|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
Pokaż wyniki sondy: Czy ekipa CipSoftu powinna szczelnie zabarykadować PoH? | |||
Tak, taak, TAAAK! |
![]() ![]() ![]() ![]() |
102 | 46.36% |
Nie, lepiej aby zostało tak jak jest ![]() |
85 | 38.64% |
A co mnie to? "Róbta co chceta" |
33 | 15.00% |
Głosujących: 220. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 11 2004
Lokacja: Ab'Dendriel
![]() |
![]() Założe sie że każdy z was (oprócz lurerów oczywiście), chciałby żeby PoH tak samo jak Ghostland zostal zamurowany "górami". Wtedy uniknelibyśmy częstemu przypadkowi - lurowaniu potworków z Poh'a (np. Dsy, GSy, all Minos itp.). Proszę wyrazac swoją opinie na ten temat, może wtedy pójdzie jakaś poważna skarga do CipSoftu i zamkną PoH'a? Komenty - co sądzicie!
zapomnialem dodac ze szlo by wejsc na PoH'a ale tylko przez tunel pod ziemią ![]() ![]() prosze modków o dodaniu tej ankiety na sonde na glowniej stronie tibia.pl poniewaz niezla afera sie z tego robi trzeba to rozstrzygnąc na większej skali (może coś z tego bedzie w tibii)
Zmienilem postac na: Name: Acid Kamil Profesja: Knight Miasto: AB'Dendriel Serwer: Secura Level: 30 Magic level: 4 Skille: 53/47 Gildia: Ostra Gildia Ostatnio edytowany przez Master ostry - 22-11-2004 o 17:41. Powód: zapomnialem dodac... |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2004
|
![]() Ja nieraz padlem ofiara lureluw ale uwazam ze niepowinno sie barykadowac POH lurezy sa czescia tibi i zycie beznich byloby nuuuuudniejsze.
![]() No wlasnie Cipsoft zahowuje rownowage. ![]() Ostatnio edytowany przez Fido - 22-11-2004 o 16:21. |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
#4 |
eX Moderator
Data dołączenia: 19 10 2003
Lokacja: z zarzecza
|
![]() po co barykadowac?
przeciez juz jest zabarykadowane most do thais, most dwarvow i most do venore a jak nie chcesz ginac to nie chodz przez niebezpieczne miejsca <edit by aktus> no coz... mozna przejsc z poh do venore bez potrzeby przechodzenia przez ten most ale trzeba znac droge
![]() Ostatnio edytowany przez aktus - 22-11-2004 o 18:17. |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
ok,ok a niby jak bym mogl isc z venore do thais?? (zakladajac ze nie mam pacc)
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: [HACKED]
![]() |
![]() Cytuj:
a tak poza tym przechodze tam bardo czesto a jeszcze nie spotkalem zlurowanego gsa |
|
![]() |
![]() |
#7 |
Fallen Angel
|
![]() Lol, jesli tylko nie posrasz sie ze strachu i tak uciekniesz. Raz wracelm z Venore do Ab i przy samym dwarf bridge byl lurniety Gs. Spieprzylem na domek ktory jest zaraz obok. CipSoft zrobil sporo miejsc to ucieczki przes lurowanymi stworami.
#8 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
to chyba grasz na nowym serwie? tam malo luruja np. Galana itp. idz se tam np. na Antice, Harmoni lub Securze
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: [HACKED]
![]() |
![]() Cytuj:
i czesto przechodze z thais do ab i nigdy nie spotkalem gsa |
|
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Wsrod wspomnien Kolor oczu: niebieskoszare IQ:czasem mysle(...) xD
Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: Yy?
