|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Film nagrywany przez 117 knighta z Legokrutgurka, wrogiej gildy prawie calkiem zlozonej ze szwedow.
Chlopcy zrobili desant w Ab'Dendriel i cos im nie wyszlo. 11:1 dla SF czyli dla nas. ![]() Podziekowania dla polakow z ab ktorzy dzielnie odpierali potop szwedzki i pomagali SF. xD http://rapidshare.de/files/1823568/M...innor.rec.html Name: Mataca May 17 2005, 17:56:15 CET Killed at Level 114 by Abu Loppez Name: Hawek May 17 2005, 18:29:52 CET Killed at Level 110 by Drazharm and by Pollbull Name: Rulabim May 17 2005, 18:05:58 CET Killed at Level 91 by Drazharm Name: Deeamonicuz May 17 2005, 18:33:23 CET Killed at Level 80 by Adi Gotti and by Qazo Name: Rune Mo May 17 2005, 18:11:39 CET Killed at Level 56 by Dragoholikus and by Abu Loppez Name: Fox Flame May 17 2005, 18:24:08 CET Killed at Level 68 by Dragoholikus and by Melon May 17 2005, 18:33:12 CET Killed at Level 66 by Minavand Name: Cawos May 17 2005, 18:22:03 CET Killed at Level 50 by Urbexx Name: Neanin May 17 2005, 18:23:46 CET Killed at Level 55 by Urbexx and by Abu Loppez Name: Cleytion May 17 2005, 18:22:58 CET Killed at Level 56 by Drazharm and by Dragoholikus May 17 2005, 18:35:51 CET Killed at Level 55 by Dragoholikus and by Adi Gotti
Death to Fangorn, Hail Mordor! Come not between Nazgul and his prey. prawda o zlodzieju Rydzyku: http://video.google.com/videoplay?do...&q=tvn&pl=true Ostatnio edytowany przez Drazharm - 19-05-2005 o 21:26. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 10 12 2004
Lokacja: okolice Tych
|
![]() Filmik nice... Na Azurze, ktokolwiek wygra bedzie PA, wiec... wojna nie wiele zmieni
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#4 |
Zbanowany
|
![]() @Draz - Polak, Szwed, Rumun, Rosjanin... Ale zawsze GRACZ!
@Cors Ent - Taaaaa... Zero krytyki, podziw ONLY... socjalizm come back? ^^ |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
Imię: Cors Ent // Tegax
Profesja: Royal Paladin
Gildia: DoF - always in our memory
Świat: Azura
Poziom: 111
![]() |
![]() Cytuj:
czy zdanie "pier...... sie" to dla Ciebie krytyka? jest wiele złych rzeczy w SF, jak ktos chce o nich podyskutowac to podsze bardzo mozemy pogadac ale pisanie "pier...... sie" jest sprzeczne z zasadami kultury i regulaminem tibia.pl wiec sobie wypraszam @topic - bitwa wygrana bezapelacyjnie w pieknym stylu jak dla mnie ![]()
![]() |
#6 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Cors Ent - 19-05-2005 o 23:25. |
|
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Na przyszłosc: - wytyczki osobiste prosze na PM a nie na forum - jak cos do mnie masz to po prostu mi napisz - zastrzerzenia do mojej pracy moderatorskiej do administratora... - nawet cytujac nie pisz wulgaryzmów... btw - to nie był fart - to dowodzi ze naprawde jestesmy lepsi - 76lvl strapowany i wszyscy wiedziali jak uhac zeby nie padl - a Mataca 113 lvl miał 3 sekundy exasted po SD i dostał pare strzałow i nikt z gildi go nie uhnoł. widac kto wie co robic na polu walku - Sf czy Lego
![]() |
#8 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
#10 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
rozumiem ze masz chara lvl 30, lubisz sobie pojsc do bug penu w spokoju rybki polowic, pojsc na trolle i pogadac z 14-letnimi ziomkami pod dp. mnie to nie bawi ![]()
![]() |
#12 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2005
|
![]() Cytuj:
Mimo ze zawsze nielubialem Drazharma za jego PA na Polakach ![]() ![]() Co do tematu Good work , szkoda ze Manur czy jak mu tam uciekl xD Polacy z Ab rlz ![]() |
|
![]() |
![]() |
#14 | ||||||
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Cytuj:
I co on tym wniosl do tematu poza tym ze zanizl srednie IQ? ![]() Wywalenie tego bylo jak najbardziej na miejscu, idiotyzmu nie tolerujemy. Cytuj:
Cytuj:
![]() Mieli prawie zero zgrania... Cytuj:
![]() ![]() Cytuj:
![]() A ty sie powinienes nauczyc odrozniac quake od tibii... Cytuj:
Jesli jemu sie podoba to ze ma 30 poziom, to co chcesz od niego? Widocznie nie potrzebuje wiekszego. On widocznie nie lubi znecac sie nad slabszymi... @Cors: Kiedy Ci ta truskawka zniknie? ![]() Ostatnio edytowany przez Dr. Omader - 20-05-2005 o 02:47. |
||||||
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() dzien wczesniej w duzej bitwie na edron tez byłem tak strapowany - tylko ze siedziałem w trapei z 2-3 razy dłuzej, a bili mnie ci sami goscie.
tylko ze u nas to generalnie nie trzeba mowic ze wszyscy maja uhac tego ktory ma ciepło. pozniej tylko słyszałem msgi "Cors ja w ciebie 5bp uh" czy jakies takie ![]() jak to Urbexx ładnie stwierdził ze "od tylu uhów to świeciłes sie jak choinka" ![]() a faktem ze jak Mataca sie nie mogł uhnac po sd co widac na filmie - i NIKT z Lego go nie uhnol to juz pomylka moim zdaniem. a kiedy Hawek był w beznadziejniej sytuacji to wiekszosc Lego była juz w trakcie ucieczki do Carlin albo DB. @Dr. Omader w poniedziałek w walce na edron zeby sie "przebic" do centrum bitwy to wybiłem z jakies dwa 12 lvle co mi na drodze stały i truskawka ![]() pewnie szybko nie zniknie bo juz nawet we wtorek jakiegos uj dostałem bo czyjs noob char na mojej fire bombie zginol... ciezko na wojnie truskawke zgubic ![]()
#16 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2004
|
![]() Cytuj:
haha wiesz raczej uznal bym ze adi to power abuser ;] troche go znalem w przeszlosci |
|
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 06 2004
Lokacja: Białystok
Świat: PA-ndoria
Poziom: 64
Skille: 82/50
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() ****a troche zwalilem sprawe przenosząc sie z Azura na Pandoria.Teraz widze, ze Polacy zaczynają miotac serwerkiem, a na Pandoira same szwedasy biegają.
|
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 07 2003
|
![]() @Draz~
Nie przejmuj sie noobami, tez uwazam ze wojna to jest to dlaczego gram w te gre. ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | ||
eX Moderator
Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw
Imię: Gimli Ent
Profesja: Elite Knight
Gildia: Defenders of Fangorn
Poziom: 89
![]() |