|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
http://tibiaspy.com
Data dołączenia: 22 07 2003
Lokacja: Opole / Głuchołazy
Stan: Na Emeryturze
Imię: Matkus
Profesja: Elder Druid
Gildia: Death Assassins
Świat: Secura
|
![]() Tibia.pl jest najpopularniejszą stroną w Polsce o Tibii. Teraz nadszedł czas na resztę świata.
Dziś uruchomiliśmy angielską wersję naszej strony. Można ją znaleść pod adresem www.en.tibia.pl . Na razie stronę uruchomiliśmy dla testów. Musimy sprawdzić, jakiego obciążenia możemy się spodziewać, by wiedzieć, jaki nowy sprzęt będzie nam potrzebny, by wszystko chodziło tak, jak należy. Możliwe jest więc, że w najbliższym czasie angielska wersja strony będzie wyłączona ponownie. Nie wszystkie działy zostały przetłumaczone, jednak z czasem kolejne działy, jak poradniki czy gazetka i inne nieskończone działy będą się pojawiać także w angielskojęzycznej wersji. Zapraszamy także na angielskie forum. Każdy, kto chce tam się wypowiadać, będzie musiał się ponownie zarejestrować tam. Naszych polskich użytkowników uspokajamy - polska wersja strony zawsze będzie priorytetowa dla nas. Jesteśmy polską stroną, i jeśli mieli byśmy pozbyć się któregoś z języków, to oczywiście pozbędziemy się angielskiego. Sądzimy jednak, że w ciągu kilku dni dostaniemy nowy sprzęt, dzięki czemu wszyscy będą mogli w pełni komfortowo korzystać z dowolnej wersji językowej bez potrzeby wyłączania którejkolwiek.
Najlepsza strona o Tibii - http://tibiaspy.com - jeśli nie znasz, to nie wiesz, co tracisz! Zarejestruj się na http://forum.tibiaspy.com - prowadź i oglądaj galerie, szukaj i udzielaj pomocy, rozmawiaj o Tibii i na każdy inny temat! Ostatnio edytowany przez MatKus - 29-06-2005 o 22:32. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2005
Lokacja: Cf45Nso2
![]() |
![]() Właśnie jestem no no gratulacje
Edit: A czy uważacie, że przez to przejdą z innych stron o Tibi?
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 05 2005
Imię: Shillien See
Profesja: Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 14
Skille: 47/40
Poziom mag.: 8
![]() |
![]() Heh no teraz będą mogli czytać to wszystko ludzie z innych krajów, czyli Tibia.pl się rozwija
![]() Oby tak dalej ! |
![]() |
![]() |
#4 |
Redaktor
Data dołączenia: 16 04 2005
Lokacja: Knurów
|
![]() Juz zarejestrowany. Przetlumacze troszke przyklejonych tematow, jesli nie macie nic przeciwko.
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 05 2004
Lokacja: 400-tysięczna wieś z tramwajami
|
![]() malutka literówka nie "puki" tylko "póki"
|
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2004
Lokacja: Destabilizacja
Stan: Na emeryturze
|
![]() Teraz czekamy na tibię.pl w wersji brazylijskiej...
![]()
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2005
Lokacja: Komórka pod schodami do nieba
Imię: Krzeslaw on Berylia
Profesja: Knight
Świat: Berylia
![]() |
![]() Będzie mozna doszlifowac angielski na forum
![]()
#10 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Najwyższa pora.
![]()
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
![]() |
![]() |
#11 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 06 2005
Lokacja: ... zapomniałem!
![]() |
![]() No wreszcie! Gratz !
|
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2003
![]() |
![]() Istny raj dla zlodzeji nickow na nowym forum, radze czym predzej zarajestrowac sie pod swoim nickiem, bo potem moze byc roznie.
|
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2005
|
![]() według mnie to tibia.pl moze teraz zasłużyć na miano pierwszej strony fanowskiej o tibii!!
![]() ah i jeszcze dlaczego number 2? bo najwazniejsza zawsze bedzie tibia.com aczkolwiek blizsza mojemu sercu jest tibia.pl (xD lol) |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2004
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() Oo, jak dobrze
![]() Wreszcie powstanie forum, gdzie nie będzie polskich noobków, którzy nie umieją pisać ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2005
|
![]() wkraczamy w sfere UE <ultimate explosion>
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2005
Lokacja: Lublin
|
![]() Gratz zrobienia stronki w języku angielskim. Myślę, że minie trochę czasu zanim na dobre ruszy angielskie forum.
Niedługo tibiabr.com też pewnie przetłumaczy się na język angielski ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Kurde teraz wszystko mi sie mnozy w oczach, na dwoch forach siedze, wszystkie zakladki sie tibia.pl nazywaja i nie wiem co jest gdzie
![]() Ze nie wspomne, iz brakuje mi miejsca na skroty na pasku ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2004
Lokacja: L-Przestrzeń
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
|
![]() Teraz już przynajmniej noobostwa takiego nie będzie. Zero tych co, nawet po Polsku pisać nie umieją
![]()
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. |
![]() |