![]() |
Cytuj:
LUDZIE!! NIE ZMIENIAJCIE TEGO TEMATU Z POHA NA GHOSTLAND |
hehe a po co odrazu parcele?
no ta ale parcele to jedno a podziemne przejscie?? zamkniecie poh to jest dobra sprawa!!! a najlepiej jak bylo by kilka takich podziemnych przejsc!
8o :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: 8o 8o 8o 8o 8o |
HEHE, a tak się zastanawiałem czy tego nie zamieścić, serio;)
Wiesz codziennie, chociarzby teraz widziałem w dziale filmy jest lurowanie GS'a;) <edit> P.S: Tajemnica korespondencji:p |
racja!! Master ostry
Master ostry masz racje Poh powinno sie zamknac!! A jesli by sie ktos czepial tego ze bo jak uciec dalej przed gsem TO
PO 1. PACCOWI NIECH SOBIA KUPIA EXANI HUR UP <<<<LEWITACJA>>>> (PO KLOPOCIE B) B) :] :] ) PO 2. NIE PACCOWI ZAWSZE ZDAZA USTAWIC PARCELE....BO TO TRWA 3 SEKUNDY PO 3. JEST COS TAKIEGO JAK UCIECZKA DO SWIATYNI!! PO 4. POWINNO POWSTAC KILKA PODZIEMNYCH PRZEJSC xD :cup: :cup: :cup: |
Masz jakas manie z tym banem Master Ostry?? Ja tam popieram DR.Unkown tez kiedys sam bede sobie lurowac takie GS np po to zeby krecic filmiki. Powiem jedno NIEZAMYKAC POH tibia nie moze stac sie latwiutka gra dla dzieci od 7 lat.
|
Sam się zamuruj.
Chłopie daj sobie spokuj z takim tematem. Jakby CipSoft miał spełniać wszystkie tego typu prośby/sugestie to powstał by jeden wielki chaos.
A może wogóle ogrodzić wszystkie expowiska: Amazon Camp - żeby nie można było lurować Huntera bądź Dragona Huntery na lewo od Dwarven Bridge - żeby nie można było lurować do poczty PoH - ogrodzić itd. itd. Wynikiem był by wygląd Tibii jak jeden wielki barak, długi korytarzyk z wieloma drzwiami lub dziurami aby się dostać do danego expowiska. Załatwiło by to całkowicie problem lurowania. Więc radzę sam się zamuruj przed kompem, wykop fosę, rozwiń drut kolczasty itp. żeby broń boże nikt cię nie napadł złodziej, dres, a co gorsza rodzice. KONIEC @re down Cytuj:
|
Cytuj:
juz to widze wchodzi 7-latek 100lvl i pekuje 20-latkow 40lvl to by bylo cos |
Cytuj:
acha i wez se rozwiń drut kolczasty na sedesie |
Cytuj:
Według mnie, po zablokowaniu PoH'a Tibia mocno straci klimat. może zablokować tylko częsciowo (rzeczka/most do ominięcia) albo zrobić oddzielne przejscia z DW Brigde do thais & venore.. tylko tera którędy?? eh to jest palący problem ale sądze że najlepszy będzie kompromis |
Cytuj:
|
Hmm Gs pod Dvarfen Bridge ??? to go chyba muszza tam teleportowac DVARFEN BRIDGE jest nad Mount Sternum lazilem tam kupe razy na Aurearze i jakos nie spotkalem GS'ow
|
@ostry
powinieneś się powstrzymać od umieszczania rozmów z kimś bez jego zgody -.- @topic A może na wszystkich światach wyłączyć pvp, banować blokerów i zagrodzić wszystkie miejscówki z potworami? Taa, wtedy tibia była by straaaasznie ciekawa. @up Wierz mi że nie muszą teleportować. |
Cytuj:
|
Cytuj:
czy ja cos takiego powiedzialem!!?? |
[quote=Master ostry]
Cytuj:
|
Cytuj:
dobra dobra ble ble ble cyce są stosunkowo slabe i da sie przed nimi zwiać (ale mi chodzi o cos typu GS jest dobre ladne hity ciągnie i szybko chodzi) |
Cytuj:
@On topic Ten temat schodzi do kłutni i wyzwiski, główny temat został zrealizowany, ludzie wyrazili swoją opinie, wg. mnie można zamknąć, bo poprostu ludzie dziwne rzeczy robią. |
Cytuj:
|
Utwierdziłeś mnie jednak, że jesteś..nieważne, że nie myślisz, 4 strony i grubsza afera, kilka kłucących się osób o głupi temat, który i tak nie dojdzie do skutku, chociaż bys takich głupot nie pisał..czym jest podróż do nowego miasta bez niebezpieczeństw i dreszczyku? O to chodzi.
|
Cytuj:
Masz racje. Ja gram na Harmoni i codziennie jest lurowany gs, a jak go zabiją to nowego lurują od razu. Kiedyś nawet DL do jakiegoś miasta zlurowali (znaczy kolo) i sam niewiem skad oni go wytrzasneli :P Ja uważam że powinno się oddzielić jeszcze dodatkowo POH po naprawde wielu moich kolegow (najczesciej druty i sorki) gineły przez takich debili.Aha i moim zdaniem czemu tibia byla by nudniejsza bez lurerow?? Moze ci co tak pisza to ci lurerzy i najedli sie strachu ze niebeda mogli juz w taki sposob zarabiac kasy. Niewiem moze niektorych ludzi podnieca jak ich gs zabije ale mnie nie. Jakby lurerow niebylo to by ludzie mieli wieksze lvl i by chodzili na lepsze potwory i to by byla frajda :P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:39. |