Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Fake'i (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=61)
-   -   Fake'i Mojej Siory (wyczepisty) (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=22351)

KoZioL 06-01-2005 21:00

eh ludzie jak ja sie domyślam to jest jej pierwszy fejk wiec....
może pomysł nie jest dobry i wykonanie także, ale od czegoś trzeba zacząć a jeżeli ktos jest taki mądry to niech sam zrobi swój fejk i zobaczy komentarze

PS. całkowicie sie zgadzam z mrówqa

@down
może masz racje

Avager 06-01-2005 21:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MrówQa
****a *******ony idioto to zrub ****a lepszy cwoku *******ony bardzo przepraszam za slownictwo ale taki s****iel mnie rozbraja no co za ciota to ****a siadaj ułomniaku i rob lepszy cipo osrana verry sorry modkowie za slownictwo....

A może byś sie uspokoił ??!?!?! WIDAĆ ŻE WSZYSTKIM SIE DO NIE PODOBA (sorka .. większości) ... Więc poco już wogule sie odzywasz jeśli i tak nie wygrasz??? Lepiej jest sie chociaż raz przyznać do tej przegranej niż wlaczyć w nieskonczoność ! Skoro ta Wojna pociągnie kolejne nędzne fake za sobą (sorka ale tak uważam... naprawde ;( ). JA bym radził twojej siostrze zostawić te robienie fake'ów :/ ... Szczerze mówie chyba że bardziej sie zapozna z Tibią ! By mogła zrobić coś bardziej nie spotykanego w tym jakże nudnawym świecie jakim że jest Tibia ... cya i nie bądź evil bo przegrałeś... nara !

Edit:

Up:

Masz racje że jest jej to pierwszy fake ale chyba za wcześnie jak dopiero zaczyna chyba grać ???

Jerkov Thundersword 06-01-2005 21:11

Będę obiektywny...

Pierścień jest krzywo przyklejony... skille trochę niskie...ten ogien powinien być co 1 kratka... tak to ok... myślę że 6/10 będzie... Ja robie podobne fake'i ale nie publikuje... :D tylko bardziej realne skille i hp, no i eq... ale gratuluję, nie tak łatwo było dobzre wkleić tego demona. Pozdrów siostrę. A wszystkim noobom co to krytykują a gówno mają pojęcie o fake'ach dziękujemy!

Dryb 06-01-2005 21:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MrówQa
****a *******ony idioto to zrub ****a lepszy cwoku *******ony bardzo przepraszam za slownictwo ale taki s****iel mnie rozbraja no co za ciota to ****a siadaj ułomniaku i rob lepszy cipo osrana verry sorry modkowie za slownictwo....

Jestes niewyzytym debilem. Fake fajny tylko to cos (gfb,ue?) jest za rzadkie.

Sozemego 06-01-2005 21:33

fake fajny podoba mi sie, sam nie znam sie na robieniu fake'ów, wiec nie wypowiem sie do jego trudnosc.

Off-topic
Czy dla was, kazdy nowy temat z fake'iem jest mozliwoscią sie do pochwalenia w ile to TY robisz takie fake'i ? Zrob swoj i powiedz ile robiles, a nie ze sie podniecasz bo ty robisz takie 6 minut krocej. Poza tym za często czepiacie sie szczegółów w sumie nie istotnych :/
To tyle, pozdro :)

Chester the Litle 06-01-2005 22:20

Mnie tam sie podoba...

A tak wogule to ile wy macie lat skoro klucicie sie jak male dzieci???:/
Zamieszczajcie tylko komentaz a nie nabijacie bezsensowne posty...

Eivo 07-01-2005 09:14

Smierdzi mi tu goownem...

no troche mls (magic long sword to dla nobow) jest 2 reczny ... a te krzywo powklejane demony... :baby:

Pereziusz 07-01-2005 14:14

Nawet fajne, podoba mi się 8o

Dwarf 07-01-2005 14:50

Nie zauwazyliscie jednego :) spojrzcie na mapke xD jest kolo stoi w zupelnie innym miejscu niz widac na mapce :) Przyjrzyjcie sie... za nim jest kawalek muru od cmentarza jak sie wychodzic polnocna strona Thais xDKur a sryyyyyy cos mi sie ***lo xD zapomnialem ze to fake :P nie bluzgac plz :D

Skraps 07-01-2005 14:52

Spoko fake, może te demonki to dzieci jeszcze ;)

Pozdrów siostrę, wg. mnie ma talent a pozatym chyba mało dziewczyn interesuje się obróbką grafiki.

Evul Tibian 07-01-2005 15:50

Demony zamale, i pola explozji sa za daleko od siebie :)

Sir Pomyleniec 07-01-2005 19:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Blindas Kalistas
THX ERFI :)
TEN KTO SIE CZEPIA NIE REALNYCH SKILI I LVL MUSI BYC PRAWDZIWYM NOOBEM GDYZ JEST TO DZIAL F A K E 'I !!!
a mojaSiora jest serio zdolna :)

wiesz o co chodzi w fejku? o to ze ma to byc foto montaz ale jak najbardziej realistyczny a nie ze ja se zrobie scrina z moim 7 lvlem (aktualnie :D) i zamiast zycia 280 zrobie 9 mld albo zamist moich skilli 15/16 zrobie sobie 8000/8000

Barry 07-01-2005 19:53

Znakomity pomysł z demonami/eq/skillami, szkoda tylko, że odrobinką stracił na oryginalności po wcześniejszym użyciu go przez 247965 twórców fake'ów.

(Dla tych z IQ<100 - tak, to JEST sarkazm).

Graficznie praca w porządku, poradź siostrze, żeby na drugi raz zainstalowała sobie przynajmniej GIMPa, bo robienie czegoś takiego w paincie to katorga.

RaMzEs13 07-01-2005 21:47

Spox Fake

Ja lubie Fake'i i bardzo lubie je oglągać a ten jak na 3 godzinną robote to niewygląda ale i tak jest WYCZEPISTY a pozatym gdzie moge znalesc program do robienia fake'ów??? :)

GDZIE MOGE ZNALEŚĆ PROGRAM DO ROBIENIA FAK'ÓW??????????

Ivellos 08-01-2005 18:37

;/

takie cos robic 3h slabe jest ................

RAq_@2005 08-01-2005 18:53

wyczepisty buahaha to ma byc wyczepiste źle zrobione wybuchy za daleko
magic longsword jest dwuręczny czyli nie może byc tarczy fake słaby

sir van bury 08-01-2005 18:58

lol!!!
ten temat powinni zablokować!! X(

Knight off Aldora 08-01-2005 19:02

fakny !! widac ze sie jej nudzilo :D

Dragonius 12-01-2005 19:13

heh...

ten fake jest dobry tylko że mi sie nie podoba.Pogratuluj siostrze fake B) (mi sie nie podoba ponieważ tak troche dziwnie :P )

P.S kazdy ma swój gust ale to nieznaczy że ten fake jest wyczepisty dla mnie nie jest ale dla ciebie może tak.........

Specter 12-01-2005 19:28

mnie sie podoba twoja siostra sie postarala tylko tak jak juz duzo osob pisalo demony za male

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:14.