|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 06 2008
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Cinu Druid
Profesja: Druid
Świat: Secura
|
![]() Mój pierwszy opublikowany (!) fake
![]() Press start ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Prosze o wyrozumialosc ![]() Ostatnio edytowany przez Tasaczek - 13-06-2008 o 15:04. Powód: ss'y sie odwrócily |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 11 2007
Lokacja: Marienburg
Wpisy bloga: 38
Stan: Na Emeryturze
Imię: Michael de Löwe
Profesja: Elite Knight
Gildia: Die Kreuzritter
Świat: Deutschordensst
Poziom: Gut
Skille: SehrGut
|
![]() Pierwsze 3 Screeny, dodałeś tylko postacie, nicki, jakiś atak i troszkę napisów...
Reszta to prawie puste obrazki... Białe Outy... Słaba sklejka (Czy autorzy nie widzą jakie to jest słabe?)... Po co ten gość prosił o wpuszczenie??? Te byśki w zbrojach by go nawet nie ścigneły jak by ruszył z galopa w swoim dresiku(czyt. Strażnicy mają za ciężkie zbroje i gość w lekkim ubrany by sie przez nich przedarł...) Targowisko słabe (sklejka podłoża, pustki itp.) Piwnica??? Taki duży obszar i zero kolumn/ścian nośnych??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2007
Lokacja: Olsztyn
Stan: Niegrający
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Azura
Poziom: 54
|
![]() Pierwsze 3 obrazki to miejsce z rookgaardu?
Literowki. W piwnicy drzewo ![]() Przejscie miedzy murami jakies krzywe. Rob mniejsze obrazki, albo zapelnij je bardziej bo P U S T K A. Ci ochroniaZe w ostatnim obrazku sa podziurawieni ? A w dodatku fajni z nich kolesie, odwroceni plecami do wieznia. Scianka przy drabinie mnie rozbraja xd Ale rob dalej, to szczera opinia. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
|
![]() thx
![]() przejscie krzywe ... to prawda ![]() pusto... bedzie lepiej ![]() ci ochroniaze nie sa podziurawiei tylko to są ich miecze xD na rynku pusto bo nie wiedzialem co dodac ![]() biale postacie...ci ochroniaze mieli byc biali... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 07 2005
Lokacja: mwahahahahahahahaha
Wpisy bloga: 6
Stan: Usunięty
Imię: hahahahahahahaha
Profesja: Elite Knight
Gildia: hahahahahahahaha
Świat: hahahahahahahah
Poziom: hah
Skille: hahahah
Poziom mag.: ha
![]() |
![]() Panie Hlep'ie Dopomóż mi !
Ehh, Arshelu - Nikt przecierz nie widzi Własnych błędów - nawet ty popełniając Literówki w Fake'u zauważasz je dopiero po tym jak ktoś Ci powie że one tam są ;], ale co racja to racja. Nawet Fejkowy-NuP zauważył by że ten fejk jest strasznie straszny ;/. Ludzie wiecie co to Litość ? proszę - dajcie jej odrobinę ;/ @Down Jestem z ciebie dumny xD - Zauważyłeś że robiłeś inny odcień Ognia ! xD Ostatnio edytowany przez Torog Velrock - 13-06-2008 o 16:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jak to nie ;/ ( ja np. dzisiaj zauważyłem że przez 10 obrazków zrobiłem inny odcień ognia xO ) ...
@topic: Hyh, za dużo się dzieje na za mało screenów ;s "Gobiln mag" Koleś jest najpierw w domu po czym pojawia się w jakimś dziwnym miejscu, po momencie dotyka tego drzewa (chociaż to nie pokazano ...) i znowu jest gdzie indziej...Nagle znów jest gdzie indziej i obrywa od jakiegoś "Huntera", co chyba na ziemi leży xO... Budzi się w więzieniu...Yyy... Dobra, na ziemi gdzie stoi drabina i kawałek ściany... Ogólnie: ZA MAŁO OBRAZKÓW, A ZA DUŻO AKCJI! @edit,up: Naśmiewasz się ze mnie? ; ( No, jak się robi 10 obrazków wieczorem, a następnego dnia od razu z rana kolejne 5 to tak jest xD Po prostu zapomniałem spojrzeć ;'
Ostatnio edytowany przez X-Zero - 14-06-2008 o 15:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
|
![]() a odo CD
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
|
![]() No to przejdźmy do rzeczy:
-"Napadły na mnie!Gobliny! - Po co to oddzielałeś? Lepiej by było "Napadły na mnie gobliny!" -Dotkinij drzewa? a nie Dotknij drzewa? -Starszy strażnik śpiewa :siubi dubi dum ..... -Na targowisku sklejka jest OKROPNA! -"Do lochw z nim"? Chyba "Do lochów z nim!" -GOBLINY!!!! -Ehh poćwicz nad sklejką,a będzie dobrze.Widać że w paincie robione.Starałeś się przy tej kamiennej podłodze? -Ten Phoenix Shield na ścianie.Pomniejszyłeś w paincie? -Na tym screenie z napisami niezbyt pasują te Banshee +Outy Fajne +Gz łóżko ![]() +Niektóre efekty. +Out GMa z MagicLongswordem 4,5/10. Coraz lepiej ci idzie. @down Już poprawiłem
Ostatnio edytowany przez wojcio14 - 13-06-2008 o 19:53. Powód: Nie zdążyłem przed 2 partem :D |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
|
![]() chyba nie widziales nowego
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2008
Lokacja: Y ten no.. niewiem
Imię: Tuptus Pogromca
Profesja: Royal Paladin
Świat: Pacera
Poziom: 42
Skille: 68/45
Poziom mag.: 11
|
![]() Po co te kamienie przy bramie? Przecież to jest drewniana brama.
