![]() |
Wiesz że ja do postaci używam nicku Shabal? :p Trochę dziwnie wygląda dżinn jako demon. Nie oceniam bo mnie wkurzyłeś.
|
Bardzo przpszam (przepraszam) :P
|
-Kuffa!Nie mogę się błędów dopatrzeć
+Wszyściutko :) 9/10(Bo się błędów nie mogę dopatrzeć) |
Ahhh... nawet nie wiedziałem że ten program do animacji jeszcze istnieje (Patrz avatar - nie podpis tylko avatar tam w lewym górnym rogu mojego postu x.x)
A szczerze powiem że To (nowsza część) jest o niebo lepsza niż stara ;] Ściany wyglądają jak ściany, a Animacja wygląda płynnie - chociaż nie zrobiłeś animacji jak smok Otrzymuje obrażenia ';/ ale i tak jest QuL ;] Ps. jeszcze jak byś "Styl Gry" zmienił z "Tibjowego" na normalny - ponieważ tekst "Zdobyłeś czar "Błyskawiczne Ostrze"" |
Dobrze...niestety następna część dopiero jutro (czyli...eee...wtorek :D ) bo dzisiaj nie mam czasu bo musze troche w wiedźmina popykać :P ale we wtorek napewno zrobię :)
|
Masz Malo Czasu
|
No to tak:
-błędy, literówki, -pusto ( na pustyni nawet jak miała być ta "apokalipsa" to możesz dać jakieś spalone drzewa, kamienie, no nie wiem ), -trochę te zaklęcia i "Przyzywam moc xxx" kojarzy mi się z Power Rangers (;/), -brzydka sklejka, -"siupel hiroł tszy dfa ras" +nie aż takie złe, +coś w sobie ma Ocena: 5/10. |
misie podoba
ale sklejka słaba troszke puste lokacje SUper hirolll far da bnas ale ma to coś co mnie przyciągnęło rób dalej 6/10 |
Fake ladny ale... dl nie wali z fieldow o kolorze takim jak masz ty.
Super Hiro Sciany miast pustynnych nie pasuja do podloza miastowego :P Dopatrzylem sie jeszcze jednego bledu mianowicie w 1 parcie pyta sie sprzedawcy "Co "PAN" ma w sprzedarzy" ale to jest damski out nie meski :( 6/10 |
Nie mam narazie czasu na zrobienie :(
@up a może spojrzałeś gdzie on jest odwrócony? :P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:06. |