|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 08 2003
Lokacja: Warszawa
|
![]() No to dzis poszlismy do Orc Fortec.
Skład: ![]() Na początek zerk ![]() Poradziliśmy sobie z powitaniem ![]() ![]() ![]() Kurt się pchal na dół ![]() Mój najleprzy hit z hmm-a ![]() Kolejny zerk, troche ich duzo tam bylo ![]() ![]() Kurt bije sobie liderka a ja na dole ganiam z zerkami ![]() ![]() W meidzyczasie zalogowal sie Drizzt i byl z nami do konca hunta ![]() C.D.N
Jestem skłonny słuchać raczej Newtona niż Mundiego. Choć umarł prawie trzysta lat temu, mniej zasmradza pokój. Linus Torvalds ![]() Program do wysyłania zdjęć na Imageshack.us; foteka.pl; vpx.pl; Nowa wersja 1.1a (30.10.2007) http://sourceforge.net/projects/sendimager/ |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 11 2003
|
![]() Normalnie bomba te zdjecia. Mam pytanko ten co zszedl to byl jakis magiczny char? jak tak to jaki magic i level mial
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2004
Lokacja: Iława
|
![]() To sa jedne z lepszych ss'ów jakie oglandałem ej jak możecie podac droge do tej fortecy orków???
LINKIN PARK IS THE BEST!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Idzemy po ridera, ach te zerki nas lubia
![]() I liderk też przyszedl ![]() ![]() I sam rider, neistety nawet tego nie tknelem ![]() 2 liderki sie zuciły na Drizzta, ale dlugo nie porzyly ![]() Szliśmy na góre ale zerk przylecial ![]() Weszlismy kawalek i przywitaly nas 2 zerki ![]() Teraz screen w wykonaniu kurta z gornym spawem ![]() My tu probujemy wyczyscic gore z potworow a od tylu zerk przylecial ![]() Ja u gory bije 2 liderki, akurt z Drizztem bija sobie liderka ![]() ![]()
Jestem skłonny słuchać raczej Newtona niż Mundiego. Choć umarł prawie trzysta lat temu, mniej zasmradza pokój. Linus Torvalds ![]() Program do wysyłania zdjęć na Imageshack.us; foteka.pl; vpx.pl; Nowa wersja 1.1a (30.10.2007) http://sourceforge.net/projects/sendimager/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Lider dostal kombo i sie pozegnal z zabiciem nas
![]() ![]() A tu kapnelismy sie ze zadlugo siedzimy i nie wyjdziemy ![]() I znowu droga do riderka ![]() Zabilismy riderka, wracamy a tu zak, zrespawowalo sie wytko ![]() Odpuscilismy sobie i poslismy na do, ukatrupic kilka zerkow ![]() Screeny robil Kurt manste of nirvana. Jak pytacie o lot to kazdy bral dla siebie, ja mialem lagi im pozniej coraz gorzej. Dal tego udalo mi sie zgarnac tylko 300gp. Potem jeszce poslismy(kurt nie dal screenow), ublismy 1 smoczka i poslzismy na questa pod gore cycow zabic geo i 2 gurady. Niedlugo kolejna wyprawa Cytuj:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 02 2004
|
![]() Super zdjątka
Oby tak dalej ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2004
Lokacja: Słubice
![]() |
![]() NO no Zdjatka sa Bardzo fajne az fajnie sie oglonda
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 02 2004
|
![]() dobry jestes rub tak nadal to bedziesz najlepszy
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
|
![]() Respect Panowie, ładnie wymiatacie
![]()
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2003
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Nom pięknie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2004
Lokacja: Piła
![]() |
![]() Było Extra Panowie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nie Idzcie Bezemnie ![]() ![]() P.S. Ja Stałem Styłu Bo Ja Sorc. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2004
![]() |
![]() ekhm... =]
w skład nszej ekipy wchodzili: Ja, czyli Kurt Drizzt Do'Urdenn Shizzmon Master Mazi Xerubo Fojufepo.... i to chyba juz wszyscy... no to tyle..... ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2003
Lokacja: I co z tego że nie USA?
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Git zdjątka....gratuluje odwagi....ja sie narazie tma niewybieram=]
![]() |
#16 |
Nikt ważny
|
![]() spoko ss.. szkoda ze mnie z wami nie było
![]()
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() no niezle a dowiemy sie jakie macie lvl skille i mlvl??
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Chodziez
Profesja: Paladin
Świat: Secura
Poziom: 53
Poziom mag.: 14
|
![]() A tu zdjecie gornego spawnu w moim wykonaniu
![]() Life niezle zlecial ![]() A co do leveli to ja skromnie:44 lvl i 5 mlvl(lada moment 6 ![]() A w nastepna sobotke damy czadu. A co chlopaki powiecie na warlorda? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
|
![]() Moje skile widac w podposie
lvl 32 4 magick lvl skile 58/54 NA warlorda jak zkombinujecie maga to mzona isc
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2004
![]() |
![]() No wiec tak.... tylko pogratulowac tych screenow.
|
![]() |
![]() |