![]() |
[quote=Opuszczony][quote=Thero]@Opuszczony
takie cuś to ja ci zrobić mogę w 5 minut Cytuj:
PS. To jednak nie jest ots! Twoja zdolność pisania po angielskiemu to wykazała xD. |
Wy na górze chyba nie wiecie że nie można cytować zdjęć.
A fake kiepski bo temat oklepany i to jeszcze ots. Pomyśl porządnie zanim coś zrobisz. |
Może i temat oklepany, ale śmieszny ... :)
Mi wydaje się, że są przynajmnije 4 błędy: 1. Godzina, nie powinno jej być. 2. elite knight - pisze małymi literami. 3. Za nisko napisy postaci, które mówią. 4. Ten screen wygląda jakby go zrobiła jeszcze inna osoba... (tzn. nie z pozycji imitacji Bubble i tego drugiego bohatera) A co do Bubble, nie znam Jej więc skąd mam wiedzieć czy nOOb... |
Takie Sobie
Nawet dobry wystrój wnetrza :D
Bubble to noob ( tez tak mysle ) :evul: |
Fajny fake:)
Lecz to jest Bubble a nie NooB :/ @EDIT: ****a czemu brat nie ma swojego konta????????????????? -.- |
1) DO du....du.......durnowate
2) Oklepane 3) a angielski poziom na 2 + jedynie -.- (She is an elite knight ... nie "She is a elite knight" -.- )... A co do wielkości, to bo ja wiem, nie gram w tibie więc nie czepiam sie tego -.- . |
taa a jak ja ktos zaatakuje to ma bana ;p
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Nie wiem co wy chcecie od tej bubble, gdyby ktoś się was tak czepiał? :confused: Ale wykonanie bardzo dobre.
ocena ogólna: 8,5/10 BTW: Zrób jakiś fake story |
Pff...
Mój boshe... dokładniej... ekhem
9 up Thero... czy mi sie wydaje czy ty jesteś żałosny... nie... przepraszam nie wydaje mi się tylko ty jesteś żałosny "ja bym się wstydził" wiem że mi zazdroścish ale nie musisz tego tak okazywać bo wiesh że inni tesh jush wiedzą że mi zazdroścish... :cup: wiem że jestem cool a ty jedynie kól... ale to bez sensu tak mi zazdrościć :D 8 up Oerta... dokładnie się zgadzam z tymi zdjęciami... może najlepiej niech cały temat skopiuje... A co do fake to sobie forum przeglądałem i mi taki pomysł wpadł... nom i git... 4 up Mistrzu sie odezwał =| żałosne... 1 up Fake story mam jak chcesh linka to mash jush drugi odcinek :] http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=42462 Zaprasham wshyskich... Wyrazy shacunku dla popierających moje zdanie a dla 9 up Omg -.- |
Bubble czyli Bubel jest głupia :P
|
Bubble
Nie wiem co do Niej macie. Może zazdrościcie jej levela? Więlszość z was prawie nic o Niej nie wie, a mało kto z was widział Ją chociarz w Tibii... To jest od jakiegoś czasu modne - czepianie sie Bubble na siłę :P Dlaczego np. Chachera się nie czepiacie? Wiecie o Nim mniejwięcej tyle co o Bubble. I to było by ta tyle. A i jeszcze jedno: Eternal Oblivion ROX! :D
EDIT: A jak nie uważam Bubble za nOOba, ani nie uwielbiam Jej (Eternal Oblivion ROX!) to co mam wybrac w ankiecie, hę? :D |
Bubble ?? --> Bubbel
Ja tam jej nie lubie , ani nie mam żadnego wzoru do naśladowań ...
no ale nie jest n00bem (chyba) :D |
ocenqa
Bubble może i jest nOObem nic nie wiadomo no ale napewno gz dla niej za lvl :D .
A co do fake to pomysł ...trudno go ocenic z jednej strony dobry a z drugiej taki sobie ;) . Ocena: 6/10 |
A co wy wogle do niej macie zazdroscicie jej czy co?? Bubble nie jest nooobem bo gdyby nim byla to by nie miala takiego lvl , skilli by nie doszla do tego co teraz ma a nawet jesli dzieli postac itp jak wiekszosc uwaza to jej sprawa przeszkadza wam to??
A co do fake to taki sobie 7/10.... |
Cytuj:
@TOPIC Fake denny jak cholera. |
Mg
OMG a raczej MG czy wy jacys nie teges jesteście :O ?? Ja nie moge... ja jej nie znam ale jest głupia-tak uważam i nikt mi gadać nie będzie że jej zazdroshczę :/ a w ogóle to czego?? że ma pryszczaty ryj :P???
|
Oo
Cytuj:
|
ja jej nieznam nieglosuje
|
1. Nic się nie napracowałeś. Wkleiłeś 2 postacie i tekst. Domek zrobiła Szatyneczka, ty tylko sobie go skopiowałeś!
@up Bubble jest 3 w rankningu najlepszych leveli. Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:17. |