![]() |
Fajne screny:P
|
Moje skile tez sa w przypisie ale mam nadzieje mniec niedług 70/70 albo wiecej i wtedy trosze sobie dam spokuj z treningiem i poexpuje ostro... =]
|
|
nawet nawet...
bylem tam swojim knightem ,,,wystarczy miec ful def i gfb i czysci sie wszystko jak sie chce wiec niewielka sztuka tzreba bylo zejsc na dol na warlordy to jest cos:D
|
moze na warlordy pujdziemy nastepnym razem ^^
ale jeszcze nic niewiadomo...ale ja bym sie skusił.... =] |
Spokko zdjatka mi sie podobaja heheh ja narazie se moge pomazyc zeby wejsc do zamkutylko na okolo ;][
|
Spox Zdjęcia
Tez sie kiedys tam wybiore |
Ej mam pytanie : myślałem ze warlord jest tam na dole a widze że wy zeszliśćie i go tam nie było. W takim razie gdzie jest warlord ? ?(
|
Warlordy chyba są tam jak spojrzysz na 4 screen od dołu i w tą dziure chyba tam :P nikt tam z nias nie wszedl wiec niewiem ale CHYBA TAM :D
|
SUPER oby takich ss'ów bylo wiecej :))
|
Naprawdę się postaraliście.
SSy są super. Wielkie gratz dla całego zespołu. PS. Na jakim serwerze umieszczacie zdjęcia, że się ich tyle mieści? |
SS bardzo fajne ale powiedzcie mi czy Orc Warlord jest naprawde taki dobry. Jeśli wiecie to powiedzcie jaki level i jakie skile powinien mieć bloker.
|
Całkiem fajna wyprawa i ssy ;]
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Rozumiem dzisaj tez idzemy? :D
Bo ja ide ;] |
spoko screenki, niczego sobie :P
|
screeny są spoxik tak dalej, ale co do tego best hita z hmm to wczoraj identyczny poszedl mi na ghoulu :)
|
niestety dziś nie było wyprawy...i to przezemnie ;/ ale mnielem prube a muzyka to jest cos co chce robic w życiu wiec sorry all...
|
SYNY!!! SS zajebiste!!! QR** tez chce na taki hunt isc :(
|
oki
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:48. |