Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Fake'i (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=61)
-   -   Fake'i Mojej Siory (wyczepisty) (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=22351)

Blindas Kalistas 06-01-2005 15:11

Fake'i Mojej Siory

Tu zamieszczam fake'ia zrobionego przez mojom ukachanom siore :p .
Ona tez gra w tibie. Fake'ia robila 3godz. w paincie a moim zdaniem jest wyczepisty.
http://members.lycos.co.uk/kurdenoby.../cool hunt.jpg
Plx komentujcie (tylko pozytywnie bo siostra sie wkurzy)!!!

dap-galothij 06-01-2005 15:46

A ja widzę:P:P:P:P:)

czy te skille to też fake?

Parys 06-01-2005 15:47

Już chyba jest wszystko OK, bo ja widze. A jak chciecie sobie ponabijać posty typu, że Ty nic nie widzisz i tak 7 osób to lepiej już nic nie pisz. SS może być tylko, że to gfb(?) za zadkie jest..

irek 06-01-2005 15:53

przez 3 godziny w paincie bym zrobil lepszy pozatym gdzie sa obrazenia zadawane przez demony i czemu tak dziwnie sa rozżucone kule ognia i czmeu niema obrażeń i czemu taki słaby staff i czemu wszystkie stoją w tej samej pozycji???? ,,,saem wady moim zdaniem

Thero 06-01-2005 15:55

Już nawet taki ułomny jak ja(czyt. nigdy nie robiłem fake'ów) zrobiłbym lepszy, demony za małe, gfb jakieś rzadkie(chyba, że to nowy czar?), nie ma obrażeń...
wykonanie 4/10,
pomysł 3/10,
ogólnie 3,5/10

EDIT:
@up
tak "som, "som"...

@down
gadasz głupoty, że jak 12 lat to nie wie jak wygląda gfb...Wystarczy się ltyko troszke tibią interesować ;¤)

Blindas Kalistas 06-01-2005 15:56

dziexs Mateusz.
Te skile to oczywiscie tez fake.Ue owszem jes za rzadkie ale robila to moja siora (12lat) ktora jeszcze za dobrze nie zna sie na tibi :)
Kurdeeeeeeeeeeeeeee.....
to jest UE nie gfb (co za nooby!!)
a robila to moja siostra wiec wyrozumialosci ludzie!!

Sir Patologia 06-01-2005 16:06

@RE Up
No i co z tego, że ma tylko 12 lat. Ja 13 lat skończyłem dopiero 17 grudnia czyli Straż na forum(o wiele lepszy fake tworzony ok. 45 min jest o wiele lepszy) została stworzona przeze mnie kiedy ja również miałem 12 :D.

Sir Pomyleniec 06-01-2005 16:12

jest kilka bledow oto one :

1. demony sa za male jak na czlowieka
2. powiedzmy te "ognie" z ue sa za daleko od siebie
3. nie ma hitow ani na ludku ani na demonach
4. spojrz na te skille sa nie realistyczne 105/104 chcialbym miec takie
5. nie widzialem zeby ktos mial 29000 hp na takich skillach ale kto wie chyba ze nic nie trenil

to chyba wszystko jesli cos ominolem lub zle zformulowalem poprawcie mnie aha prosilbym zeby ktos mi wyjawil tajniki wklejania fejków na forum mam kilka ladnych ale nie wiem jak to zrobic plx help :( kontakt pod numerem gg : 4413882 lub e mail : [email protected]

Erfi master 06-01-2005 16:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez irek
przez 3 godziny w paincie bym zrobil lepszy pozatym gdzie sa obrazenia zadawane przez demony i czemu tak dziwnie sa rozżucone kule ognia i czmeu niema obrażeń i czemu taki słaby staff i czemu wszystkie stoją w tej samej pozycji???? ,,,saem wady moim zdaniem

Jeżeli jestes taki boksi to zrub lepszego fake i umiesć go w tym temacie .... WOW Zdolnom masz siostre :P lepszego bym nie zrobil hehe...

Blindas Kalistas 06-01-2005 16:17

THX ERFI :)
TEN KTO SIE CZEPIA NIE REALNYCH SKILI I LVL MUSI BYC PRAWDZIWYM NOOBEM GDYZ JEST TO DZIAL F A K E 'I !!!
a mojaSiora jest serio zdolna :)

KoZioL 06-01-2005 17:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sir Pomyleniec
jest kilka bledow oto one :

1. demony sa za male jak na czlowieka
2. powiedzmy te "ognie" z ue sa za daleko od siebie
3. nie ma hitow ani na ludku ani na demonach
4. spojrz na te skille sa nie realistyczne 105/104 chcialbym miec takie
5. nie widzialem zeby ktos mial 29000 hp na takich skillach ale kto wie chyba ze nic nie trenil

OMG ludzie chyba komuś sie coś pomylilo przeciesz to jest fejk (fajne skile :P)
mi sie podoba jednakże znajduje sie tam kilka błędów:
1. demone są wziete ze stronki [ja proponuje poszukać jakis SS z demonem i je wkleić (lepiej wyjdą) ]
2. i może te UE jek wcześniej wspomniano jest troche za żadkie

ale powiem jedno jak na pierwszy fejk twojej siostry to wielkie
!!!GRATZ!!!

Avalanche 06-01-2005 17:39

No i Magic Longsword jest 2 ręczny :P no i to ue jest za żadkie. Ale ogólnie Fake jest sopko ;)

Thimburd 06-01-2005 17:43

Dziwne rozmiary. Lekko dziwne wybuchy. Nie widzać obrażeń.

