Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   tibia.pl po angielsku (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=40195)

MatKus 29-06-2005 21:00

tibia.pl po angielsku

Tibia.pl jest najpopularniejszą stroną w Polsce o Tibii. Teraz nadszedł czas na resztę świata.

Dziś uruchomiliśmy angielską wersję naszej strony. Można ją znaleść pod adresem www.en.tibia.pl . Na razie stronę uruchomiliśmy dla testów. Musimy sprawdzić, jakiego obciążenia możemy się spodziewać, by wiedzieć, jaki nowy sprzęt będzie nam potrzebny, by wszystko chodziło tak, jak należy. Możliwe jest więc, że w najbliższym czasie angielska wersja strony będzie wyłączona ponownie.

Nie wszystkie działy zostały przetłumaczone, jednak z czasem kolejne działy, jak poradniki czy gazetka i inne nieskończone działy będą się pojawiać także w angielskojęzycznej wersji.

Zapraszamy także na angielskie forum. Każdy, kto chce tam się wypowiadać, będzie musiał się ponownie zarejestrować tam.

Naszych polskich użytkowników uspokajamy - polska wersja strony zawsze będzie priorytetowa dla nas. Jesteśmy polską stroną, i jeśli mieli byśmy pozbyć się któregoś z języków, to oczywiście pozbędziemy się angielskiego. Sądzimy jednak, że w ciągu kilku dni dostaniemy nowy sprzęt, dzięki czemu wszyscy będą mogli w pełni komfortowo korzystać z dowolnej wersji językowej bez potrzeby wyłączania którejkolwiek.

Kuna 29-06-2005 21:27

Właśnie jestem no no gratulacje

Edit:

A czy uważacie, że przez to przejdą z innych stron o Tibi?

Shillien 29-06-2005 21:30

Heh no teraz będą mogli czytać to wszystko ludzie z innych krajów, czyli Tibia.pl się rozwija :)
Oby tak dalej !

Gunir 29-06-2005 21:31

Juz zarejestrowany. Przetlumacze troszke przyklejonych tematow, jesli nie macie nic przeciwko.

Arbi 29-06-2005 21:33

malutka literówka nie "puki" tylko "póki"

xemmoe 29-06-2005 21:33

Teraz czekamy na tibię.pl w wersji brazylijskiej... ;)

ktos_tam 29-06-2005 21:36

Noi nareszcie...

Napewno zyskacie wielu nowych fanów :p

Gonzo von Krenzel 29-06-2005 21:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kuna
A czy uważacie, że przez to przejdą z innych stron o Tibi?

Myślę, że tak. A wręcz na pewno trochę osób do nas się przeniesie. ;)

Krzesław 29-06-2005 21:39

Będzie mozna doszlifowac angielski na forum ;)

Raul 29-06-2005 21:40

Najwyższa pora. ;)

Grim 29-06-2005 21:46

No wreszcie! Gratz !

Oxygane 29-06-2005 21:47

Istny raj dla zlodzeji nickow na nowym forum, radze czym predzej zarajestrowac sie pod swoim nickiem, bo potem moze byc roznie.

Kret master 29-06-2005 21:48

number 2

według mnie to tibia.pl moze teraz zasłużyć na miano pierwszej strony fanowskiej o tibii!! ;) gdyz pojawił sie motyów po angielsku więc na przykład holendrzy beda bardzo chetnie witac strone en.tibia.pl =) aha i jeszcze cos czy na tibia.com bedzie jakas wzmianka o tym ze tibia.pl jest teraz rowniez w jezeku angielskim?

ah i jeszcze dlaczego number 2? bo najwazniejsza zawsze bedzie tibia.com aczkolwiek blizsza mojemu sercu jest tibia.pl (xD lol)

Brave 29-06-2005 21:52

Oo, jak dobrze ;)
Wreszcie powstanie forum, gdzie nie będzie polskich noobków, którzy nie umieją pisać :D. Mówię oczywiście o tych wszystkich 10, 11 latkach (to tylko przykład ;)), którzy reagują na słownik języka polskiego, jak diabeł na wodę święconą...

B_O_B_E_K 29-06-2005 21:55

wkraczamy w sfere UE <ultimate explosion> :D tibia rulez

Rideh 29-06-2005 22:08

Gratz zrobienia stronki w języku angielskim. Myślę, że minie trochę czasu zanim na dobre ruszy angielskie forum.

Niedługo tibiabr.com też pewnie przetłumaczy się na język angielski ;)

Dr. Omader 29-06-2005 22:10

Kurde teraz wszystko mi sie mnozy w oczach, na dwoch forach siedze, wszystkie zakladki sie tibia.pl nazywaja i nie wiem co jest gdzie ;)
Ze nie wspomne, iz brakuje mi miejsca na skroty na pasku ;)

Kredi 29-06-2005 22:12

Cytuj:

Czas przetlumaczyc strone na brazyliski
I jeszcze by sie przydał szwedzki i Noobish i bedzie kull. A wlasnie gratuluje wlozonej pracy w tlumaczenie roznych rzeczy. Kiedy sie zarejstrowalem to teraz tylle sie zmienilo :) Oby tak dalej...

kaczi 29-06-2005 22:15

Teraz już przynajmniej noobostwa takiego nie będzie. Zero tych co, nawet po Polsku pisać nie umieją ;)

Maethi 29-06-2005 22:15

Dobra robota.

Takie małe pytanie. Na ile języków chcecie przetlumaczyć?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:59.