|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 11 2004
Lokacja: Gdzies w Krakowie
|
![]() Tu zamieszczam fake'ia zrobionego przez mojom ukachanom siore
![]() Ona tez gra w tibie. Fake'ia robila 3godz. w paincie a moim zdaniem jest wyczepisty. ![]() Plx komentujcie (tylko pozytywnie bo siostra sie wkurzy)!!! Ostatnio edytowany przez Blindas Kalistas - 06-01-2005 o 15:43. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2004
![]() |
![]() A ja widzę
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() czy te skille to też fake? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Mytho(L)ogy Hero
|
![]() Już chyba jest wszystko OK, bo ja widze. A jak chciecie sobie ponabijać posty typu, że Ty nic nie widzisz i tak 7 osób to lepiej już nic nie pisz. SS może być tylko, że to gfb(?) za zadkie jest..
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() przez 3 godziny w paincie bym zrobil lepszy pozatym gdzie sa obrazenia zadawane przez demony i czemu tak dziwnie sa rozżucone kule ognia i czmeu niema obrażeń i czemu taki słaby staff i czemu wszystkie stoją w tej samej pozycji???? ,,,saem wady moim zdaniem
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() Już nawet taki ułomny jak ja(czyt. nigdy nie robiłem fake'ów) zrobiłbym lepszy, demony za małe, gfb jakieś rzadkie(chyba, że to nowy czar?), nie ma obrażeń...
wykonanie 4/10, pomysł 3/10, ogólnie 3,5/10 EDIT: @up tak "som, "som"... @down gadasz głupoty, że jak 12 lat to nie wie jak wygląda gfb...Wystarczy się ltyko troszke tibią interesować ;¤) Ostatnio edytowany przez Thero - 06-01-2005 o 15:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
|
![]() dziexs Mateusz.
Te skile to oczywiscie tez fake.Ue owszem jes za rzadkie ale robila to moja siora (12lat) ktora jeszcze za dobrze nie zna sie na tibi ![]() Kurdeeeeeeeeeeeeeee..... to jest UE nie gfb (co za nooby!!) a robila to moja siostra wiec wyrozumialosci ludzie!! Ostatnio edytowany przez Blindas Kalistas - 06-01-2005 o 16:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() @RE Up
No i co z tego, że ma tylko 12 lat. Ja 13 lat skończyłem dopiero 17 grudnia czyli Straż na forum(o wiele lepszy fake tworzony ok. 45 min jest o wiele lepszy) została stworzona przeze mnie kiedy ja również miałem 12 ![]()
![]() Filmik o Wieśku mistrzu CS'a Tutaj widzimy graczy Counter-Strike, którym roz**bało przysadki jak Wiesiek zaczął im nakur**ć 500 headów za rogu jedząć czereśnie, teraz do końca życia będą wpierd**ać kiesiel przez słomkę [REKLAMA ON] ![]() Ostatnio edytowany przez Sir Patologia - 06-01-2005 o 16:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2005
Lokacja: Elbląg
![]() |
![]() jest kilka bledow oto one :
1. demony sa za male jak na czlowieka 2. powiedzmy te "ognie" z ue sa za daleko od siebie 3. nie ma hitow ani na ludku ani na demonach 4. spojrz na te skille sa nie realistyczne 105/104 chcialbym miec takie 5. nie widzialem zeby ktos mial 29000 hp na takich skillach ale kto wie chyba ze nic nie trenil to chyba wszystko jesli cos ominolem lub zle zformulowalem poprawcie mnie aha prosilbym zeby ktos mi wyjawil tajniki wklejania fejków na forum mam kilka ladnych ale nie wiem jak to zrobic plx help ![]()
![]() |
#9 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Gdańsk
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
|
![]() THX ERFI
![]() TEN KTO SIE CZEPIA NIE REALNYCH SKILI I LVL MUSI BYC PRAWDZIWYM NOOBEM GDYZ JEST TO DZIAL F A K E 'I !!! a mojaSiora jest serio zdolna ![]() Ostatnio edytowany przez Blindas Kalistas - 06-01-2005 o 16:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2005
Lokacja: Siem-ce
Stan: Na Emeryturze
Imię: Sir Darmin
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Majestic Lords
Świat: Calmera
Poziom: 130
Skille: 97/77
Poziom mag.: 23
|
![]() Cytuj:
![]() mi sie podoba jednakże znajduje sie tam kilka błędów: 1. demone są wziete ze stronki [ja proponuje poszukać jakis SS z demonem i je wkleić (lepiej wyjdą) ] 2. i może te UE jek wcześniej wspomniano jest troche za żadkie ale powiem jedno jak na pierwszy fejk twojej siostry to wielkie !!!GRATZ!!! Ostatnio edytowany przez KoZioL - 06-01-2005 o 17:24. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 04 2004
Lokacja: Rzeszów
Imię: Eternity Leader
Profesja: Paladin
Świat: Elysia
Poziom: 40
Skille: 72/53
Poziom mag.: 13
![]() |
![]() No i Magic Longsword jest 2 ręczny
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2004
Lokacja: Odległa Galaktyka
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 103
Poziom mag.: 60
![]() |
![]() Dziwne rozmiary. Lekko dziwne wybuchy. Nie widzać obrażeń.
