Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Kazordoon prision (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=17582)

Kiperr 21-11-2004 19:16

Kazordoon prision

Zwiedzanie więzienia w kazordoon :p

http://movie.erigol.com/KazordoonPrison.rec

Jadzia 21-11-2004 19:26

wlasnie obejrzalem filmika krotki :( (szkoda ze nie pokazalas ludom gdzie jest key, ja wiem) ale fajny exp ogolnie :)

Rehu 21-11-2004 19:31

:)

Fajne miejsce do expienia to wiezienie ale mogles pokazac droge i jak zdobyc klucze.
A co tam twoie filmy sa BEST po prostu :cup:

PinGOnE 21-11-2004 19:33

rec***** ja tam wole nie ryzykowac :P

Dark Master 21-11-2004 19:40

Re up. Plik czysty :p

Enforce 21-11-2004 19:59

witam , miałem zamiar się tam przejść pozwiedzać ale teraz to juz nie ma sensu :) filmik mi sie podobał pozdro , see you in game!

johnnny_b 21-11-2004 20:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez PinGOnE

ja tez wole nie ryzykowac :P

Kiperr 21-11-2004 20:06

Ja *******e :P
Panuje stereotyp ze jak ktoś daje pliki w formacie zip/rar to hacker.
"Ten typ tak ma" , ładowałem na ten serwer pliki .rec , a on sam zamienił je na pliki rar./zip. , żeby mniej zajmowały czy coś :p
Zawsze po ściągnieciu mozecie zobaczyć co znajduje sie w archwium. (Taaaak Win-Rar , ma te opcje , zdziwko co ? :P).
Druga sprawa : Jeżeli macie pisać takie bzdety typu "o zip , nie ściagam bo będzie jakiś keylogger" to lepiej nie piszcie nic.

Hoxiu 21-11-2004 20:21

kipeRR !! jaki z ciebie lol! to ty nie wsadzaj plików ***** ani ***** ! to jest bez sensu bo i tak mało prawdopodobne, że kogoś shackujesz ... jeżeli nie jestes szakier ( hehe ) to nie gadaj głupot o zamienainiu na końcówki rar, daj NIE jak takie głupoty ci wyskakują ! nastepnym razem tylko .rec X(

nie jestem Jan Miodek :D

Kiperr 21-11-2004 20:23

@up
Zeby nie być niegrzeczny ale : Shut the fuck up !
Gwoli ścisłości "lol" to nie określenie osoby.
Jan Miodek to ty na 100% nie jesteś , ale czasem mógłbyś wziąść do ręki słownik , poczytać do poduszki czy coś :p

Przybitek 21-11-2004 20:40

Plik czysty i Kiperr RULEZZ :D

Hitmanu 22-11-2004 14:01

OMFG wy chyba niewiecie, że na serwerze na jakim Kiperr repy umieszcza, NIEDA sie w .rec . Nieznacie sie, to się nieodzywajcie - proste -.- tylko na n00bki na forum wychodzicie.

Siergiey 22-11-2004 16:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez PinGOnE

Taki duzy, a glupi -.-
To co napisales, jest komentarz do filmu? Nie!
Goowno nas to obchodzi czy bedziesz sciagal czy nie, wiec po co tu to piszesz?! Jak chcesz komus powiedziec o swoim problemie to: i tu mamy szeroki wybor ^^ powiedz o tym mamie/tacie, zglos sie do szkolnego psychologa, napisz do bravo, nie wiem... moze samemu cos ci przyjdzie do glowy ;]
A filmik moze byc, troche woly resp tam jest ;P

Petersaber 22-11-2004 16:35

nieee działaaa

podłącza się do świata Tibii i nie chce przestać...

Dr.Unknown 22-11-2004 16:44

O ile jestem dobrze poinformowany, za ******/****** można dostać ostrzeżenie/ban.
Radzię uważać, a osobiście ja sciągam tylko *.rec.
Jeśli niektórzy mają wątpliwości, niech poproszą kogoś zaufanego z forum(ew. sami) o przeskanowanie pliku.

Hitmanu 22-11-2004 16:50

Umm jak dla mnie Kiperr JEST kimś zaufanym -.-

Kiperr 22-11-2004 17:27

@Unknow
Urzekla mnie twoja historia.
Nie wiem albo nie czytałeś wcześniejszych postów/innych moich tematów albo masz jakis kompleks.
Btw : Z tego co wiem ten topic jest po to żebyś skomentował mój film a nie zebyś mówił czego nie wolno a co tak.
Czemu na wszytskich innych forach (łącznie z tibia.de) , nikomu rar./zip. nie przeszkadza tylko właśnie tutaj.
Jeżeli mi nie ufasz , NIE ściągaj.

Olorion. 22-11-2004 20:34

Nie opisales jednej dziurki ze stone golemami a po za tym all ok >.<
ja tam kiedys dedlem u minosow bo pacca nie mialem i rzucily mi e fielda na rope place >.<

Vegefa Ziom 23-11-2004 16:36

Ja miałem kiedyś klucz do pierwszych drzwi, miałem 30 lvl, ciekawe co by było jakbym znalazł na ziemi resztę takich... Może różaniec ostatecznie.

@Siergiey
A Hoxiu może zadzwonić pod telefon zaufania jak widać tylko, bo gdzie indziej go? Wyśmieją? Od poduszki to pszedszkola taka jest Hoxiuna wola...

Aha, o komencie bym zapomniał, 1337 fajny film od ciebie Kiperr.
Tradycja na tym forum to jest jak Kiperr zamieści film to 9 na dziesięć postów przyprawia mnie o ból brzucha.

Master Sorcerer 23-11-2004 21:17

LóL's

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez johnnny_b
ja tez wole nie ryzykowac :P

HIHO!

Nie ma sie czego bac kiperr spx gosciu on nie haker :P

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:49.