|
Notki |
Gildie Szukasz gildi? A może szukasz członków do gildi? Tutaj możesz załatwiać takie sprawy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Zbanowany
|
![]() !!!!!!!!!!!!!ARASHI!!!!!!!!!!!!!!!!!!
witam zastanawialem sie nad zalozeniem tematu o gildi Arashi, poniewaz jest to najlepsza polska gildia na zanerze ktora walczy o nasz honor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tutaj jest filmik, który pogorszył sytuacje polaków na servie (ZANERA) ponieważ Leader z Arashi xinup saint: ![]() zabil członka gilldi Resolution, którego zobaczycie na filmiku poniżej. Gillda Resolution wkurzyla sie i zaczela zabijac tym bardziej arashi tutaj filmik z akcji : http://www.youtube.com/watch?v=gcdn4...eature=related Tutaj Screen z 1war ![]() Niestety w tej wojnie zgineli polacy ![]() Dzien pózniej szykowali sie na war, który byl w carlin zrobilem 2 Screenki wrogiej gilldi jak szykowali sie na wojne z arashi, troche duzo ich bylo ![]() ![]() ![]() Tą wojne tez przegrali Polacy. Z arashi padlo 45 osób, a z wrogiej gilldi tylko 5 ![]() Arashi walczy dalej no i następnego dnia zabili lidera gilldi Resolution czyli Omar the Grifo ![]() i tutaj filmik z akcji:http://www.youtube.com/watch?v=QN1AN...eature=related no niestety tą bitwe też przegrali, ale wazne ze zabili lidera i pokazali ze my polacy tez potrafimy walczyc ![]() No i wreszcie udalo nam sie pokonac gildie, które arashi atakowalo 28.10.08 wygrana dla nas ![]() ![]() narazie tyle bede mial wiecej informacji i wiecej filmikow i fotek to wstawie papa xd Napisane przez: Dar Paladin Darco ![]() ![]() ![]() A tutaj piekny cyctat Gemzis kolegi z Rl Xinup Sainta: 13:31 Gemzis [117]: nie dygaj wygramy to oni tu nie beddda grac AKTUALNY WYNIK JEST 35:28 DLA RESOLUTION ![]() Ale ich jest o wiele wiecej niz naszych ale my sobie i tak dobrze radzimy! ![]() ''JESZCZE POLSKA NIE ZGINELA'' na Zanera. ![]() Witam ![]() ![]() arashi nie byla przygotowana i zabili tylko 2 osoby. Aktualny winik 29.10.09 Resolution(41)-Arashi(29) walczymy walczymy! ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Groril - 01-11-2008 o 23:52. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2006
Lokacja: Ankrahmun\Kazordoon
Imię: Ellia Yurius
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Iridia
Poziom: 145
Skille: 17\24
Poziom mag.: 72
|
![]() haha
ziomus jestes pro skill ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
|
![]() ![]() A dla tych kturzy chca caly Forum o War z Arashi i Resolution Tutaj jest link: http://forum.tibia.com/forum/?action...5#post20992785 Na tibia.com ja napisałem tego posta, poniewaz jestem wiernym kibicem Arashi. ![]() Witam jest 23:50 Arashi atakuje w tym momencie gildie Resolution okolo 200 osob toczy walke w tym momencie a ja lookam na liste VIP czy ktos pada z Arashi. ![]() Godzina: 23:58 Niestety! Advis Knight,Kasjopejka,Xinup Saint,Nieogarniety Wafel,Ceril, padli. Nie moge uwierzyc. Tak bardzo chciałbym walczyc po stronie Arashi przeciwko Resolution! ![]() ![]() 24:00 co ja widze coraz wiecej graczy z Arashi pojawilo sie na moim vipie ![]() Tutaj jest video z war ![]() http://pl.youtube.com/watch?v=reK59No2Grw 24:05 koniec wojny bitwa przegrana. War Stats Resolution [64] vs Arashi [34] :/ chlopaki glowa do góry damy rade. Mieli farta że był open battle! ![]() Lista dednietych ![]() Arashi -Xinup Saint Oct 29 2008, 23:51:41 CET Killed at Level 185 by Sir marducky and by Elektrice -Kasjopejka Oct 29 2008, 23:38:14 CET Killed at Level 111 by Marko Dem'ential and by Yundrod Umenigros -Skan Leon Oct 29 2008, 23:51:54 CET Killed at Level 129 by Etan Shadow Ska and by Ekuz Sky -Advis Knight Oct 29 2008, 23:51:20 CET Killed at Level 145 by Jim Blake and by Dread Elder -Ceril Oct 29 2008, 23:54:16 CET Killed at Level 108 by Raiyan Skaly and by Sir marducky -Gemzis Oct 29 2008, 23:50:22 CET Killed at Level 117 by Alatolha and by Augo Zygra -Lord kopycior Oct 29 2008, 23:52:41 CET Killed at Level 49 by Raiyan Skaly and by Karvey Dem'ential -Moldoklejka Oct 29 2008, 23:51:38 CET Killed at Level 98 by Marko Dem'ential and by Etan Shadow Ska -Nestlik Oct 29 2008, 23:52:01 CET Killed at Level 68 by Karvey Dem'ential and by Crynez -Nieogarniety Wafel Oct 29 2008, 23:50:41 CET Killed at Level 68 by Dread Elder Tutaj Screen z Akas Seryuk z naszej strony, który dobrze walczył musze tego screena wstawic ponieważ bohaterów trzeba pokazac ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Groril - 02-11-2008 o 00:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zbanowany
|
![]() ![]() Witam was ![]() ![]() ![]() Haven sie dolonczyla do Arashi!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Powiem wam tylko to Dobra Robota Xinup Sainta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Witam war nie bylo ,bo podobno jakis JJ który mial prowadzic War na Open Batlle nie lognol sie ![]() Wczoraj 31.10.08 zostaly 2 osoby zabite z Arashi ![]() ![]() War Stats Resolution [66] vs Arashi [34] Arashi nie tylko w mozecie atkowac oni nie beda na was czekac az zatakujecie oni beda tez was mordowac pamietajcie o tym ![]() ![]() 1.11.08 Haha siemano Godzina: 12:29 Xinup Saint sie lognal odrazu do niego napisalem zeby ich ma zatakowac, a on mi napisal w8 atakujemy Odrazu moja morda sie ucieszyla( ![]() ![]() ![]() Godzina:12:49 nadal sie Arashi bije czy tym razem bedze wygrana dla nas? 3mamy kciuki za was Arashi! ![]() ![]() ![]() Hehe Arashi zaatakowalo Gracza z dark side (dark side to tez gildia, która nie lubi polakow i maja wojne z arashi) Zabili Royal the Vergus mial dzis lvl 100, ale teraz ma lvl 96. Widocznie biedak niema kasy na blessy ![]() ![]() tego, który dzisiaj padł ![]() ![]() Widac ze Skan Leon (kolega z rl Gemzis i Xinup Sainta) dorwal go i walnął ostaniego hita w niego ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Groril - 02-11-2008 o 00:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2008
Lokacja: Manchester
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Keltera Ofc
|
![]() Moze poszukujecie chetnych do walki??
Jak kupie pacc odrazu bym stawil czola dla polski ![]() Jeszcze polska nie zginela puki my zyjemy.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zbanowany
|
![]() Hehe nasza Polska gilldia (arashi)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Name: Dragoon Wake Profession: Elite Knight Level: 128 Guild membership: Vice Leader of the Dark Side ![]() Ostatnio edytowany przez Groril - 02-11-2008 o 00:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
|
![]() jaka tam jest sytuacja duzo pk? jaki naród góruje? szukają chętnych do walki?
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zbanowany
|
![]() Jest 23:52
![]() ![]() ![]() ![]() Dzis chodzi o to czy Polska wygra cz nie 3mamy 3mamy kciuki nie damy sie panowie walczymy ![]() Ostatnio edytowany przez Groril - 02-11-2008 o 00:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2008
Lokacja: Leszno
|
![]() Troche to przykre jest...
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2008
|
![]() <znaczki> xd
Ostatnio edytowany przez bombelek14 - 09-11-2008 o 08:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Dobra wczoraj byl war dostalismy w dupke ![]() ![]() Tutaj Jest Screen z Gildi Noobow na War: ![]() No i Video z War: http://pl.youtube.com/watch?v=9ldFv7IFYsc Aktuylany Winik :War Stats Resolution [82] vs Arashi [43] Ostatnio edytowany przez Groril - 02-11-2008 o 11:55. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
![]() Chcesz zemna pogadac to napisz domnie na tibi: Dark Paladin Darco moj nick! Ostatnio edytowany przez Groril - 19-10-2009 o 12:20. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() <znaczki> xd
Ostatnio edytowany przez bombelek14 - 09-11-2008 o 08:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zbanowany
|
![]() Witam was haha Arashi klepie tych mexikanow jak chca
![]() ![]() Zabili 8 z Resoultion ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() War Stats Resolution [83] vs Arashi [53] Ostatnio edytowany przez Groril - 08-11-2008 o 12:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ogladalem ostatniego wara w venore! Zajebista robota! Lucky Elo zna sie na bloczeniu zajebiscie :> Advis czop za mało potów wziął XD
I kto padł z arashi? Bo cam był urwany w połowie wara ;/ Ostatnio edytowany przez bombelek14 - 09-11-2008 o 08:30. Powód: bo hujowo napisalem |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 12 2007
Lokacja: Ropczyce
Imię: Crystaly Star
Profesja: Paladin
Gildia: Ruff Riders
Świat: Zanera
Poziom: 65
Skille: 10+/10+
Poziom mag.: 0+
![]() |
![]() Hehe dodam jedno. Mam nadzieje ze Arashi wygra jakos
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2007
Świat: Antica
|
![]() A ja mam nadzieję żę Arashi przegrają.... I że inni wytłuką Polaków i będzie tam można spokojnie grać.... Chociaż tyle, że oni mają fajnie......
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 12 2007
Lokacja: Ropczyce
Imię: Crystaly Star
Profesja: Paladin
Gildia: Ruff Riders
Świat: Zanera
Poziom: 65
Skille: 10+/10+
Poziom mag.: 0+
![]() |
![]() yyy...ja tam zawsze spokojnie grałam i poznalam pare osob. I nie mam nic do nich -.- i ci "inni" nie wytluka Polaków.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zbanowany
|
![]() War Stats Resolution [88] vs Arashi [76]
Ostatnio edytowany przez Groril - 19-10-2009 o 12:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
|
![]() xinup gra na thorii, advis na thorii, skan leon bodajze tez, Lucky wyszedl z wara...
|
![]() |
![]() |