Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   17.05 - Azura - Bitwa w Ab'Dendriel - SF vs Legokrutgurka (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=35769)

manxe 20-05-2005 14:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Drazharm
buhahahaha lamusie idz lepiej w bierki pograj. wojna to najlepsza rzecz w tibii.

wojna jest dobra w tibi jezeli nie uczestnicza w niej taki nooby jak np ty cors ent i reszta noobow z sf

patrikoz 20-05-2005 15:38

Cytuj:

Patrikoz jestes idiotą
- Ja pierd... starzy tak na siebie mowia w domu czy skad to wyniosles, z piaskownicy?

Cytuj:

Level sie nie liczy, na antice jest czlowiek, ktory gra prawie od poczatku Tibii i ma 8~ level. Mowi, ze nie potrzebuje wiekszego. To ludzie, ktorzy mysla, ze w tej grze chodzi o zdobywanie co raz to wiekszego poziomu uwazaja sie za lepszych, a przewaznie nie maja pojecia o tej grze, poza takim, ze znaja miejsca respawnu guardow na pamiec, co do kratki...
Jesli jemu sie podoba to ze ma 30 poziom, to co chcesz od niego? Widocznie nie potrzebuje wiekszego. On widocznie nie lubi znecac sie nad slabszymi...
- Gdybym dalej gral knightem z galany mialbym prawdopodobnie lvl 40~, lecz zaczalem na iridii :) Nie martw sie o mnie :]

Cytuj:

Cors ma 865HP, a tam bylo kolo niego kilku ludzi z poziomem 100~, jakby tylko potrafili sie zgrac, albo wiedzieli ze jest cos takiego jak Team Speak to zrownaliby go z ziemia...
Lol, wchodzisz na drabinke i schodzisz, i tak ciagle a tamci nie umieja z sd trafic... a nawet jakby probowali wpakowac combo z sd to by pewnie ktos zszedl, i zabiliby swojego ...

Cytuj:

Jesli w podwodne bierki to ja jestem dobry
A ty sie powinienes nauczyc odrozniac quake od tibii...
lol czy ty masz lodz podwodna i tam grasz? :( Z tym quake od tibii, to zgadzam sie.

Cytuj:

Tia, imo wojna to najlepsza żecz w Tibii, i jako jedna z niewielu żeczy jeszcze posiada znamiona RPG w tej grze~
A dla elity na 10 lvlu każdy jest pa ^^
- "zecz" Gadziu, twoija nowa najlepsza "zecza" powinien byc slownik ortograficzny...

Cytuj:

Patrikoz ty idz lepiej se pograj w mz;] MZ RULEZZZZZZ
MZ nudna gra :( ale fajni ludzie...

iglarf 20-05-2005 15:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez manxe
wojna jest dobra w tibi jezeli nie uczestnicza w niej taki nooby jak np ty cors ent i reszta noobow z sf

eeeeeeee Ty masz jakies kompleksy???
Topic: To byla chyba najpiekniejsza bitwa jaka widzialem na wlasne oczy ;]

Gimlos 20-05-2005 16:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez patrikoz
Lol, wchodzisz na drabinke i schodzisz, i tak ciagle a tamci nie umieja z sd trafic... a nawet jakby probowali wpakowac combo z sd to by pewnie ktos zszedl, i zabiliby swojego ...

l

Ogladnij jeszcze raz filmik, ew. przeczytaj mojego posta, cors byl przez pewien czas trapniety bez dostepu do drabiny

patrikoz 20-05-2005 16:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez gimli syn gloina
Ogladnij jeszcze raz filmik, ew. przeczytaj mojego posta, cors byl przez pewien czas trapniety bez dostepu do drabiny

Wiem , Przemo tez :) Lol , ale od czego sa DFy i Desintegrate'y? Dla ozdoby ? Lol. Jakby dobrze gral to by sie tak nie dal.

manxe 20-05-2005 16:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez iglarf
eeeeeeee Ty masz jakies kompleksy???
Topic: To byla chyba najpiekniejsza bitwa jaka widzialem na wlasne oczy ;]

LOL ta wojna to hala obadaj se jakie wojny sa na eterni to dopiero cos a nie pewnie najpiekniejsza bo pierwsza ktora widzisz

Gadziu 20-05-2005 16:31

Dobra ;] "żecz" - mój błąd :P
Co nie zmienia faktu, że moje zdanie jest takie a nie inne...
Jako, że wojna jest jedną z niewielu rzeczy która nosi jeszcze znamiona RPG w tej grze. Bo chyba o pgowaniu 24/7 na guardach nie można powiedzieć, że ma to jakikolwiek związek z RPG. Dlatego właśnie zgadzam się z Drazharmem, że jednąz najfajniejszych rzeczy w Tibii są wojny.
A filmik niezgorszy, jednak widziałem lepsze :P

iglarf 20-05-2005 18:22

Cytuj:

LOL ta wojna to hala obadaj se jakie wojny sa na eterni to dopiero cos a nie pewnie najpiekniejsza bo pierwsza ktora widzisz

Mylisz się, juz pare widzialem.

patrikoz 20-05-2005 19:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez iglarf
Mylisz się, juz pare widzialem.

Lol to chyba z wojen na rooku. Widziales na tym forum wojne Kompaniet vs Triad z Iridii? Albo Ab Attack z Galany? Albo nawet chocby Elysia i UE SPAM... Ta wojna to shit.

Wypas 20-05-2005 19:59

Cytuj:

Ta wojna to shit.

