Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Filmy

Notki

Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 19-05-2005, 20:48   #1
Drazharm
Użytkownik Forum

Drazharm's Avatar

Data dołączenia: 09 02 2005
Lokacja: Londyn

Imię: Drazharm
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Wanted
Świat: Azura
Poziom: 168
Poziom mag.: 23
Domyślny 17.05 - Azura - Bitwa w Ab'Dendriel - SF vs Legokrutgurka

Film nagrywany przez 117 knighta z Legokrutgurka, wrogiej gildy prawie calkiem zlozonej ze szwedow.

Chlopcy zrobili desant w Ab'Dendriel i cos im nie wyszlo.

11:1 dla SF czyli dla nas.

Podziekowania dla polakow z ab ktorzy dzielnie odpierali potop szwedzki i pomagali SF. xD

http://rapidshare.de/files/1823568/M...innor.rec.html

Name: Mataca

May 17 2005, 17:56:15 CET Killed at Level 114 by Abu Loppez

Name: Hawek

May 17 2005, 18:29:52 CET Killed at Level 110 by Drazharm and by Pollbull

Name: Rulabim

May 17 2005, 18:05:58 CET Killed at Level 91 by Drazharm

Name: Deeamonicuz

May 17 2005, 18:33:23 CET Killed at Level 80 by Adi Gotti and by Qazo

Name: Rune Mo

May 17 2005, 18:11:39 CET Killed at Level 56 by Dragoholikus and by Abu Loppez

Name: Fox Flame

May 17 2005, 18:24:08 CET Killed at Level 68 by Dragoholikus and by Melon

May 17 2005, 18:33:12 CET Killed at Level 66 by Minavand

Name: Cawos

May 17 2005, 18:22:03 CET Killed at Level 50 by Urbexx

Name: Neanin

May 17 2005, 18:23:46 CET Killed at Level 55 by Urbexx and by Abu Loppez

Name: Cleytion

May 17 2005, 18:22:58 CET Killed at Level 56 by Drazharm and by Dragoholikus

May 17 2005, 18:35:51 CET Killed at Level 55 by Dragoholikus and by Adi Gotti

prawda o zlodzieju Rydzyku: http://video.google.com/videoplay?do...&q=tvn&pl=true

Ostatnio edytowany przez Drazharm - 19-05-2005 o 21:26.
Drazharm jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 19-05-2005, 21:27   #2
patrikoz
Zbanowany

Data dołączenia: 10 12 2004
Lokacja: okolice Tych

Domyślny

Filmik nice... Na Azurze, ktokolwiek wygra bedzie PA, wiec... wojna nie wiele zmieni Draz slyszalem od kumpli z Azury, ze jestes najwiekszym PA na serwerze, wiec Cie nie popieram... Jednak w Silent Force sa wielcy ludzie, tacy jak Cors Ent, Falzer, Adi Gotti, Yavimava etc. i to dzieki nim ta gildia jest taka mocna, Ty jestes tylko jej "czarna owca", sorry draz ale czas sie zmienic.
patrikoz jest offline  
stary 19-05-2005, 21:30   #3
Drazharm
Użytkownik Forum

Drazharm's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez patrikoz
Filmik nice... Na Azurze, ktokolwiek wygra bedzie PA, wiec... wojna nie wiele zmieni Draz slyszalem od kumpli z Azury, ze jestes najwiekszym PA na serwerze, wiec Cie nie popieram... Jednak w Silent Force sa wielcy ludzie, tacy jak Cors Ent, Falzer, Adi Gotti, Yavimava etc. i to dzieki nim ta gildia jest taka mocna, Ty jestes tylko jej "czarna owca", sorry draz ale czas sie zmienic.
Nie jestes na bierzaco, od miesiecy nie robie PA na polakach. Zyskalismy sobie wielu sojusznikow dzieki temu.

prawda o zlodzieju Rydzyku: http://video.google.com/videoplay?do...&q=tvn&pl=true
Drazharm jest offline  
stary 19-05-2005, 22:04   #4
patrikoz
Zbanowany

Domyślny

@Draz - Polak, Szwed, Rumun, Rosjanin... Ale zawsze GRACZ!

