Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Tibia a Muzyka (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=1808)

DarkBraver 11-01-2004 06:35

Co do grania w tibie i słuchania muzyki, to powiem szczerze ze ja sobie nie wyobrazam siedzenia na kompie bez muzy, jako ze jestem czlowiekiem dosc muzykalnym :P Sprawilem sobie lepsze glosniczki, zaopatrzylem sie w zapas mp3 i muza leci non stop, czy gram w Tibie, ucze sie czy siedze z panienka :P
Najczesciej leci polski hardcore, troche metalu poprzez trash i ska <jak mam dobry humor> as do hh <ale nie za wiele>

$corcerer 11-01-2004 07:05

Metallica (wszystkie plyty)
Iron Maiden (większość)
Megadeth (większość)
Teraz jeszcze ściągam Sepulturke i Acid Drinkersów

I wszystko to na jednej playliście w Winampie, losowo :)

EDIT: Zapomnialem o System of a Down :)

Havash 11-01-2004 07:50

A ja lubie grać słuchając mojich ulubionych zespołów czyli THERIONa, MOONSPELLa i TIAMATu. Robi to niesamowity klimat gry, polecam wszystkim taką muze podczas gry!

tusiak 13-01-2004 06:09

stawiajac na klimat to slucham Symphony X, Dream Theater( ktos moze slyszal o tych niezwykle ambitnych zespolach z gatunku progresive metal/rock??)... a i od kolegi dostalem plyte ze sredniowieczna muzyka swiecka:D tez jest dobre

sesaj 13-01-2004 06:34

A ja lubie podczas grania posluchac sobie troche techno, troche HH.
Ostatnio slucham nowej plyty Outkasta x).
Nie wyobrazam sobie grac w Tibie przy ciszy, zawsze jakas muza musi byc wlaczona.

nightkin 13-01-2004 06:36

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez Pfk
Zauważyłem że ludzie tutaj za bardzo nie słuchają HipHopu...qrde chyba tu nie pasuję... :P
Ja slucham hiphopu, tyle ze troche innego - glownie tego co wychodzi w Anticonie i Rawkusie.

eerion 13-01-2004 06:53

Ja słucham Safri Duo, a jak potrzebuje czegoś do walki to puszczam 2 utwory
- era- gate
- sepultura- intro- morbid visions
Ogólnie nie lubie sepultury itp. ale ten kawałek ejst boski (trwa 80 sec.- muzyka jak w apokalipsie- ale nie zespole, chodzi mi o muze jak np. w filmie ejst koniec świata- taka straczeńcza :P
No nie wiem jak ją nazwać, ale jest spoko. A poza tym Safri Duo Rulez!!!! Nei ma lepszego zespoły. :D :D :D

SkiLo 15-05-2004 20:08

ja tam na winampie zapuszczam losowo jakie kawalki.

co do muzyki w grze to ostatnio pogrywam w KO i musze przyznac ze dzwieki i muza w grze powalaja. Nie ma to jak dwoch magow stojacych po oby stronach ciebie i rzucajacy fire balle lub cos w ym stylu. Normalnie basiki nawalaja az milo (i to w stereo). Full wypas

co do tibii to mozna by wprowadzic dzwieki, mim zdaniem ulepszylo by to troche gierke.

Jabatop 15-05-2004 20:24

JA tam preferuje coś typu LINKIN PARk czyli Rock albo HH np: 18L, Liber
i tego typu, nie wyobrażam sobie w ogóle siedzenia pzred kompem bez muzyki:)

Dzisiaj kupiłem sobie nowe słuchawki:):)

Grevil 17-05-2004 15:35

Ja to spędzam mega dużo godzin przy trejnie i bez muzy hyba bym umarł z nudów!Zresztą nie ma dnia żebym se muzy nie posłuchał.Najlepiej mi się expi przy nucie Iron Maiden. 8o 8o 8o

Sitawuze 18-05-2004 13:36

Hehehe to jest prawda w ciszy ja też bym umarł musze coś zawsze porobić albo większości słucham muzy a najczęściej przy treningu Techniawki :P

--------------------------------------------------------------------

Nie zatrzymasz mnie jak zachodzącego słońca !!

yombi 19-05-2004 09:11

Ja podczas grania tylko slucham HIP-HOP wtedy czuje moc Tibii:D:)

ca1z 19-05-2004 09:50

ja slucham tego co w opisie : ]]

RTP 19-05-2004 11:08

Moim zdaniem klimat w Tibiii najlepiej budują kawałki zespołu "Era" i "Within Temptation" (Mother Earth Album) ;) . A poza tym to słuchał głownie Cypress Hill (jedna płytka), The Darkness , Offspring, Baby Bash (:)) ) i może jeszce czasem Linkin Park ;) ;]

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:02.