![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Topic: To byla chyba najpiekniejsza bitwa jaka widzialem na wlasne oczy ;] |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
LOL ta wojna to hala obadaj se jakie wojny sa na eterni to dopiero cos a nie pewnie najpiekniejsza bo pierwsza ktora widzisz |
Dobra ;] "żecz" - mój błąd :P
Co nie zmienia faktu, że moje zdanie jest takie a nie inne... Jako, że wojna jest jedną z niewielu rzeczy która nosi jeszcze znamiona RPG w tej grze. Bo chyba o pgowaniu 24/7 na guardach nie można powiedzieć, że ma to jakikolwiek związek z RPG. Dlatego właśnie zgadzam się z Drazharmem, że jednąz najfajniejszych rzeczy w Tibii są wojny. A filmik niezgorszy, jednak widziałem lepsze :P |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Oooo jejuuu :D
ale szwedzi dostali wpierdyyy :) az milo bylo patrzec
jak ogladalem ten film widzialem na nim tylu kumpli z azurki ze az chcialbym znow do niej wrocic zastanawiam sie ciagle nad tym... Adval sie na filmie nawet znalazl hehe pozdro ale najlepsze bylo to jak Vyldar przy dywanie stal niewiadomo nawet moze na afk a oni nie bili go tylko spieprzali na edron hahaha GRATZ GRATZ GRATZ powiem nawet HAIL SF! |
:p a co tam sie spytam z Vegas;p
Bo se wracam na Azurke;p Ej no dajcie kiedy sie lejecie bo bym se jakoms wojne skampil;p A nawet cos bym mugl pomoc;p Walnac moge z sd za 100+;p Z tym Power Absur.. nie wiem jak sie to pisze to nie wiem,ale kiedys se za mna zes se gonil i scaraba uhował;p Ale go z SD walnalem i mnie nie tłukł;p |
I na kij sprzedawlem chara -.-
Ja pi***e sprzedalem swoja postac moze Draz~ pamiętasz Czarka de'Cube :)
A teraz bym Powojowal :)) No no Szwedy ****y sie poloaczyly ale i tak przegraja :P Dzieki ze przyjeles zeusa do Sf :P Congratz Again :) |
Matko, ale rozórba -.-
Dobrze, że gram na Pacerze, tam raczej nie widuje sie takich scen ;) |
Gtz Draz~
Draz~ gratulacje takiej wojny tez gram na Azurce ale braknie mi narazie troche do 100lvl (jeszcze 70lvl) ale coz zgadzam sie z toba i tez gram po to aby zdobyc lvl i wykazac sie w jakiejs wojnie. Hail SF. Moje marzenie to wstapic do waszej gildi aby wojowac Szwedów. A ten caly ziom co tu wszystko krytykuje to ma cos z garem jak chce se grac dla lowienia rybek to nie se cos na ryneczku znajdzie. ;)
Aha jeszcz jedno, niespodobało mi się jak powiedziales ze gada z 14latkami pod depo bo ja mam 15lat ;/ i ty tez kiedys miales :P wiecej szacunku Draz~ chociaz tyle co ja mam dla Ciebie :P |
Cytuj:
|
Buahuahuaahuaahuaahu
Cytuj:
-Hi -Hiya -Swe? -Nope -Die! Prawdą jest, że Draz~ kiedyś robił PA na polakach ale już zrozumiał, że nie ma to sensu i polacy muszą trzymać się razem jeśli chcą przetrwać. A tak na temat to filmik fajny zlokalizowałem na nim wielu znajomych :p Gratz dla "wojsk sprzymierzonych" :p Hail SF Hail GoF Hail DoF |
Cytuj:
Hmm zapewniam cie że podczas wojny ciężko kogoś wyciagnąć z trapa nawet nieraz desintegrate i dfy nie pomoga __________ Hail SF |
Nie podoba mi się ten film, straszny chaos i brak strategii (wiem że trudno jest dowodzić ale mi sie udawało, tyle że to był OTS :| ale zasada chyba ta sama ;) )
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:48. |