ogóle wszystkich plików przesyłanych netem) należy do dobrego obyczaju, bo powoduje zmniejszenie ruchu w sieci, i szybsze ściąganie. Wiele serwisów (choćby tych z działu "Linki") nie przyjmuje filmików w formacie rec, tylko zip. A jeśli ktoś naprawde nie wie co to zip czy rar, niech przeczyta jakiegoś manuala a nie wyzywa ludzi od oszustów-hakerów. Koniec manifestu:) Pozdrawiam. |
Kiperr! wypas filmik.śmieszne teksty nawet,smiesznie uciekałeś(wokół jednego cyca,uciekałeś przed drugim)itp. :D smieszne,prawie wcale nudne :D wielkie Congratulacion! :cup:
EDIT: sux place,sux resp,sux sux sux :D:D gosciu bomba jesteś :P:P P.S. nie czepiać się ortografii :D |
Kiperr na prezydenta! a ci co mu nie wierza to do Burki na Faso :D
Po 1. Filmik fajowy ;) po 2. Po kiego grzyba Kiperr ma kogos hackowac skoro ma taki lvl i jakies marne 10k i tak mu duzo nie da? po 3. Rar/zip to nie keyloggery po 4. Bana ma nie dostac po 5. Keyloggera balbym sie raczej w plikahc exe a nie rar/zip po 6. Rzadzisz :] |
Kiperr r0x za*****ty filmik :) wiecej takich. Dla mnie ten respawn byl szybki :P a dla Ciebie widac nie :D
|
****a
Cytuj:
|
@ mccloy & inni debile z problemami...
1. Erigol jest bezpieczny bo można tam wgrac tylko pliki .rec wiec keyloggera nie bedzie... 2. Kiperr jest jedna z najbardziej zaufanych osob na tym forum. 3. Dla n00bow mam .rec : http://members.lycos.co.uk/gesiorwaz...doonPrison.rec to moje konto na lycosie - link i film dzialaja... |
Key'e gdzie je kupić!!!
Pomóżcie gdzie moge kupić keye do więzien kazordoon chcialbym wiedzieć z gury dziękuję
|
kiperr rulez :] filmik jak wszystkie twoje wypasisty :p
|
Ty - filmik już się przydał ^^
|
lol a mi niestety nie dziala... jakis error :(
|
error ;( omg halp mi Xd
|
No nie :(
A mi niedziała , najpierw sie niechciało pobrać 99% i stało a jak sie pobrało to jakiś Error. Co to ma być czy to na tibi 7.3 czy coś trzeba cudować z tym filmem ?
|
error
Wyskakuje mi jakis smieszny errorek i widze w ostatnich postach ze inni nazekaja na blad ... mugl bys dac jeszcze raz link ?
|
Kapa
Ej ja nie moge tego pobrac, a bardzo bym chcial!!!Mialem 100% i wyskakuje bląd!!!Moze moglby mi ktos powiedziec czemu tak sie dzieje???Nie uzywam Internet Explorer tylko Opera 7.0 ale czy to ma jakis wplyw na pobierane pliki???
|
@ll up
Zobaczcie kiedy dal posta i pomyslcie troche bo to nie boli. |
OmG ludzie przeciez tu jest normalny film :D Ja nie rozumiem, po co Kiperrowi by bylo hakowac jak sami wiemy jakiego ma charka i jaki lvl xD ... Brak slow, to jest po prostu film !
BTW. Filmik spox jak kazdy twok Kiperrq ;] Cya B) |
Po co wygrzebywać tematy z listopada 2004 -.- Jeszcze ludzie sie czepiają że im sie nie chce sciągnać. Popatrzcie na datę założenia tematu.
|
Cytuj:
|
wiem ze kiep nie oszukal bo to wporzo gosc ale te errorce denerwuja
film jest w zip na 3 stronie link ze strona disabled wiem ze to nie key ale daje powody by tak myslec i ludzie maja prawo sie bac wiec ich nie objezdzajcie :P A filmik jest pod tibie 7.3 |
;/
jest taka sprawa pod jako to tibie? 7.4?? bo mi wyskakuje blond taki jak zla tibie wlocnzysz
halp blax xDD |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:19. |