Pomysł: 3/10 Wykonanie: 4/10
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() Cytuj:
No co ja jestem taki sławny że mnie dają do podpisów ![]() Topic: Powiem jedno.... brzydkie ? TAK Wiesz, jak ja robie fake ... to staram sie go zrobić a nie na wklejać jak sie chce... aha... jak takie coś można robić 3 h ?!?!?!??! PRzecież to można zrobić w niecałe 0,5 h a nawet mniej !!! Błędy: -Małe Demony (bo ja wiem z kąd wklejane??? pewnie spirite.. albo coś podobnego... może tibia.pl ) -Ultimate Erotic zbytnio rozproszone -w/w za duże -Skille... omg odczepcie sie od tych skilli !!! PO CO ROBICIE TE FAKE SKILLI ?!!?! -Eq... omg odczepcie się od tych eq !!! PO CO ROBICIE TE FAKE EQ ?!!?! -Nudne ! Ocena : wykonanie: 12/100 (za to że ma 12 lat daje 12 a nie 12) pomysł: 35/100 (bo tego z demonami było w ****u) midność: 0/100 (NUDNEEEEEEEEEE) Ogólnie: 12,(1212...)/100 ŻEBY SE ZAPAMIĘTAŁA TEN WIEK !!!!! HrHrHrHr (tak HRHRHR a nie HEHEHE ) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2004
|
![]() co za kretyny z kad wiecie ze to ue mialo zabic demony, a moze akurat je przywolalo dlatego niema obrazen o bosze pomyslcie a potem mowcie niewidzice napisu ... ?? " my best friends " ??? moze to nowy czar lole
fake ogolem spox ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Kwidzyn
![]() ![]() |
![]() Ech.. taki maly szajzik, nic szczeólnego. Określanie tego jako "wyczepiste" to gruba przesada. Te demony za małe, wyglądają szczerze powiedziawszy do dupy, na czarach się nie znam więc nie skomentuje tej eksplozji (ale skoro mowią że za "rzadka" to pewnie tak jest). Pomysł mało oryginalny. Ogólnie 3/10.
i'm not the percent you think survives i need sanctuary in the pages of this book. gestating with all the other rats nurse said that my skin will need a graft. i am of pockmarked shapes The vermin you need to loathe. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Kraj Kwitnącej Wiśni
|
![]() No niestety na tym forum znajduje się wielu ludzi, którzy nadal nie wiedzą co to Fake'i.
Fake'i to 'ss', który jest poprostu wymyślony, powinnien bawić i jak najbardziej odbiegać od rzeczywistości, więc nie na miejcu są texty typu: Cytuj:
PS. Informacja dla 'zarozumialców', którzy uważają, że zrobiliby to lepiej: Udowodnijcie, poprostu zróbcie swoje fake'i i nie czepiajcie się innych. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2004
Lokacja: Wroclaw
|
![]() Moim zdaniem zadna rewelacja ... krzywo powklejane ... eq to juz wogole porazka ... zauwaz ze pod eq jest taka fajna teksturka... u twojej siostry jest szaro ... postac jest za mala ... a ue puszczane przez demony powinny byc kratka w kratke a nie co 2
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2004
|
![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez MrówQa - 06-01-2005 o 20:42. |
|
![]() |