Skille: Zmienne
Poziom mag.: <3
![]() |
![]() Cytuj:
@down: to sie nazywa: ewolucja naturalnego uzbrojenia peke'rów ;P Ostatnio edytowany przez Adolphus Elbragol - 22-11-2004 o 16:42. Powód: z odstepem pomiedzy bedzie lepiej wygladalo :p |
|
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() Po pierwsze najważniejsze, pisz co chcesz-CipSoft oleje, po drugie jak jest GS wysarczy poczekać na jakiegos High lvl, ja na securze niegdy nie spotkałem lurniętego GS'a(co najwyćej cyca pod most do thais), ale się zdarza.
|
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 11 2004
Lokacja: Lodz.....Ab'Dendriel :P:P
![]() |
![]() Powazna sprawa.....sa dwie strony medalu....fakt gsy sa rulowane i zamkniecie poh bylo by dobre!!Ale ...... ja osobiscie przez roolerow paldem ras przy venore i to byl gs....!!zamkniecie poh teraz nie jest chyba potrzebne bo jak gs dogania 50 lvla to jakiegos nooba szybko wymiecie!!
![]() PS.Ostatnio szedlem z Ab do venore jestem bardzo blisko i.... cialo gsa przechodze 3 kratki i.... rura spowrotem .... mysle ze "cos" tam bylo !! ZAMKNAC POH!! OTWORZYC GL ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
#16 |
Nikt ważny
|
![]() Dodałem sondę, żeby to miało ręce i nogi...
jesli o mnie chodzi to można by zamknąć PoH ale nie jest to dla mnie aż tak istotne...
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! |
![]() |
![]() |
#17 |
Fallen Angel
|
![]() Ja gram na Isarze, to wcale nie mlody swiat. A podrozowalem wiele razy. Nie, to nie jest potrzebne, nawet nie wskazane. Wyobrasz sobie ze wchodzisz na poh, tam 3 gsy cie gania a ktos zaiwanil parcele?
#18 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 11 2004
Lokacja: Lodz.....Ab'Dendriel :P:P
![]() |
![]() Czlowieku ghulowi ucieknie kazdy a zwlaszcza w carlin gdzie caly czas ktos chodzi po glownej aleji!!!!1 ghula zabije 10 lvl wien to nie jest problem a Ghostow nie ma na gholst landzie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
eX Moderator
Data dołączenia: 19 10 2003
Lokacja: z zarzecza
|
![]() @master ostry
a swistak siedzi i zawija je w te sreberka
#20 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Gadam sobie z Dr. Unknowem przez gg oto tresc:
ej myslalem ze mnie popierasz Dr.Unknown (16:36) ... Dr.Unknown (16:36) ja się wyrażam obiektywnie Kamil (16:36) ja sie nie pytalem czy lurują tylko czy chcialbys unikac takiego problemu Dr.Unknown (16:37) sam będe lurował kiedyś przy sprzyjającym lvl Dr.Unknown (16:37) dla jaj Dr.Unknown (16:37) od czasu do czasu Kamil (16:37) OMG Dr.Unknown (16:38) no co? Kamil (16:38) nic Dr.Unknown (16:38) arkana bede lurował pod most do thais Kamil (16:38) dziwi mnie to Dr.Unknown (16:39) ale dobije 30 lvl, to chyba za rok Kamil (16:39) bana mozesz dostac Dr.Unknown (16:39) nie wiem czy nawet 10% lurerów bana dostało... Kamil (16:40) oj ja znam duzo takich osob co za to ban mialo Dr.Unknown (16:40) a ja nie trudno Dr.Unknown (16:41) na tydzień, miesiąc? Dr.Unknown (16:41) co to za ban Kamil (16:41) miesiac Dr.Unknown (16:41) kasacja konta rozumiem Kamil (16:41) a nastepne takie cos Dr.Unknown (16:41) o chyba umre Kamil (16:41) to juz kasacja Kamil (16:41) zrobili ankiete, narazie moja decyzja wzgrzwa Dr.Unknown (16:41) dobra nie strasz mnie, lurowanie przeze mnie to odległość Dr.Unknown (16:41) bo nie brakuje na forum newbie strachodupków oni zawsze głosują na łatwizne(malolaty)