@Cors Ent - Taaaaa... Zero krytyki, podziw ONLY... socjalizm come back? ^^
patrikoz jest offline  
stary 19-05-2005, 22:23   #5
Cors Ent
Użytkownik Forum

Cors Ent's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Warszawa

Stan: Na Emeryturze
Poziom: 111
Cors Ent ma numer GG 2525795
Domyślny

Cytuj:

czy zdanie "pier...... sie" to dla Ciebie krytyka? jest wiele złych rzeczy w SF, jak ktos chce o nich podyskutowac to podsze bardzo mozemy pogadac

ale pisanie "pier...... sie" jest sprzeczne z zasadami kultury i regulaminem tibia.pl wiec sobie wypraszam

@topic - bitwa wygrana bezapelacyjnie w pieknym stylu jak dla mnie

One of the founders and ex-member of Defenders of Fangorn.
"the swedish one" Warrior of DödsMetal and Vision.

rl boyfriend of Floaterka
Cors Ent jest offline  
stary 19-05-2005, 22:44   #6
patrikoz
Zbanowany

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Cors Ent
czy zdanie "pier...... sie" to dla Ciebie krytyka? jest wiele złych rzeczy w SF, jak ktos chce o nich podyskutowac to podsze bardzo mozemy pogadac

ale pisanie "pier...... sie" jest sprzeczne z zasadami kultury i regulaminem tibia.pl wiec sobie wypraszam

@topic - bitwa wygrana bezapelacyjnie w pieknym stylu jak dla mnie
Gratz Cors Ent, You Advanced In Editing. Koles napisal Hail <nazwa Szwedow>, Pi...[cenzura-cors] SF! Styl taki ze glowa boli, szkoda ze nie deadles.Ale ladnie sie wpakowales w sam srodek Szwedow, farta miales...

Ostatnio edytowany przez Cors Ent - 19-05-2005 o 23:25.
patrikoz jest offline  
stary 19-05-2005, 23:22   #7
Cors Ent
Użytkownik Forum

Cors Ent's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Gratz Cors Ent, You Advanced In Editing. Koles napisal Hail <nazwa Szwedow>, Pieprzyc SF! Styl taki ze glowa boli, szkoda ze nie deadles.Ale ladnie sie wpakowales w sam srodek Szwedow, farta miales...

Na przyszłosc:
- wytyczki osobiste prosze na PM a nie na forum - jak cos do mnie masz to po prostu mi napisz
- zastrzerzenia do mojej pracy moderatorskiej do administratora...
- nawet cytujac nie pisz wulgaryzmów...

btw - to nie był fart - to dowodzi ze naprawde jestesmy lepsi - 76lvl strapowany i wszyscy wiedziali jak uhac zeby nie padl - a Mataca 113 lvl miał 3 sekundy exasted po SD i dostał pare strzałow i nikt z gildi go nie uhnoł.
widac kto wie co robic na polu walku - Sf czy Lego

Cors Ent jest offline  
stary 20-05-2005, 00:17   #8
patrikoz
Zbanowany

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Cors Ent
Na przyszłosc:
- wytyczki osobiste prosze na PM a nie na forum - jak cos do mnie masz to po prostu mi napisz
- zastrzerzenia do mojej pracy moderatorskiej do administratora...
- nawet cytujac nie pisz wulgaryzmów...

btw - to nie był fart - to dowodzi ze naprawde jestesmy lepsi - 76lvl strapowany i wszyscy wiedziali jak uhac zeby nie padl - a Mataca 113 lvl miał 3 sekundy exasted po SD i dostał pare strzałow i nikt z gildi go nie uhnoł.
widac kto wie co robic na polu walku - Sf czy Lego
I tak nie poniesiesz, zadnych konsekwencji jak napisze do Mata czy Droma, wiec po co? I tak pewnie Ci przyznaja racje Lol Ty nie byles strapowany, bo miales tam drabinki i mogles sobie chodzic , a oni i tak by Ci nic nie robili... Mowisz tak o organizacji, a pamietasz dead Hega na Edron? Sfilmowany przez Nitrosa. Potem dwoch cheatorem sie udalo, wyjsc z gry jak byli trapped. Dzisiaj na miejscu Szwedow puscilbym Wam polowe armii na tyly, byloby po Was. W ogole ta Azura, glupi serv i tyle, ciagle wojna, na innych servach pare dni i zgoda
patrikoz jest offline  
stary 20-05-2005, 00:21   #9
Drazharm
Użytkownik Forum

Drazharm's Avatar

Domyślny

Cytuj:
W ogole ta Azura, glupi serv i tyle, ciagle wojna, na innych servach pare dni i zgoda
buhahahaha lamusie idz lepiej w bierki pograj. wojna to najlepsza rzecz w tibii.

