![]() |
Nom wygrali Wojne na Zanera i teraz graja na Thoria, bo Zanera to Usa Server i lagi sa tam ostre.
Nie dlugo napisze jak Arashi na Thoria se radzi. |
my sie przenieslismy na guardie i teraz wspolnie smoki huntujemy i ostatnio bylismy w 5 osob na hero ...
a jak poszlismy na hydry to 4 padlo ... :( taki juz los nasz xD |
@up
To ze ty z Kumplami na Guardie poszles nikogo nie Interesuje. Teamt o Arashi a nie kto i gdzie Gra :) |
Witam to ja Groril moje 2 konto to jest!
Zapraszam do 2 theardu o Arashi szwystkie videa z war: http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=208401 I Zapraszam do mojego 3 Theardu Link na podpisie :D |
Nie dlugo bedzie Filmik z Wojny Kamikaze vs Arashi.
Troszke Czasu zajmie bo ma byc fajny i ciekawy a nie jak te z Youtube. Video bedzie Robil nas Ziomek Pawian on Thoria :) |
Niezla kronika ale dziwie sie ze mozna sie podniecac xinupem, to ciota ktora biega z samymi sdkami i elf za niego sam strzela xD
Arashi jest slabe ale ma silnych sojusznikow |
Co ty mozesz wiedziec jak masz 40 lvla :p
|
pedaly znich na mage botach i tyle
|
No miales wiecej lvli, fajnie
|
No ładnie ładnie też gram na Thorii i trzymam z Arashi :P Mam nadzieje ze tu wreszcie ktoś(oni) zrobi porządek na tym servie.
|
thoria to jeden wielki syf nikt nie da rady tu posprzatac ^^ nawet sprzataczki ze szkoly
tohria nie jest juz "war server" teraz jest smiesnzym serverm gdzie graja same polaczki dlatego taki tu syf bija sie nawzajem potem sa razem i tak w kolko |
Lepsze to, niż jakieś npvp itp...
|
Cytuj:
|
Dzisiejszy update to poczatek konca arashi
btw straszny z ciebie noob |
i co zakceptowali wojne i twoi idole przegrywaja :D
|
Cytuj:
przeciez tu nie chodzi o to kto ma wiecej fragow. pamietam araszi z zanery. Kawal zgranej ekipy, ale i strasznie w*****ajace typy. ; s |
Cytuj:
|
dawaj wiecej newsow i camow
|
xinup ma moldiego i rewan thor?
|
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:11. |