![]() |
eh ludzie jak ja sie domyślam to jest jej pierwszy fejk wiec....
może pomysł nie jest dobry i wykonanie także, ale od czegoś trzeba zacząć a jeżeli ktos jest taki mądry to niech sam zrobi swój fejk i zobaczy komentarze PS. całkowicie sie zgadzam z mrówqa @down może masz racje |
Cytuj:
A może byś sie uspokoił ??!?!?! WIDAĆ ŻE WSZYSTKIM SIE DO NIE PODOBA (sorka .. większości) ... Więc poco już wogule sie odzywasz jeśli i tak nie wygrasz??? Lepiej jest sie chociaż raz przyznać do tej przegranej niż wlaczyć w nieskonczoność ! Skoro ta Wojna pociągnie kolejne nędzne fake za sobą (sorka ale tak uważam... naprawde ;( ). JA bym radził twojej siostrze zostawić te robienie fake'ów :/ ... Szczerze mówie chyba że bardziej sie zapozna z Tibią ! By mogła zrobić coś bardziej nie spotykanego w tym jakże nudnawym świecie jakim że jest Tibia ... cya i nie bądź evil bo przegrałeś... nara ! Edit: Up: Masz racje że jest jej to pierwszy fake ale chyba za wcześnie jak dopiero zaczyna chyba grać ??? |
Będę obiektywny...
Pierścień jest krzywo przyklejony... skille trochę niskie...ten ogien powinien być co 1 kratka... tak to ok... myślę że 6/10 będzie... Ja robie podobne fake'i ale nie publikuje... :D tylko bardziej realne skille i hp, no i eq... ale gratuluję, nie tak łatwo było dobzre wkleić tego demona. Pozdrów siostrę. A wszystkim noobom co to krytykują a gówno mają pojęcie o fake'ach dziękujemy!
|
Cytuj:
|
fake fajny podoba mi sie, sam nie znam sie na robieniu fake'ów, wiec nie wypowiem sie do jego trudnosc.
Off-topic Czy dla was, kazdy nowy temat z fake'iem jest mozliwoscią sie do pochwalenia w ile to TY robisz takie fake'i ? Zrob swoj i powiedz ile robiles, a nie ze sie podniecasz bo ty robisz takie 6 minut krocej. Poza tym za często czepiacie sie szczegółów w sumie nie istotnych :/ To tyle, pozdro :) |
Mnie tam sie podoba...
A tak wogule to ile wy macie lat skoro klucicie sie jak male dzieci???:/ Zamieszczajcie tylko komentaz a nie nabijacie bezsensowne posty... |
Smierdzi mi tu goownem...
no troche mls (magic long sword to dla nobow) jest 2 reczny ... a te krzywo powklejane demony... :baby:
|
Nawet fajne, podoba mi się 8o
|
Nie zauwazyliscie jednego :) spojrzcie na mapke xD jest kolo stoi w zupelnie innym miejscu niz widac na mapce :) Przyjrzyjcie sie... za nim jest kawalek muru od cmentarza jak sie wychodzic polnocna strona Thais xDKur a sryyyyyy cos mi sie ***lo xD zapomnialem ze to fake :P nie bluzgac plz :D
|
Spoko fake, może te demonki to dzieci jeszcze ;)
Pozdrów siostrę, wg. mnie ma talent a pozatym chyba mało dziewczyn interesuje się obróbką grafiki. |
Demony zamale, i pola explozji sa za daleko od siebie :)
|
Cytuj:
wiesz o co chodzi w fejku? o to ze ma to byc foto montaz ale jak najbardziej realistyczny a nie ze ja se zrobie scrina z moim 7 lvlem (aktualnie :D) i zamiast zycia 280 zrobie 9 mld albo zamist moich skilli 15/16 zrobie sobie 8000/8000 |
Znakomity pomysł z demonami/eq/skillami, szkoda tylko, że odrobinką stracił na oryginalności po wcześniejszym użyciu go przez 247965 twórców fake'ów.
(Dla tych z IQ<100 - tak, to JEST sarkazm). Graficznie praca w porządku, poradź siostrze, żeby na drugi raz zainstalowała sobie przynajmniej GIMPa, bo robienie czegoś takiego w paincie to katorga. |
Spox Fake
Ja lubie Fake'i i bardzo lubie je oglągać a ten jak na 3 godzinną robote to niewygląda ale i tak jest WYCZEPISTY a pozatym gdzie moge znalesc program do robienia fake'ów??? :)
GDZIE MOGE ZNALEŚĆ PROGRAM DO ROBIENIA FAK'ÓW?????????? |
;/
takie cos robic 3h slabe jest ................
|
wyczepisty buahaha to ma byc wyczepiste źle zrobione wybuchy za daleko
magic longsword jest dwuręczny czyli nie może byc tarczy fake słaby |
lol!!!
ten temat powinni zablokować!! X( |
fakny !! widac ze sie jej nudzilo :D
|
heh...
ten fake jest dobry tylko że mi sie nie podoba.Pogratuluj siostrze fake B) (mi sie nie podoba ponieważ tak troche dziwnie :P )
P.S kazdy ma swój gust ale to nieznaczy że ten fake jest wyczepisty dla mnie nie jest ale dla ciebie może tak......... |
mnie sie podoba twoja siostra sie postarala tylko tak jak juz duzo osob pisalo demony za male
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:14. |