Drazharm jest offline  
stary 20-05-2005, 00:35   #10
patrikoz
Zbanowany

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Drazharm
buhahahaha lamusie idz lepiej w bierki pograj. wojna to najlepsza rzecz w tibii.
Ehhhhhh... lamusie? No, stary, wybacz, ale ja bym tu sie pokusil o watpliwosc, kto jest lamusem, ja czy Ty? W bierki to Ty sobie mozesz pograc o ile Twoj poziom intelektualny jest na tyle wysoki, ze potrafisz zrozumiec zasady tej gry... "Wojna to najlepsza rzecz w tibii" - Uwierz mi, lamusie, ze dopoki nie zaczniesz przegrywac, to moze byc najlepsza... Dopoki nie zaczniesz masowo ginac... Ja tam wole expic, i cieszyc sie gra, a nie utrudniac ja innym (i sobie przy okazji)...
patrikoz jest offline  
stary 20-05-2005, 00:45   #11
Drazharm
Użytkownik Forum

Drazharm's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Ehhhhhh... lamusie? No, stary, wybacz, ale ja bym tu sie pokusil o watpliwosc, kto jest lamusem, ja czy Ty? W bierki to Ty sobie mozesz pograc o ile Twoj poziom intelektualny jest na tyle wysoki, ze potrafisz zrozumiec zasady tej gry... "Wojna to najlepsza rzecz w tibii" - Uwierz mi, lamusie, ze dopoki nie zaczniesz przegrywac, to moze byc najlepsza... Dopoki nie zaczniesz masowo ginac... Ja tam wole expic, i cieszyc sie gra, a nie utrudniac ja innym (i sobie przy okazji)...
oczywiscie, wolisz siedziec na trollach. widzisz synku, mnie exp nie bawi. exp dla mnie to praca, zeby potem sie bawic i w pelni wykorzystywac potencjal postaci. w tibii wszystko osiagnalem wszystko co chcialem. jedyne wyzwanie ktore mi pozostaje w tej grze to pvp i ew jakis bardzo ciezki quest.

rozumiem ze masz chara lvl 30, lubisz sobie pojsc do bug penu w spokoju rybki polowic, pojsc na trolle i pogadac z 14-letnimi ziomkami pod dp. mnie to nie bawi

Drazharm jest offline  
stary 20-05-2005, 01:13   #12
patrikoz
Zbanowany

Domyślny

Cytuj:
oczywiscie, wolisz siedziec na trollach. widzisz synku, mnie exp nie bawi. exp dla mnie to praca, zeby potem sie bawic i w pelni wykorzystywac potencjal postaci. w tibii wszystko osiagnalem wszystko co chcialem. jedyne wyzwanie ktore mi pozostaje w tej grze to pvp i ew jakis bardzo ciezki quest.

rozumiem ze masz chara lvl 30, lubisz sobie pojsc do bug penu w spokoju rybki polowic, pojsc na trolle i pogadac z 14-letnimi ziomkami pod dp. mnie to nie bawi
Ehhh, dobra widze, ze mnie tu kur..cze zniewazasz, i czujesz sie lepszy bo grasz dluzej i masz wiekszy lvl... Ja mam chara 30 lv knajta, ale tez 26 MS na Iridii i tak - exp to dla mnie no do 28 lvla kiedy sie expi na larvach to rzeczywiscie meka, ale gram bo wiem, ze od 28 lvla moge summonowac DSa i expic na dragach i necro. Wiem, ze Ty mogles bic bugi, trolle na 30 lvlu, lecz zaufaj mi , ze ja tak nie robie.. Pozatym "14-letnimi ziomkami", nom jesli uwazasz ze kazdy kto jest mlodszy od ciebie jest ciota, to sie mylisz... Bywaja 18-letnie szmaty, a bywaja dobrzy 10-latkowie, wiek nic nie znaczy. Rybki warto polowic czasem, chocby dla zabawy i posiadania rybek do robienia explo, na pozniejszy exp. Tibia to gra i ma sprawiac przyjemnosc, ty powinienes grac w diablo2 jak szukasz wyzwan...
patrikoz jest offline  
stary 20-05-2005, 01:36   #13
Mystic Bosman
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 04 03 2005