Ten kosz koło łóżka nie za fajnie wygląda ![]() 8/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2007
Lokacja: Poznań
Imię: Evenix
Świat: Xerena
Poziom: 32
Poziom mag.: 34
|
![]() Nie wiem jak cie ocenic bo jestem nowym "fejkofcem"...
No dam 4,5/10 bo ta sklejka jest okropna z tą kamienna podloga.. ściany ci troche nie wyszly... Ale widze ze z biegem czasu coraz lepiej ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
|
![]() Part 3
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() W ostatnim pomylilem sie w nicku xD i jest kilka bledow ale to tylko przez to ze zapomnialem napisac bez polskich liter Ostatnio edytowany przez Tasaczek - 14-06-2008 o 16:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() -Nadal nie poprawiles podlogi w miescie...
- To nie jest Tibia że rzeczy są w walucie gp ![]() - błędy ("Za mnom" a powinno byc "za mna") +Fajnie zrobiles z ta energia.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
|
![]() To jedziem!
-Phoenix Shield na ścianie w 1 obrazku. -Sklejka do.... -"Dobrze e"? Chyba "Dobrze ze" -"list w dzwiach"Powinno być "list w drzwiach" -"pomsrz mu" A nie "pomoz mu" -Po co "Poison Scorpion"? Wiadomo że skorpion zatruwa. -"obszaze? a nie obszarze? -"za mnom"? chyba "za mna" +fabuła +animacja :> +outy +Miecze i Tarcze przy outach. Ogółem jakieś 6/10.Lubie ten fejk.
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik forum
|
![]() Podlogi nie poprawilem bo narazie sie do tego nie zabieralem
![]() ![]() ![]() @2xUP Przyjalem walute gp...aby kazdy mogl zobaczyc jaka to wartosc ![]() ![]() @UP Pisalem ze bledy sa ![]() ![]() drzwi...bez "ż" to dzwi ![]() ![]() Posion Scorpion...Taki inny a nie zwykly ![]() @Do all Prosze was abyscie pisali tak jak Evenix i wojcio14 (czyli plusy i minusy , gdzie tych drugich mniej ![]() Ostatnio edytowany przez Tasaczek - 14-06-2008 o 16:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
|
![]() Pieprzony super bohater. A ty wojcio nie powinieneś się tak czepiać jego ortografii. Każdy robi błędy a tak się składa, że ty też je robisz na potęge
![]() A co do fake- nawet fajny tylko bardzo dużo błędów w otoczeniu i ortografii. Powinieneś bardziej tą pustynię urozmaicić a tych "bohaterów" trochę "odbohaterować" bo za silni są.
SDAFHHFAAAAH Ostatnio edytowany przez Koper of Drawno - 14-06-2008 o 17:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
xD mogles po prostu zrobic "sztuk złota" ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 09 2005
![]() |
![]() poprawia sie z odcinka na odcinek.
tak czy siak, fake jest co najmniej slabiutki. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 06 2008
|
![]() dużo błędów i na połowie screenów pusto
i ta sklejka podłogi(trzymajcie mnie) za to dobre outfity(szczególnie Sir Daemona) ładna animka z energia i parę innych szczegółów |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik forum
|
![]() Nastepna czesc
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Chyba bardziej sie spodoba... Moze troche na pustynii jest pusto...ale chodzilo mi o to aby dac efekt "wyniszczenia" czy "apokalipsy" |
![]() |
![]() |