![]() |
Cytuj:
A kody na smoczki (w konsoli !!) to będą: Ognisty - insert dragon_fire Lodowy - insert dragon_ice Bagienny - insert dragon_swamp Kamienny - insert dragon_rock Nie podałem drugiego smoka ognistego bo niepamiętam. :( |
Gry Gothic są super ;] Czekam na Gothic III, który wyjdzie na początku 2006 roku!
|
Heh a ja mam jeden problem z misją w G2, ten problem polega na złodziejach(jedna z pierwszych misji),ponieważ biorą mnie na strzała ;( Dawno w to nie grałem bo nie mogłem przejść(nie gram z kodami)ta misja jest podajże jak chce sie dołączyć do palladynów HELP
|
Cytuj:
Ale jest bardzo dobry wali tak jak 5 bandytow naraz. ;( |
Cytuj:
@up: Jemu chodziło o gildię złodzieji pod miastem w kanałach. ;) |
też przeszedłem g i g2 i g2 NK ale co z tego... (g1 jest o wiele lepszy od g2 conajmniej patrząc na fabułe)
a tak wogóle na kodzie to nie zalicza się to przejścia gry... bo w niektóych grach są kody na przejście misji i żebym w każdej misji taki kod wpisywał to bym w pare minut gre przeszedł... |
Cytuj:
|
Cytuj:
Kto czyta ten nie błądzi. |
Cytuj:
Święte słowa! ;) Ludzie co wy widzicie w tych cheatach? Dla mnie hańbą by było użyć cheatu! Ale smoki w normalnym GII to cieniasy niestety musze przyznać. Kiedy grałem Magiem ognia to miałem je na góra trzy szlagi. Ale w NK to już pokazali klase ;) |
Znalem to od dawna> a wiesz jak zmieniac postac? Po nacisnieciu c (powinny sie pojawic atrybuty postaci) i wpisaniu marvin ponownym nacisnieciu c
naciskasz klawisz home (zmiana postaci) po wybraniu f10 i potem f8 powinno zadzialac. B) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ej kupilem juz wszystkie czesci tego gothica (w tibie nie gram juz:P)
I w nocy kruka nie wiem gdzie jest kapliczka beliara. czy moze mi ktos powiedziec? Bo musze szpona naladowac, czy cos takiego |
Cytuj:
|
Cytuj:
1. w Kanałach pod Khorinis 2. koło Piratów idziesz na południe tylko uważaj jest tam troche ignistych jaszczurów 3. chyba u Xardasa a reszty nie pamiętam ostatnio słyszałóem o sposobie żeby zablokować Konsole i nie można by było korzystać z kodów pogrzebałem i udało sie nie lubie patrzeć jak brat gra z kodami nonsens żadnej adrenaliny :] |
Cytuj:
Dzienki za rade poszukam |
Cytuj:
W konsoli wpisujesz eab bo to jest skrót od edit abilities. Jeżeli ci wyskakuje to okienko (nie konsola) to już nie musisz wpisywać eaba bo to jest TO okienko i tam już możesz się bawić czyli zmieniać statysktyki postaci. Chodziło mi oto że jeżeli wpisujesz eab w konsoli i nie rozszerzyło się na edit abilities to wpisujesz wtedy ten edit abilities w konsoli. To okienko co wyskoczyło, to okienko gdzie możesz zmieniać już statystyki postaci. Cytuj:
Khorinis: 1.Kapliczka pod miastem w kanałach 2.Kapliczka na szczycie wieży Xardasa Górnicza Dolina: 1.Kapliczka w podzemnym przejsciu między zamkiem, a kopalnią tam gdzie jest Grimes. 2.Kapliczka pod wieżą demonów (w G1 wieża Xardasa) 3.Kapliczka w górskiej fortecy 4.Kapliczka przy kamiennym kręgu Jarkendar: 1.Kapliczka w jaskini za chatą Eremita 2.Kapliczka w obozie orków w kanionie 3.Kapliczka w jaskini na plaży na południe od piratów Jak widać mamy 9, a nie 5 kapliczek. :p |
lol
powiedziałem chyba
po co mi wiedzieć gdzie są wszystkie? |
Ale ta noc kruka skomplikowana :p
pierw te kapliczki tera problemy z Quahodronem :D Wicie moze gdzie poznam odpowiedz na ostatnie pytanie? |
Cytuj:
1) Strażnicy Umarłych 2) Kasta wojowników 3) Kapłani 4) Kasta wojowników 5) Uczeni 6) Uzdrowiciele 7) Nie wiem (tak brzmi odpowiedź) :evul: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:05. |