![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]()
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 10 2004
Lokacja: Wrocław
![]() |
![]() wlasnie obejrzalem filmika krotki
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 09 10 2004
Lokacja: TIBIA
Stan: Tutor
Imię: TIBIA TIBIA
Profesja: Knight
Gildia: TIBIA TIBIA
Świat: TIBIA TIBIA
Poziom: TIB
Skille: TIBIA T
Poziom mag.: TI
|
![]() Fajne miejsce do expienia to wiezienie ale mogles pokazac droge i jak zdobyc klucze.
A co tam twoie filmy sa BEST po prostu ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2004
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
|
![]() rec***** ja tam wole nie ryzykowac
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Lokacja: Venore
|
![]() Re up. Plik czysty
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 10 2004
Lokacja: Bydgoszcz
|
![]() witam , miałem zamiar się tam przejść pozwiedzać ale teraz to juz nie ma sensu
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2004
Lokacja: Wygnajewo
|
![]() Cytuj:
ja tez wole nie ryzykowac ![]() |
|
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja *******e
![]() Panuje stereotyp ze jak ktoś daje pliki w formacie zip/rar to hacker. "Ten typ tak ma" , ładowałem na ten serwer pliki .rec , a on sam zamienił je na pliki rar./zip. , żeby mniej zajmowały czy coś ![]() Zawsze po ściągnieciu mozecie zobaczyć co znajduje sie w archwium. (Taaaak Win-Rar , ma te opcje , zdziwko co ? ![]() Druga sprawa : Jeżeli macie pisać takie bzdety typu "o zip , nie ściagam bo będzie jakiś keylogger" to lepiej nie piszcie nic.
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2004
|
![]() kipeRR !! jaki z ciebie lol! to ty nie wsadzaj plików ***** ani ***** ! to jest bez sensu bo i tak mało prawdopodobne, że kogoś shackujesz ... jeżeli nie jestes szakier ( hehe ) to nie gadaj głupot o zamienainiu na końcówki rar, daj NIE jak takie głupoty ci wyskakują ! nastepnym razem tylko .rec
![]() nie jestem Jan Miodek ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Zeby nie być niegrzeczny ale : Shut the fuck up ! Gwoli ścisłości "lol" to nie określenie osoby. Jan Miodek to ty na 100% nie jesteś , ale czasem mógłbyś wziąść do ręki słownik , poczytać do poduszki czy coś ![]()
Kiperr 205 Elite Knight 9 mlvl 103/98 Lunara. “Ash to ash, Dust to dust, Fade to black” Ostatnio edytowany przez Kiperr - 21-11-2004 o 20:27. |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2004
Lokacja: kOmpUter
Profesja: Royal Paladin
Świat: Thoria
Poziom: 73+
|
![]() Plik czysty i Kiperr RULEZZ
![]()
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2004
Lokacja: Home, sweet home ;]
![]() |
![]() OMFG wy chyba niewiecie, że na serwerze na jakim Kiperr repy umieszcza, NIEDA sie w .rec . Nieznacie sie, to się nieodzywajcie - proste -.- tylko na n00bki na forum wychodzicie.
#13 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
To co napisales, jest komentarz do filmu? Nie! Goowno nas to obchodzi czy bedziesz sciagal czy nie, wiec po co tu to piszesz?! Jak chcesz komus powiedziec o swoim problemie to: i tu mamy szeroki wybor ^^ powiedz o tym mamie/tacie, zglos sie do szkolnego psychologa, napisz do bravo, nie wiem... moze samemu cos ci przyjdzie do glowy ;] A filmik moze byc, troche woly resp tam jest ;P |
|
![]() |
![]() |
#14 |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 03 2004
|
![]() nieee działaaa
podłącza się do świata Tibii i nie chce przestać... |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() O ile jestem dobrze poinformowany, za ******/****** można dostać ostrzeżenie/ban.
Radzię uważać, a osobiście ja sciągam tylko *.rec. Jeśli niektórzy mają wątpliwości, niech poproszą kogoś zaufanego z forum(ew. sami) o przeskanowanie pliku. Ostatnio edytowany przez Dr.Unknown - 22-11-2004 o 16:45. |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2004
Lokacja: Home, sweet home ;]
![]() |
![]() Umm jak dla mnie Kiperr JEST kimś zaufanym -.-
#17 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Unknow
Urzekla mnie twoja historia. Nie wiem albo nie czytałeś wcześniejszych postów/innych moich tematów albo masz jakis kompleks. Btw : Z tego co wiem ten topic jest po to żebyś skomentował mój film a nie zebyś mówił czego nie wolno a co tak. Czemu na wszytskich innych forach (łącznie z tibia.de) , nikomu rar./zip. nie przeszkadza tylko właśnie tutaj. Jeżeli mi nie ufasz , NIE ściągaj.
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: skąd? Z dużego pokoju
![]() |
![]() Ja miałem kiedyś klucz do pierwszych drzwi, miałem 30 lvl, ciekawe co by było jakbym znalazł na ziemi resztę takich... Może różaniec ostatecznie.
@Siergiey A Hoxiu może zadzwonić pod telefon zaufania jak widać tylko, bo gdzie indziej go? Wyśmieją? Od poduszki to pszedszkola taka jest Hoxiuna wola... Aha, o komencie bym zapomniał, 1337 fajny film od ciebie Kiperr. Tradycja na tym forum to jest jak Kiperr zamieści film to 9 na dziesięć postów przyprawia mnie o ból brzucha. |
![]() |
![]() |
#20 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 03 2004
Lokacja: Piła
![]() |
![]() Cytuj:
Nie ma sie czego bac kiperr spx gosciu on nie haker ![]()