Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Fake'i (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=61)
-   -   Bubble n00b?? :O? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=42626)

Thero 18-07-2005 20:56

[quote=Opuszczony][quote=Thero]@Opuszczony
takie cuś to ja ci zrobić mogę w 5 minut
Cytuj:

Mi tu nie chodzi o w "ile minut to zrobish" tylko o sam pomysł... zrobiłeś cos takiego przedemną?? Nie... No właśnie więc nie wiem po co ten komentarz... rób sobie takie coś i w minute a mnie to za przeproszeniem gó*no obchodzi... więc lepiej zainwestuj w tiktaki i się nie odzywaj (-.-) bardzo bym prosił (-.-)

bez poważania.. OpUsHcZoNy
Pokemonku, pomysł jest tak oklepany, że nie wyobrażasz sobie jak twój pseudoots cieniutko wypada na ich tle. Ja nie zrobiłem czegoś takiego przed tobą bo bym się wstydzić musiał ;/.

PS. To jednak nie jest ots! Twoja zdolność pisania po angielskiemu to wykazała xD.

Oerta 18-07-2005 20:59

Wy na górze chyba nie wiecie że nie można cytować zdjęć.

A fake kiepski bo temat oklepany i to jeszcze ots.
Pomyśl porządnie zanim coś zrobisz.

mah2002 18-07-2005 22:11

Może i temat oklepany, ale śmieszny ... :)

Mi wydaje się, że są przynajmnije 4 błędy:
1. Godzina, nie powinno jej być.
2. elite knight - pisze małymi literami.
3. Za nisko napisy postaci, które mówią.
4. Ten screen wygląda jakby go zrobiła jeszcze inna osoba...
(tzn. nie z pozycji imitacji Bubble i tego drugiego bohatera)

A co do Bubble, nie znam Jej więc skąd mam wiedzieć czy nOOb...

Bartek'saphira 18-07-2005 22:17

Takie Sobie

Nawet dobry wystrój wnetrza :D
Bubble to noob ( tez tak mysle ) :evul:

Strange 18-07-2005 22:19

Fajny fake:)
Lecz to jest Bubble a nie NooB :/
@EDIT:
****a czemu brat nie ma swojego konta????????????????? -.-

Avager 18-07-2005 22:30

1) DO du....du.......durnowate
2) Oklepane
3) a angielski poziom na 2 + jedynie -.- (She is an elite knight ... nie "She is a elite knight" -.- )... A co do wielkości, to bo ja wiem, nie gram w tibie więc nie czepiam sie tego -.- .

Elyas 18-07-2005 23:02

taa a jak ja ktos zaatakuje to ma bana ;p

Sir konrad kniight 18-07-2005 23:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Elyas
taa a jak ja ktos zaatakuje to ma bana ;p

nom a jak zabijie ja np. DEMON to cofka serwaX(X(
Cytuj:

Mój boże zwolennicy Bubble... łoch łoch... ja tam bubble nie lubie... chociaż wiem że się wykazała lvlem to nie znaczy że jest "kól" A ja jestem dumny z mojego pomysłu :] i nie wiem co to odemnie chcesh ... =\ Żegnam... wyrazy szacunq z poważaniem OpUsHcZoNy
ja tez. wole CACHERO ale ETERNAL OBLIVION tez niezly

Majin 18-07-2005 23:29

Nie wiem co wy chcecie od tej bubble, gdyby ktoś się was tak czepiał? :confused: Ale wykonanie bardzo dobre.
ocena ogólna: 8,5/10

BTW: Zrób jakiś fake story

Opuszczony 19-07-2005 08:44

Pff...

Mój boshe... dokładniej... ekhem

9 up
Thero... czy mi sie wydaje czy ty jesteś żałosny... nie... przepraszam nie wydaje mi się tylko ty jesteś żałosny "ja bym się wstydził" wiem że mi zazdroścish ale nie musisz tego tak okazywać bo wiesh że inni tesh jush wiedzą że mi zazdroścish... :cup: wiem że jestem cool a ty jedynie kól... ale to bez sensu tak mi zazdrościć :D

8 up
Oerta... dokładnie się zgadzam z tymi zdjęciami... może najlepiej niech cały temat skopiuje... A co do fake to sobie forum przeglądałem i mi taki pomysł wpadł... nom i git...

