Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   tibia.pl po angielsku (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=40195)

Kuna 29-06-2005 23:16

Guys spokojnie...

Angielski jest językiem "cało-światowym" i każdy (kto chce i kogo stać) musi znać angielski. Dlatego po jakiego grzyba robić następne fora o języku BR,GER,Korean itp.?
Pozatym chłopcy z Team Gods (moderatorzy & admini) ciężko pracowali (nie podlizuję się ;)) na zrobienie 2 strony i przetłumaczeniu tematów itp.

@Oxygane

Dobrze prawisz ja byłem 1 i już zarejestrowałem "Kuna" :D.

bartollo 29-06-2005 23:18

No no ;) tibia.pl widac ze sie rozkreca ;P gz ;]

A tak wogole kiedy bedzie wreszcie ten konkurs xD ?

Diamentowe Ostrze 29-06-2005 23:24

wydaje mi sie ze to zbedny dodatek... kazdy kraj ma swoja oficjalna strone o tibii, watpie zeby ludzie przechodzili z tibia.de na .pl:P chociaz jestesmy w Polsce tu nie takie cuda sie zdarzaja hihihihi

Baron Kaldrick 29-06-2005 23:25

A ja mam taki mały komentarz...
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MatKus
Tibia.pl jest najpopularniejszą stroną w polsce o Tibii. Teraz nadszedł czas na resztę świata.

Napisałeś, MatKus, 'Tibii' z dużej, ale 'Polsce' z małej. Co wygląda conajmniej... Śmiesznie?

Kuna 29-06-2005 23:33

Ej co jest czekaam już z 30 min. na emaila z angielskiego forum tibia.pl i nie przyszedł z hasłem itp? WTF?

Black Warior 29-06-2005 23:35

I znowu coś nowego :cup:

Atmena 29-06-2005 23:51

Fajnie!!!

Fajnie ze Tibia.pl zrobila strone przetlumaczoną na angielski wkoncu inni gracze z innych państ będa mogli kożystać z angieljskiej wersji. Oby tak dalej!!!!!! B) ;)

MatKus 29-06-2005 23:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kuna
Ej co jest czekaam już z 30 min. na emaila z angielskiego forum tibia.pl i nie przyszedł z hasłem itp? WTF?

Byćmoże przeciążył się serwer mailowy? Wiesz, dużo ludzi na raz zaczęło się rejestrowac itp, może ma jakieś zabezpieczenia, żeby nie wykorzystywać strony do spamowania ;)
Ale dużo osób już zię zarejestrowało, więc w sumie powinno działać wysyłanie maili.

Andrea 30-06-2005 00:05

Ehh, niedawno link do tej strony, był wielką tajemnicą modków, strzeżoną jak skarbiec w Kazz. ;)
Tylko błagam, poprawcie błędy, żeby nie było obciachu.
Poza tym - gratz.

Caer 30-06-2005 00:06

Nareszcie, teraz Tibia.pl musi być najlepsza :D. Same plusy: będzie można ang. podszlifować, mniej noobków (mam nadzieje)...

Palladni 30-06-2005 00:10

No to www.tibia.pl znowu naprzód rusza :) Szczerze, niechce mi sie wieżyć że nowe forum będzie tak popularne jak na www.tibia.de ale... Zawsze jakiś tibijczyk może poczytać u nas :)

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez vonbayba
NO i wrescie :D ciekawe czy br beda wchodzic na tibia.pl :PPP hehe bedzie wrescie mozna im powiedziec co sadzimy o "br? br?" I GRATZ!!! :cup:

Ehh... Spora część... Naprawde spora część Brazylijczyków grających w tibie, nieumie angielskiego, a mają dobrą stronkę w ich języku, więc poco mieli by wchodzić do nas i dowiadywać się "co sadzimy o "br? br?" I GRATZ!!!"?

vonbayba 30-06-2005 00:12

NO i wrescie :D ciekawe czy br beda wchodzic na tibia.pl :PPP hehe bedzie wrescie mozna im powiedziec co sadzimy o "br? br?" I GRATZ!!! :cup:

kocur_bury 30-06-2005 00:20

Gratulacje
Mam nadzieje że Wasza ciężka praca się opłaci. Stronka cały czas brnie do przodu :) . Moglibyście zrobić to co "Br" mają u siebie, chodzi mi o Top 500 ;) .

Iron 30-06-2005 00:27

Podał juz ktoś informacje na obcojęzycznych forach o tym że jest wersja angielska forum? mała reklama by się przydała

Isek 30-06-2005 00:40

Fajnie

Gratz za całą pracę włożoną w przetłumaczenie. Tylko śmieszne jest to że te flagi są troche nie takie :P czerwone kreski są jeszcze na ukos w środku białych ;)

Palladni 30-06-2005 00:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Isek
Gratz za całą pracę włożoną w przetłumaczenie. Tylko śmieszne jest to że te flagi są troche nie takie :P czerwone kreski są jeszcze na ukos w środku białych ;)

Zgadza sie, z flagami ktoś troszke olał sprawe chyba :P

@Re Down: Tak czy siak... Jakoś tak "biednie" wyglądają.

MatKus 30-06-2005 00:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Isek

Już jakis czas temu poprawiłem.
Moze przegladarka ci to jeszcze w cache trzyma? F5 proponuje.

Dobra robota. Troche przez to ta strona upodabnia sie do tibia.de ale to szczegol. Oferuje rowniez swoja pomoc w tlumaczeniu tekstow.
P.S Znalazlem jeden blad. W dzialach z bronia itp. nie powinno byc"Where you can buy it/sell it" tylko "Where can you buy/sell it.

P.S. 2 Zamiast "To buy this spell, you need" prosciej i czytelniej byloby napisac requirements.

P.S 3 Jeszcze jeden blad. W "OTHERS" jest expirience a powinno byc experience.

Lukasz Bialy Mag 30-06-2005 00:50

Gdy link do nowej wersji pojawi sie na Tibii.com wtedy sie dopiero zacznie najazd :D Teraz podejzewam, ze nie uda sie sprawdzic obciazenia bo tylko Polacy wiedza o stronce.

Pewnie sporo br bedzie tu zagladac. Ja tez (chociaz ze nic nie rozumiem) czasem zagladam na tibie.br

Przydal by sie jeszcze dzial na stronce gdzie byly by jakies ss z gry to by napewno przyciagnelo ludzi.

Ale i tak pomyslu trzeba pogratulowac !!!

˜”°ş•G•ş°”˜¨¨˜”°ş•R•ş°”˜¨¨˜”°ş•A•ş°”˜¨¨˜”°ş•T•ş°”˜ ¨¨˜”°ş•Z•ş°”˜¨

Zajrzalem do dzialu questy i sie az za leb zlapalem. Bez obrazy MatKus ale chyba angielski nie jest twoja mocna strona. Jezeli zechcesz w ciagu ok 2 dni bede w stanie wszystko poprawic i bede mogl ci to podeslac.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:59.