|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2003
Imię: Dzoshu
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Dark Raiders
Świat: Danubia
Poziom mag.: 21
|
![]() Jak powszechnie wiadomo nasi kochani CIPowie nie wyposazyli Tibii w muzyke ani tez w zadne efekty dzwiekowe ... zastanawia mnie czy sluchacie jakiejs muzy podczas gry w Tibie.
Cos potegujacego klimat ? Moze poprostu ulubiona muzyczka plumkajaca w tle ? Telewizorek z zalaczonym programem muzycznym ? :rolleyes: U mnei tak sie sklada, ze muza ktorej slucham na codzien IMO pasuje do Naparzanki w klimatach fantasy ... teraz slcham sobie plytki FireFrost Arcanum polskiego zespolu blackowego - Vesania ... a wy ? ![]()
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
|
![]() Ja gram w ciszy, a raczej nie zwracam uwagi na otoczenie
![]() A jezeli juz to czasami puszczam muzyke z wiezy (winamp muli), ale to raczej przy treningu albo lowieniu ryb ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Defenders of Fangorn
![]() |
![]() Cóż... taki temat juz jest: Forum tibia.pl ť Real ť Muzyka
Ale jesli bardzo chcesz wiedziec to lubie metal/rock/gothic (konkretniej nie chce mi sie wymieniac).
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2003
![]() ![]() |
![]() Niewiem jak wy ale ja przy tibi słycham wyłoącznnie trash metal
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() Cytuj:
IMHO Do klimatu fantasy najbardziej pasuje power metal. No ale nie jestem w stanie cały czas słychać Iced Earth Pozatym słucham czego popadnie (oczywiście tylko z Metal oraz HH) Więc aktualnie: Dying Fetus Anal Cunt Nevermore O.S.T.R Rotting Christ 52 Dębiec (xD) Amon Amarth (to też pasuje pod klimat fantasy) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 10 2003
Lokacja: Swinoujscie :)
Imię: XXX
Profesja: Elite Knight
Gildia: Ancient Kingdom
Świat: Nova
Poziom: 73
Skille: 103/102
Poziom mag.: 8
|
![]() hmm widze ze słuchacie podobnych zeczy do mojej mamy
![]()
103/102 23:00 You advanced in sword fighting. (103) 19:33 You advanced in shielding. (102) !!!! 12:59 You advanced to magic level 8. Myslisz ze wiesz co to jest zycie ? -.-' Spróbuj tego... http://www.gangstawar.com/index.php?act=speclink&speclink=f6pm690047 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 11 2003
Imię: Vedon Rodd
Profesja: Sorcerer
Świat: Iridia
Poziom: 27
Skille: 20/24
Poziom mag.: 36
![]() |
![]() A ja słucham z reguły listy na winampie(ok 3900 mp3), ewentualnie radia internetowego(hitzradio.com)
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 11 2003
|
![]() Ulubiona muzyczka... O tak :)
Albo cisza... Zapowiada sie super :) |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Sorki jesli taki temat juz byl ... przegladalem forum i nie znalazlem
![]() Cytuj:
![]() Anal cunt pasowalby do zarzynania czegos ... ale to musialaby byc krotka walka jesli wiesz o czym mowie ![]() A fakt power czy epic najbardziej pasuje ... Amon Amarth u krasnoludow Nightwish w Ab Summoning w twierdzy orkow ![]()
![]() |
![]() |
#10 | ||
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() Cytuj:
![]() 2) Anal Cunt - bno z 44 sekundy xD - wiem że specjalnie kreatywny zespół to nie jest, ale lubie sobie czasem takiej sieki posłuchac xD Ale i tak wieksza polewkę mam czytając ich lyrici xD 3) Amon Amarth - death in fire ![]() ![]() ![]() ![]() Temat narazie zostanie - bo narazier się ciekawa rozmowa wywiązuje. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() A co byla plytka z Vesania dolaczona do Thrashemalla ? Ja mam Raincarnation z jakiejs gazety ... taki fajny Doom z Wroclawia ... polecam jakby co ...
A jesli chodzi o gorowe klimaty to kocham Haemorrhage ... slyszales ? ![]()
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
Lokacja: Kolacja
|
![]() Ja tylko HipHopu.Oczywiście Pfk (Paktofonika jakby ktoś nie wiedział) hmmmm... zdarza się coś innego zagranicznego na przykład starocie Cypress Hill albo Snoopa.Ogólnie mi to pasuje do Tibii, bo z reguły to ja krążę po mieście więc nie musze mieć muzyki do walki
![]() ![]()
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 10 2003
|
![]() ja nic nieslucham
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2003
![]() |
![]() Słucham Gotyku zabarwionego metalem(Nightwish:*),albo metalu czystego(to różni wykonawcy)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 11 2003
|
![]() Ja mam w pokoju TV zaraz za plecami więc często leci mi jakaś muza, albo wiadomości (byle, żeby nie było cicho) zdarza się, że jestem tak zapatrzony w monitor, że leci jakiś brazylijski serial a ja sobie spokojnie gram
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]() ja przewaznie puszczam jakies techno ....
![]() a sciagleliscie se "tibia rewolucje 2" ?? tak jest taki moment : dark ... so dark ..... taki szmer paczki od kranczipsuw i...... trzy trzy ahhhhhhhh i zADYMA ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
Lokacja: Kolacja
|
![]() Zauważyłem że ludzie tutaj za bardzo nie słuchają HipHopu...qrde chyba tu nie pasuję...
![]() ![]() ![]()
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2003
![]() |
![]() Poco w tibi muzyka tyle miesiecy sie gralo bez niej i bylo dobrze poco psuc ten nastroj.
Od muzyki masz WINAMP -a zarzucasz jakies fajne kawaleczki i gtrasz. Efekty dwiekowe nie sa wcale potrzebne, takie jest moje zdanie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Użytkownik Forum
|