![]() |
Głosowanie - zabarykadować PoH!
Założe sie że każdy z was (oprócz lurerów oczywiście), chciałby żeby PoH tak samo jak Ghostland zostal zamurowany "górami". Wtedy uniknelibyśmy częstemu przypadkowi - lurowaniu potworków z Poh'a (np. Dsy, GSy, all Minos itp.). Proszę wyrazac swoją opinie na ten temat, może wtedy pójdzie jakaś poważna skarga do CipSoftu i zamkną PoH'a? Komenty - co sądzicie!
zapomnialem dodac ze szlo by wejsc na PoH'a ale tylko przez tunel pod ziemią:) (mówie to żeby jakiś n00b'ek sobie nie pomyslal ze mają go całkiem zamknąc) B) prosze modków o dodaniu tej ankiety na sonde na glowniej stronie tibia.pl poniewaz niezla afera sie z tego robi trzeba to rozstrzygnąc na większej skali (może coś z tego bedzie w tibii) |
Ja nieraz padlem ofiara lureluw ale uwazam ze niepowinno sie barykadowac POH lurezy sa czescia tibi i zycie beznich byloby nuuuuudniejsze. ;)
No wlasnie Cipsoft zahowuje rownowage. :D |
Cytuj:
|
po co barykadowac?
przeciez juz jest zabarykadowane most do thais, most dwarvow i most do venore a jak nie chcesz ginac to nie chodz przez niebezpieczne miejsca <edit by aktus> no coz... mozna przejsc z poh do venore bez potrzeby przechodzenia przez ten most ale trzeba znac droge |
Cytuj:
ok,ok a niby jak bym mogl isc z venore do thais?? (zakladajac ze nie mam pacc) |
Cytuj:
a tak poza tym przechodze tam bardo czesto a jeszcze nie spotkalem zlurowanego gsa |
Lol, jesli tylko nie posrasz sie ze strachu i tak uciekniesz. Raz wracelm z Venore do Ab i przy samym dwarf bridge byl lurniety Gs. Spieprzylem na domek ktory jest zaraz obok. CipSoft zrobil sporo miejsc to ucieczki przes lurowanymi stworami.
|
Cytuj:
to chyba grasz na nowym serwie? tam malo luruja np. Galana itp. idz se tam np. na Antice, Harmoni lub Securze |
Cytuj:
|
Cytuj:
i czesto przechodze z thais do ab i nigdy nie spotkalem gsa |
Cytuj:
@down: to sie nazywa: ewolucja naturalnego uzbrojenia peke'rów ;P |
Cytuj:
|
Po pierwsze najważniejsze, pisz co chcesz-CipSoft oleje, po drugie jak jest GS wysarczy poczekać na jakiegos High lvl, ja na securze niegdy nie spotkałem lurniętego GS'a(co najwyćej cyca pod most do thais), ale się zdarza.
|
Poh.....
Powazna sprawa.....sa dwie strony medalu....fakt gsy sa rulowane i zamkniecie poh bylo by dobre!!Ale ...... ja osobiscie przez roolerow paldem ras przy venore i to byl gs....!!zamkniecie poh teraz nie jest chyba potrzebne bo jak gs dogania 50 lvla to jakiegos nooba szybko wymiecie!! :cup: ....zamkniecie GL jest nie potrzebne bo tam nie ma nic prucz jednego gsa!! ktorego chyba nawet sie nie da ropnac !! Jednak uwazam ze zamkniecie poh jest dobra zecza bo moji kumple czesto padali na drodze z mostku dwarfow do thais czy venore! wiec lepiej by bylo go zamknac dla lepszego samo poczucia!! Ja jak mam isc do thais to zawsze jestem strasznie czujny a najgorzej jest do venore....
PS.Ostatnio szedlem z Ab do venore jestem bardzo blisko i.... cialo gsa przechodze 3 kratki i.... rura spowrotem .... mysle ze "cos" tam bylo !! ZAMKNAC POH!! OTWORZYC GL B) X( |
Cytuj:
|
Dodałem sondę, żeby to miało ręce i nogi...
jesli o mnie chodzi to można by zamknąć PoH ale nie jest to dla mnie aż tak istotne... |
Ja gram na Isarze, to wcale nie mlody swiat. A podrozowalem wiele razy. Nie, to nie jest potrzebne, nawet nie wskazane. Wyobrasz sobie ze wchodzisz na poh, tam 3 gsy cie gania a ktos zaiwanil parcele?
|
Llllllllloooooooooooooooollllllllllll
Czlowieku ghulowi ucieknie kazdy a zwlaszcza w carlin gdzie caly czas ktos chodzi po glownej aleji!!!!1 ghula zabije 10 lvl wien to nie jest problem a Ghostow nie ma na gholst landzie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 B) B) B) :p :p :p :p
|
@master ostry
a swistak siedzi i zawija je w te sreberka |
rozmowa
Gadam sobie z Dr. Unknowem przez gg oto tresc:
ej myslalem ze mnie popierasz Dr.Unknown (16:36) ... Dr.Unknown (16:36) ja się wyrażam obiektywnie Kamil (16:36) ja sie nie pytalem czy lurują tylko czy chcialbys unikac takiego problemu Dr.Unknown (16:37) sam będe lurował kiedyś przy sprzyjającym lvl Dr.Unknown (16:37) dla jaj Dr.Unknown (16:37) od czasu do czasu Kamil (16:37) OMG Dr.Unknown (16:38) no co? Kamil (16:38) nic Dr.Unknown (16:38) arkana bede lurował pod most do thais Kamil (16:38) dziwi mnie to Dr.Unknown (16:39) ale dobije 30 lvl, to chyba za rok Kamil (16:39) bana mozesz dostac Dr.Unknown (16:39) nie wiem czy nawet 10% lurerów bana dostało... Kamil (16:40) oj ja znam duzo takich osob co za to ban mialo Dr.Unknown (16:40) a ja nie trudno Dr.Unknown (16:41) na tydzień, miesiąc? Dr.Unknown (16:41) co to za ban Kamil (16:41) miesiac Dr.Unknown (16:41) kasacja konta rozumiem Kamil (16:41) a nastepne takie cos Dr.Unknown (16:41) o chyba umre Kamil (16:41) to juz kasacja Kamil (16:41) zrobili ankiete, narazie moja decyzja wzgrzwa Dr.Unknown (16:41) dobra nie strasz mnie, lurowanie przeze mnie to odległość Dr.Unknown (16:41) bo nie brakuje na forum newbie strachodupków oni zawsze głosują na łatwizne(malolaty) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:06. |