Niebyła aż taka zła. ;)

iglarf 20-05-2005 21:06

Cytuj:

Lol to chyba z wojen na rooku. Widziales na tym forum wojne Kompaniet vs Triad z Iridii? Albo Ab Attack z Galany? Albo nawet chocby Elysia i UE SPAM... Ta wojna to shit.

Jak bys nie zauwazyl napisalem ze najladniejsza jaka widzialem NA WLASNE OCZY(chodzi mi o to ze nie zfilmiku etc.)Jak mam widziec wojne na Galana na zywo jak nie mam tam chara?.....

Valarian 20-05-2005 21:10

Oooo jejuuu :D

ale szwedzi dostali wpierdyyy :) az milo bylo patrzec
jak ogladalem ten film widzialem na nim tylu kumpli z azurki ze az chcialbym znow do niej wrocic zastanawiam sie ciagle nad tym... Adval sie na filmie nawet znalazl hehe pozdro

ale najlepsze bylo to jak Vyldar przy dywanie stal niewiadomo nawet moze na afk a oni nie bili go tylko spieprzali na edron hahaha

GRATZ GRATZ GRATZ
powiem nawet HAIL SF!

Massacrator (Lookerra) 20-05-2005 21:43

:p a co tam sie spytam z Vegas;p
Bo se wracam na Azurke;p
Ej no dajcie kiedy sie lejecie bo bym se jakoms wojne skampil;p
A nawet cos bym mugl pomoc;p
Walnac moge z sd za 100+;p
Z tym Power Absur.. nie wiem jak sie to pisze to nie wiem,ale kiedys se za mna zes se gonil i scaraba uhował;p
Ale go z SD walnalem i mnie nie tłukł;p

opolanin 20-05-2005 22:25

I na kij sprzedawlem chara -.-

Ja pi***e sprzedalem swoja postac moze Draz~ pamiętasz Czarka de'Cube :)

A teraz bym Powojowal :))
No no Szwedy ****y sie poloaczyly ale i tak przegraja :P

Dzieki ze przyjeles zeusa do Sf :P

Congratz Again :)

Aval'yah 20-05-2005 22:46

Matko, ale rozórba -.-
Dobrze, że gram na Pacerze, tam raczej nie widuje sie takich scen ;)

Rassix 20-05-2005 23:29

Gtz Draz~

Draz~ gratulacje takiej wojny tez gram na Azurce ale braknie mi narazie troche do 100lvl (jeszcze 70lvl) ale coz zgadzam sie z toba i tez gram po to aby zdobyc lvl i wykazac sie w jakiejs wojnie. Hail SF. Moje marzenie to wstapic do waszej gildi aby wojowac Szwedów. A ten caly ziom co tu wszystko krytykuje to ma cos z garem jak chce se grac dla lowienia rybek to nie se cos na ryneczku znajdzie. ;)

Aha jeszcz jedno, niespodobało mi się jak powiedziales ze gada z 14latkami pod depo bo ja mam 15lat ;/ i ty tez kiedys miales :P wiecej szacunku Draz~ chociaz tyle co ja mam dla Ciebie :P

patrikoz 20-05-2005 23:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rassix
Draz~ gratulacje takiej wojny tez gram na Azurce ale braknie mi narazie troche do 100lvl (jeszcze 70lvl) ale coz zgadzam sie z toba i tez gram po to aby zdobyc lvl i wykazac sie w jakiejs wojnie. Hail SF. Moje marzenie to wstapic do waszej gildi aby wojowac Szwedów. A ten caly ziom co tu wszystko krytykuje to ma cos z garem jak chce se grac dla lowienia rybek to nie se cos na ryneczku znajdzie. ;)

O mnie mowisz, wazelinko? ;) Masz 30 lvl widze, ja juz 27 lvl na nowym charze prawie , zrobia test-server i moze duelik? :)

Siwus 21-05-2005 10:45

Buahuahuaahuaahuaahu

Cytuj:

ech... Ty nie wiesz co mówisz.... gram długo na tym servie i znam wiele osób z SF i zapewniam Cię, że nie są to nooby. Gdy na azurze żądził Divinitus to nikt nie postawił się tylko SF a było ich wtedy dosłownie paru. Tacy ludzie jak Draz~ Cors~ i wielu innych z gildi SF to naprawdę wielcy ludzie to im zawdzięczamy, że na servie nie dochodzi do sytuacji typu:
-Hi
-Hiya
-Swe?
-Nope
-Die!

Prawdą jest, że Draz~ kiedyś robił PA na polakach ale już zrozumiał, że nie ma to sensu i polacy muszą trzymać się razem jeśli chcą przetrwać.

A tak na temat to filmik fajny zlokalizowałem na nim wielu znajomych :p
Gratz dla "wojsk sprzymierzonych" :p
Hail SF
Hail GoF
Hail DoF

Dragoholikus 21-05-2005 11:31

Cytuj:

Wiem , Przemo tez :) Lol , ale od czego sa DFy i Desintegrate'y? Dla ozdoby ? Lol. Jakby dobrze gral to by sie tak nie dal.

Hmm zapewniam cie że podczas wojny ciężko kogoś wyciagnąć
z trapa nawet nieraz desintegrate i dfy nie pomoga

ripper 21-05-2005 11:37

Nie podoba mi się ten film, straszny chaos i brak strategii (wiem że trudno jest dowodzić ale mi sie udawało, tyle że to był OTS :| ale zasada chyba ta sama ;) )

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:48.