Pomysł: 3/10
Wykonanie: 4/10

Avager 06-01-2005 18:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sir Patologia

No co ja jestem taki sławny że mnie dają do podpisów :D ?

Topic:

Powiem jedno.... brzydkie ? TAK

Wiesz, jak ja robie fake ... to staram sie go zrobić a nie na wklejać jak sie chce... aha... jak takie coś można robić 3 h ?!?!?!??! PRzecież to można zrobić w niecałe 0,5 h a nawet mniej !!!

Błędy:

-Małe Demony (bo ja wiem z kąd wklejane??? pewnie spirite.. albo coś podobnego... może tibia.pl )
-Ultimate Erotic zbytnio rozproszone
-w/w za duże
-Skille... omg odczepcie sie od tych skilli !!! PO CO ROBICIE TE FAKE SKILLI ?!!?!
-Eq... omg odczepcie się od tych eq !!! PO CO ROBICIE TE FAKE EQ ?!!?!
-Nudne !

Ocena :
wykonanie:
12/100 (za to że ma 12 lat daje 12 a nie 12)
pomysł:
35/100 (bo tego z demonami było w ****u)
midność:
0/100 (NUDNEEEEEEEEEE)

Ogólnie:
12,(1212...)/100

ŻEBY SE ZAPAMIĘTAŁA TEN WIEK !!!!! HrHrHrHr (tak HRHRHR a nie HEHEHE )

MrówQa 06-01-2005 18:42

co za kretyny z kad wiecie ze to ue mialo zabic demony, a moze akurat je przywolalo dlatego niema obrazen o bosze pomyslcie a potem mowcie niewidzice napisu ... ?? " my best friends " ??? moze to nowy czar lole

fake ogolem spox :P

Aval'yah 06-01-2005 19:53

Ech.. taki maly szajzik, nic szczeólnego. Określanie tego jako "wyczepiste" to gruba przesada. Te demony za małe, wyglądają szczerze powiedziawszy do dupy, na czarach się nie znam więc nie skomentuje tej eksplozji (ale skoro mowią że za "rzadka" to pewnie tak jest). Pomysł mało oryginalny. Ogólnie 3/10.

Claymor 06-01-2005 19:53

No niestety na tym forum znajduje się wielu ludzi, którzy nadal nie wiedzą co to Fake'i.
Fake'i to 'ss', który jest poprostu wymyślony, powinnien bawić i jak najbardziej odbiegać od rzeczywistości, więc nie na miejcu są texty typu:
Cytuj:

Błędy:

-Małe Demony (bo ja wiem z kąd wklejane??? pewnie spirite.. albo coś podobnego... może tibia.pl )
-w/w za duże
-Skille... omg odczepcie sie od tych skilli !!! PO CO ROBICIE TE FAKE SKILLI ?!!?!
-Nudne !
Czy Wy kiedykolwiek zrozumiecie nazewnictwo?
PS. Informacja dla 'zarozumialców', którzy uważają, że zrobiliby to lepiej:
Udowodnijcie, poprostu zróbcie swoje fake'i i nie czepiajcie się innych.

Mati Dragonshadow 06-01-2005 20:04

Moim zdaniem zadna rewelacja ... krzywo powklejane ... eq to juz wogole porazka ... zauwaz ze pod eq jest taka fajna teksturka... u twojej siostry jest szaro ... postac jest za mala ... a ue puszczane przez demony powinny byc kratka w kratke a nie co 2 :P

MrówQa 06-01-2005 20:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Claymor
No niestety na tym forum znajduje się wielu ludzi, którzy nadal nie wiedzą co to Fake'i.
Fake'i to 'ss', który jest poprostu wymyślony, powinnien bawić i jak najbardziej odbiegać od rzeczywistości, więc nie na miejcu są texty typu:
Cytuj:
Błędy:

-w/w za duże
-Nudne !

Czy Wy kiedykolwiek zrozumiecie nazewnictwo?
PS. Informacja dla 'zarozumialców', którzy uważają, że zrobiliby to lepiej:
Udowodnijcie, poprostu zróbcie swoje fake'i i nie czepiajcie się innych.

wy na serio jestescie juz tak uzaleznieni od tibi ze widzicie same bledy jak juz kolega/kolezanka wpomnial/ala fake - ss calkowicie odbiegajacy od rzeczywistosci a to ze som male demon to akurat fajnie wyglada przynajmniej niewidac zamazow tylko przejrzystego demonka wy na serio zastanowcie sie co mowicie !!

MrówQa 06-01-2005 20:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thero
Już nawet taki ułomny jak ja(czyt. nigdy nie robiłem fake'ów) zrobiłbym lepszy, demony za małe, gfb jakieś rzadkie(chyba, że to nowy czar?), nie ma obrażeń...
wykonanie 4/10,
pomysł 3/10,
ogólnie 3,5/10

EDIT:
@up
tak "som, "som"...

@down
gadasz głupoty, że jak 12 lat to nie wie jak wygląda gfb...Wystarczy się ltyko troszke tibią interesować ;¤)

****a *******ony idioto to zrub ****a lepszy cwoku *******ony bardzo przepraszam za slownictwo ale taki s****iel mnie rozbraja no co za ciota to ****a siadaj ułomniaku i rob lepszy cipo osrana verry sorry modkowie za slownictwo....

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:31.