Domyślny

Cytuj:
I tak nie poniesiesz, zadnych konsekwencji jak napisze do Mata czy Droma, wiec po co? I tak pewnie Ci przyznaja racje Lol Ty nie byles strapowany, bo miales tam drabinki i mogles sobie chodzic , a oni i tak by Ci nic nie robili... Mowisz tak o organizacji, a pamietasz dead Hega na Edron? Sfilmowany przez Nitrosa. Potem dwoch cheatorem sie udalo, wyjsc z gry jak byli trapped. Dzisiaj na miejscu Szwedow puscilbym Wam polowe armii na tyly, byloby po Was. W ogole ta Azura, glupi serv i tyle, ciagle wojna, na innych servach pare dni i zgoda

Mimo ze zawsze nielubialem Drazharma za jego PA na Polakach kture rzekomo bylo dawno to musze powiedziec ze Patrikoz jestes idiotą - puscilbym polowe armi na tyly i bylo by po was - HAHAHA czlowieku ty niewiesz co piszesz , nikt niejest glupi by zdychac , w grupie sila a nie ze ich sobie tak o wezniesz , ja widzialem jak w kolesi lataly sd i 10 uh naraz , a tam kto by kogo uhnol skoro kazdy by o sobie myslal? zastanow sie , niemam moze zdolnosci pvp bo gram na npvp ale wiem co mowie

Co do tematu

Good work , szkoda ze Manur czy jak mu tam uciekl xD Polacy z Ab rlz
Mystic Bosman jest offline  
stary 20-05-2005, 02:44   #14
Dr. Omader
Administrator

Dr. Omader's Avatar

Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)

Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
Domyślny

Cytuj:
Krytyka nazywasz to, ze ktos napisal: "HAIL Legokrutgurka !!!!!!!! PIEPRZYC SF"
I co on tym wniosl do tematu poza tym ze zanizl srednie IQ?
Wywalenie tego bylo jak najbardziej na miejscu, idiotyzmu nie tolerujemy.

Cytuj:
Ty nie byles strapowany, bo miales tam drabinki i mogles sobie chodzic , a oni i tak by Ci nic nie robili...
Cors ma 865HP, a tam bylo kolo niego kilku ludzi z poziomem 100~, jakby tylko potrafili sie zgrac, albo wiedzieli ze jest cos takiego jak Team Speak to zrownaliby go z ziemia...

Cytuj:
Dzisiaj na miejscu Szwedow puscilbym Wam polowe armii na tyly, byloby po Was.
Taa, juz to widze, ludzie nie chcieli sluchac dowodcow swojej gildi ale ciebie by posluchali?
Mieli prawie zero zgrania...

Cytuj:
na innych servach pare dni i zgoda
Taa... szczegolnie na Antice Tam tez sie leja prawie tak dlugo jak na Azurze

Cytuj:
idz lepiej w bierki pograj. wojna to najlepsza rzecz w tibii.
Jesli w podwodne bierki to ja jestem dobry
A ty sie powinienes nauczyc odrozniac quake od tibii...

Cytuj:
rozumiem ze masz chara lvl 30
Level sie nie liczy, na antice jest czlowiek, ktory gra prawie od poczatku Tibii i ma 8~ level. Mowi, ze nie potrzebuje wiekszego. To ludzie, ktorzy mysla, ze w tej grze chodzi o zdobywanie co raz to wiekszego poziomu uwazaja sie za lepszych, a przewaznie nie maja pojecia o tej grze, poza takim, ze znaja miejsca respawnu guardow na pamiec, co do kratki...
Jesli jemu sie podoba to ze ma 30 poziom, to co chcesz od niego? Widocznie nie potrzebuje wiekszego. On widocznie nie lubi znecac sie nad slabszymi...

@Cors: Kiedy Ci ta truskawka zniknie?

