![]() |
tibia.pl po angielsku
Tibia.pl jest najpopularniejszą stroną w Polsce o Tibii. Teraz nadszedł czas na resztę świata.
Dziś uruchomiliśmy angielską wersję naszej strony. Można ją znaleść pod adresem www.en.tibia.pl . Na razie stronę uruchomiliśmy dla testów. Musimy sprawdzić, jakiego obciążenia możemy się spodziewać, by wiedzieć, jaki nowy sprzęt będzie nam potrzebny, by wszystko chodziło tak, jak należy. Możliwe jest więc, że w najbliższym czasie angielska wersja strony będzie wyłączona ponownie. Nie wszystkie działy zostały przetłumaczone, jednak z czasem kolejne działy, jak poradniki czy gazetka i inne nieskończone działy będą się pojawiać także w angielskojęzycznej wersji. Zapraszamy także na angielskie forum. Każdy, kto chce tam się wypowiadać, będzie musiał się ponownie zarejestrować tam. Naszych polskich użytkowników uspokajamy - polska wersja strony zawsze będzie priorytetowa dla nas. Jesteśmy polską stroną, i jeśli mieli byśmy pozbyć się któregoś z języków, to oczywiście pozbędziemy się angielskiego. Sądzimy jednak, że w ciągu kilku dni dostaniemy nowy sprzęt, dzięki czemu wszyscy będą mogli w pełni komfortowo korzystać z dowolnej wersji językowej bez potrzeby wyłączania którejkolwiek. |
Właśnie jestem no no gratulacje
Edit: A czy uważacie, że przez to przejdą z innych stron o Tibi? |
Heh no teraz będą mogli czytać to wszystko ludzie z innych krajów, czyli Tibia.pl się rozwija :)
Oby tak dalej ! |
Juz zarejestrowany. Przetlumacze troszke przyklejonych tematow, jesli nie macie nic przeciwko.
|
malutka literówka nie "puki" tylko "póki"
|
Teraz czekamy na tibię.pl w wersji brazylijskiej... ;)
|
Noi nareszcie...
Napewno zyskacie wielu nowych fanów :p |
Cytuj:
|
Będzie mozna doszlifowac angielski na forum ;)
|
Najwyższa pora. ;)
|
No wreszcie! Gratz !
|
Istny raj dla zlodzeji nickow na nowym forum, radze czym predzej zarajestrowac sie pod swoim nickiem, bo potem moze byc roznie.
|
number 2
według mnie to tibia.pl moze teraz zasłużyć na miano pierwszej strony fanowskiej o tibii!! ;) gdyz pojawił sie motyów po angielsku więc na przykład holendrzy beda bardzo chetnie witac strone en.tibia.pl =) aha i jeszcze cos czy na tibia.com bedzie jakas wzmianka o tym ze tibia.pl jest teraz rowniez w jezeku angielskim?
ah i jeszcze dlaczego number 2? bo najwazniejsza zawsze bedzie tibia.com aczkolwiek blizsza mojemu sercu jest tibia.pl (xD lol) |
Oo, jak dobrze ;)
Wreszcie powstanie forum, gdzie nie będzie polskich noobków, którzy nie umieją pisać :D. Mówię oczywiście o tych wszystkich 10, 11 latkach (to tylko przykład ;)), którzy reagują na słownik języka polskiego, jak diabeł na wodę święconą... |
wkraczamy w sfere UE <ultimate explosion> :D tibia rulez
|
Gratz zrobienia stronki w języku angielskim. Myślę, że minie trochę czasu zanim na dobre ruszy angielskie forum.
Niedługo tibiabr.com też pewnie przetłumaczy się na język angielski ;) |
Kurde teraz wszystko mi sie mnozy w oczach, na dwoch forach siedze, wszystkie zakladki sie tibia.pl nazywaja i nie wiem co jest gdzie ;)
Ze nie wspomne, iz brakuje mi miejsca na skroty na pasku ;) |
Cytuj:
|
Teraz już przynajmniej noobostwa takiego nie będzie. Zero tych co, nawet po Polsku pisać nie umieją ;)
|
Dobra robota.
Takie małe pytanie. Na ile języków chcecie przetlumaczyć? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:59. |