![]() |
Tibia a Muzyka
Jak powszechnie wiadomo nasi kochani CIPowie nie wyposazyli Tibii w muzyke ani tez w zadne efekty dzwiekowe ... zastanawia mnie czy sluchacie jakiejs muzy podczas gry w Tibie.
Cos potegujacego klimat ? Moze poprostu ulubiona muzyczka plumkajaca w tle ? Telewizorek z zalaczonym programem muzycznym ? :rolleyes: U mnei tak sie sklada, ze muza ktorej slucham na codzien IMO pasuje do Naparzanki w klimatach fantasy ... teraz slcham sobie plytki FireFrost Arcanum polskiego zespolu blackowego - Vesania ... a wy ? :) |
Ja gram w ciszy, a raczej nie zwracam uwagi na otoczenie :)
A jezeli juz to czasami puszczam muzyke z wiezy (winamp muli), ale to raczej przy treningu albo lowieniu ryb :) |
Cóż... taki temat juz jest: Forum tibia.pl ť Real ť Muzyka
Ale jesli bardzo chcesz wiedziec to lubie metal/rock/gothic (konkretniej nie chce mi sie wymieniac). |
Niewiem jak wy ale ja przy tibi słycham wyłoącznnie trash metal
|
Cytuj:
IMHO Do klimatu fantasy najbardziej pasuje power metal. No ale nie jestem w stanie cały czas słychać Iced Earth Pozatym słucham czego popadnie (oczywiście tylko z Metal oraz HH) Więc aktualnie: Dying Fetus Anal Cunt Nevermore O.S.T.R Rotting Christ 52 Dębiec (xD) Amon Amarth (to też pasuje pod klimat fantasy) |
hmm widze ze słuchacie podobnych zeczy do mojej mamy :D tak na serio czasem zdaza mi sie slyszec THERIONA. IRON MAIDEN. ale głównie na Hip Hopie jade hmm ciekawy jestem tej wasze j muzyki
|
A ja słucham z reguły listy na winampie(ok 3900 mp3), ewentualnie radia internetowego(hitzradio.com) :D . Czasami lubie sobie pograć w zupełnej ciszy, ale żadko się to zdarza :)
|
Ulubiona muzyczka... O tak :)
Albo cisza... Zapowiada sie super :) |
Sorki jesli taki temat juz byl ... przegladalem forum i nie znalazlem :(
Cytuj:
Anal cunt pasowalby do zarzynania czegos ... ale to musialaby byc krotka walka jesli wiesz o czym mowie ;) A fakt power czy epic najbardziej pasuje ... Amon Amarth u krasnoludow Nightwish w Ab Summoning w twierdzy orkow :] |
Cytuj:
2) Anal Cunt - bno z 44 sekundy xD - wiem że specjalnie kreatywny zespół to nie jest, ale lubie sobie czasem takiej sieki posłuchac xD Ale i tak wieksza polewkę mam czytając ich lyrici xD 3) Amon Amarth - death in fire 8o 8o 8o 8o Temat narazie zostanie - bo narazier się ciekawa rozmowa wywiązuje. |
A co byla plytka z Vesania dolaczona do Thrashemalla ? Ja mam Raincarnation z jakiejs gazety ... taki fajny Doom z Wroclawia ... polecam jakby co ...
A jesli chodzi o gorowe klimaty to kocham Haemorrhage ... slyszales ? :D |
Ja tylko HipHopu.Oczywiście Pfk (Paktofonika jakby ktoś nie wiedział) hmmmm... zdarza się coś innego zagranicznego na przykład starocie Cypress Hill albo Snoopa.Ogólnie mi to pasuje do Tibii, bo z reguły to ja krążę po mieście więc nie musze mieć muzyki do walki :P Chociaż czasem pasuje też Fenomen-Ludzie przeciwko ludziom.:)
|
ja nic nieslucham :]
|
Słucham Gotyku zabarwionego metalem(Nightwish:*),albo metalu czystego(to różni wykonawcy)
|
Ja mam w pokoju TV zaraz za plecami więc często leci mi jakaś muza, albo wiadomości (byle, żeby nie było cicho) zdarza się, że jestem tak zapatrzony w monitor, że leci jakiś brazylijski serial a ja sobie spokojnie gram ;)
|
:D:D
ja przewaznie puszczam jakies techno .... :P
a sciagleliscie se "tibia rewolucje 2" ?? tak jest taki moment : dark ... so dark ..... taki szmer paczki od kranczipsuw i...... trzy trzy ahhhhhhhh i zADYMA :P:P:P:P to jez jest spoxowe lol |
Zauważyłem że ludzie tutaj za bardzo nie słuchają HipHopu...qrde chyba tu nie pasuję... :P A tak na serio to rzeczywiście jakoś tak jest że ci którzy lubią fantasy RPG nie słuchają HH.A ja lubię i słucham ;).A z innymi to nie wiem bo nie znam fanów jakichś systemów cyber-RPG :)
|
Poco w tibi muzyka tyle miesiecy sie gralo bez niej i bylo dobrze poco psuc ten nastroj.
Od muzyki masz WINAMP -a zarzucasz jakies fajne kawaleczki i gtrasz. Efekty dwiekowe nie sa wcale potrzebne, takie jest moje zdanie. |
Cytuj:
|
Jak gram w tibie to slycham linkin parka
tak sie spoko gra |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:13. |