4 up
Mistrzu sie odezwał =| żałosne...

1 up
Fake story mam jak chcesh linka to mash jush drugi odcinek :]
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=42462

Zaprasham wshyskich... Wyrazy shacunku dla popierających moje zdanie a dla 9 up Omg -.-

Strange 19-07-2005 08:53

Bubble czyli Bubel jest głupia :P

Rafsal 19-07-2005 09:03

Bubble

Nie wiem co do Niej macie. Może zazdrościcie jej levela? Więlszość z was prawie nic o Niej nie wie, a mało kto z was widział Ją chociarz w Tibii... To jest od jakiegoś czasu modne - czepianie sie Bubble na siłę :P Dlaczego np. Chachera się nie czepiacie? Wiecie o Nim mniejwięcej tyle co o Bubble. I to było by ta tyle. A i jeszcze jedno: Eternal Oblivion ROX! :D

EDIT: A jak nie uważam Bubble za nOOba, ani nie uwielbiam Jej (Eternal Oblivion ROX!) to co mam wybrac w ankiecie, hę? :D

Fli$u 19-07-2005 09:32

Bubble ?? --> Bubbel

Ja tam jej nie lubie , ani nie mam żadnego wzoru do naśladowań ...
no ale nie jest n00bem (chyba) :D

Noro 19-07-2005 09:35

ocenqa

Bubble może i jest nOObem nic nie wiadomo no ale napewno gz dla niej za lvl :D .

A co do fake to pomysł ...trudno go ocenic z jednej strony dobry a z drugiej taki sobie ;) .

Ocena: 6/10

Pinky 19-07-2005 10:01

A co wy wogle do niej macie zazdroscicie jej czy co?? Bubble nie jest nooobem bo gdyby nim byla to by nie miala takiego lvl , skilli by nie doszla do tego co teraz ma a nawet jesli dzieli postac itp jak wiekszosc uwaza to jej sprawa przeszkadza wam to??

A co do fake to taki sobie 7/10....

Maciosek 19-07-2005 10:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Noro
Bubble może i jest nOObem nic nie wiadomo no ale napewno gz dla niej za lvl.

Ja bym pogratulował Cachero za 217 lvl'a, a nie Bubble za 211 lvl'a.

@TOPIC
Fake denny jak cholera.

Opuszczony 19-07-2005 10:35

Mg

OMG a raczej MG czy wy jacys nie teges jesteście :O ?? Ja nie moge... ja jej nie znam ale jest głupia-tak uważam i nikt mi gadać nie będzie że jej zazdroshczę :/ a w ogóle to czego?? że ma pryszczaty ryj :P???

Rafsal 19-07-2005 10:59

Oo

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Opuszczony
OMG a raczej MG czy wy jacys nie teges jesteście :O ?? Ja nie moge... ja jej nie znam ale jest głupia-tak uważam i nikt mi gadać nie będzie że jej zazdroshczę :/ a w ogóle to czego?? że ma pryszczaty ryj :P???

Oo... Toś chłopie wymyślił... Nie mniej jednak gratuję wysiłku jakim się wykazałeś wymyślając to wszystko... :F Trafne argumenty: "nie lubię Bubble bo jest głupia, a to, że taka jest to sobie sam wymyśliłem". Równie dobrze mogę powiedzieć: "Ten Opuszczony to na pewno jakiś nienormalny człowiek - dlaczego, bo tak myślę".

Tigeron 19-07-2005 11:21

ja jej nieznam nieglosuje

Hieyan 19-07-2005 11:34

1. Nic się nie napracowałeś. Wkleiłeś 2 postacie i tekst. Domek zrobiła Szatyneczka, ty tylko sobie go skopiowałeś!

@up
Bubble jest 3 w rankningu najlepszych leveli.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maciosek
Ja bym pogratulował Cachero za 217 lvl'a, a nie Bubble za 211 lvl'a.

Ja bym pogratulował Eternal Oblivionowi, poniważ gra najkrócej z tej trójki, a do levelu Cachero'a brakuje mu kilkadzisiąt tysięcy expa tylko! Widać, że chłopak w 100% poświęca się Tibii-.-

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:17.