Ostatnio edytowany przez Dr. Omader - 20-05-2005 o 02:47.
Dr. Omader jest offline  
stary 20-05-2005, 07:59   #15
Cors Ent
Użytkownik Forum

Cors Ent's Avatar

Domyślny

dzien wczesniej w duzej bitwie na edron tez byłem tak strapowany - tylko ze siedziałem w trapei z 2-3 razy dłuzej, a bili mnie ci sami goscie.

tylko ze u nas to generalnie nie trzeba mowic ze wszyscy maja uhac tego ktory ma ciepło. pozniej tylko słyszałem msgi "Cors ja w ciebie 5bp uh" czy jakies takie

jak to Urbexx ładnie stwierdził ze "od tylu uhów to świeciłes sie jak choinka"

a faktem ze jak Mataca sie nie mogł uhnac po sd co widac na filmie - i NIKT z Lego go nie uhnol to juz pomylka moim zdaniem.
a kiedy Hawek był w beznadziejniej sytuacji to wiekszosc Lego była juz w trakcie ucieczki do Carlin albo DB.

@Dr. Omader w poniedziałek w walce na edron zeby sie "przebic" do centrum bitwy to wybiłem z jakies dwa 12 lvle co mi na drodze stały i truskawka
pewnie szybko nie zniknie bo juz nawet we wtorek jakiegos uj dostałem bo czyjs noob char na mojej fire bombie zginol... ciezko na wojnie truskawke zgubic

Cors Ent jest offline  
stary 20-05-2005, 08:08   #16
voolygar
Użytkownik Forum

voolygar's Avatar

Data dołączenia: 19 08 2004

Domyślny

Cytuj:

haha wiesz raczej uznal bym ze adi to power abuser ;] troche go znalem w przeszlosci
voolygar jest offline  
stary 20-05-2005, 08:41   #17
Kamzoreq
Użytkownik Forum

Kamzoreq's Avatar

Data dołączenia: 28 06 2004
Lokacja: Białystok

Świat: PA-ndoria
Poziom: 64
Skille: 82/50
Poziom mag.: 16
Kamzoreq ma numer GG 8898210
Domyślny

****a troche zwalilem sprawe przenosząc sie z Azura na Pandoria.Teraz widze, ze Polacy zaczynają miotac serwerkiem, a na Pandoira same szwedasy biegają.
Kamzoreq jest offline  
stary 20-05-2005, 08:41   #18
ho0dY!
Użytkownik forum

Data dołączenia: 25 07 2003

Domyślny

@Draz~
Nie przejmuj sie noobami, tez uwazam ze wojna to jest to dlaczego gram w te gre. Gralem na Azurze dawno temu, wtedy to szwedzi rzadzili w Pa polakow. czas najwyzszy to zmienic ;]!
ho0dY! jest offline  
stary 20-05-2005, 09:08   #19
Gimlos
eX Moderator

Gimlos's Avatar

Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw

Imię: Gimli Ent
Profesja: Elite Knight
Poziom: 89
Gimlos ma numer GG 5382831
Domyślny

Cytuj:
Ty nie byles strapowany, bo miales tam drabinki i mogles sobie chodzic , a oni i tak by Ci nic nie robili...
ehe, problem w tym ze przez pewien czas byl strapowany bez dostepu do drabinki a i tak nie padl
Cytuj:
Dzisiaj na miejscu Szwedow puscilbym Wam polowe armii na tyly
Rotfl, a myslisz ze co oni zrobili? Anakin,Tano, Meldon i pare innych osob z calkiem wysokimi lvlami ( teraz dokladnie juz nie pamietam kto, ale byl tam tez pozniej m.in Hawek ) probowali wejsc nam na tyly .Tyle ze pare 70 lvlow ich spokojnie blokowalo i przy tym omal nie zabijajac niektorych z 50-60 lvlow z nich. Przez brak komunikacji podczas odciagania tych ktorzy weszli nam na tyly padl Jameha, ale i tak pare razy letaxin, ja czy pare innych osob biegalismy z calymi ich tylnymi silami na plecach, problem w tym ze chlopaki nie potrafili nas zabic, i bardzo latwo dawali sie odciagac od pola bitwy.
stary 20-05-2005, 11:16   #20
Nataxoku
Użytkownik forum

Data dołączenia: 02 01 2005

Domyślny

Patrikoz ty idz lepiej se pograj w mz;] MZ RULEZZZZZZ
Nataxoku jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania