![]() |
Ano też będę grał. Jaki statek wziąć? xd
|
Też mam 10 lvl... Kiedy dostane jakiegoś skilla, albo coś? Bo zaczyna mnie to nudzić. Ogólnie strasznie mało ludzi tam gra...
|
@up
Malo!? Ja z polakow widzialem chyba z 15 jak na dwa dni gry. Moze to dla tego ze jestes caly czas w tym centrum dowodzenia, a nie miescie. Tam jest tyle ludu ze na poczatku mi niezle laggowalo. Ja mam jednego odblokowanego skilla za wykonanie misji. @sphinx Wybierz M-Geara. Chyba nikt nim nie gra, to wez go dla odmiany xd |
A jak się dostać do miasta?: D
|
Skille się kupuje w mieście tak btw. Ryba, jaki masz nick?
|
No pisałem: Rybzor.
JAK SIE DOSTAĆ DO MIASTA :<<< edit: aha : d btw, wybrałem A.N.I. |
Ah, dzisiaj było fajnie, spotkałem nawet Rybę w jaskini ^^
|
No : d.
Ma ktoś może jaki pomysł jak cofnąć się do tego miasta gdzie się było przed 11 lvlem? Muszę trochę kasy odrobić, bo byłem nubem i nie wiedziałem jak się sprzedaje u npc przez co wywalilem pelny inv itemów, a teraz nie mam kesz i nie daje rady na tych statkach co tam sa : P |
@Up
Nie cofnie się, daj znać na GG to ci odpalę trochę kasy. |
Oko, btw jak ktoś wylooci primary weapon rakietki 2x1 dla l-gear na ~10-11 lvl to niech mi zostawi, bo szukam teraz! Założyłem sobie 2x4, jednak się nie sprawdzają ; P
|
To są te skille, czy nie? ; p
@down A jaki statek ma force field?!?!?! ; O (kocha force fieldy, lol XD) |
@Sphnix
Są, w ''Gear Info'' na dole. @all A propo, ja też wyrzuciłem kilka itemków... jak się sprzedaje u npc? |
Cytuj:
Btw, mały fajt!? : d http://img200.imageshack.us/img200/3104/atm00009.jpg |
Grałem trochę czołgiem (Vasu) 20 lvl, przerzuciłem się na bombowca (Vaskov), narazie 18 lvl, ale gra mi się nim przyjemniej. ;D
I te hity za 120~, o których na tanku mogłem pomarzyć na tym lvl'u. |
; o Zaczynam "zasysać" xdd
|
ŚciONgło siem. Zara instaluję ; <
|
|
@up
nie wiem, dopiero ściągam ; p |
Na koniec trzeciego dnia chciałbym się pochwalić osiągami:
http://img526.imageshack.us/img526/1431/geary.png Wbijajcie te lvl'e, bo nie mam z kim grać. ;< |
Ile to zajmuje miejsca na dysku? Bo u mnie z tym krucho :P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:30. |