|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
Pokaż wyniki sondy: Jak uważash; Bubbel jest n00bkiem?? | |||
A co ty myślałeś!!??!! |
![]() ![]() ![]() ![]() |
104 | 64.60% |
Nie nie jest a ja jestem z kościołu św.Bubbela (pomysł Wieszok) |
![]() ![]() ![]() ![]() |
57 | 35.40% |
Głosujących: 161. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2005
Lokacja: OlShTyN
Stan: Na emeryturze
Imię: Khunda
Profesja: Sorcerer
Świat: Vinera
Poziom: 15
Skille: 16/18
Poziom mag.: 28
![]() ![]() |
![]() Poszedłem sobie do kolegi zobaczyć jego nową postać którą sobie kupił. Miał 110 lvl master sorcerer pacca domek i inne bajery na Antice. Szedł sobie po pustyni koło Venore i zobaczył jakiś dziwny budyneczek... jak podszedł bliżej zobaczył bubble odzianą w ochydne łachy xD miał do niej podejść i zapytać się po co tu stoi a ona mu na to
![]() Dokładnie... Frii itanz plax... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
(\_/) (O.o) (>.<) Zapanujemy nad światem! Tak, tak dopisałem kropeczkę, ale tak ładniej wygląda :^P Czyż to nie bunny boy xD? Ostatnio edytowany przez Opuszczony - 18-07-2005 o 16:12. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2005
|
![]() Zrobiłeś z Bubble łacha.. i jeszcze n00ba. Ale trzeba jej przyznać, że grać to ona umie bo to nie lada wyczyn 200+ lvl.. Pomysł taki sobie.. mało realny, a wykonanie fajne.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 07 2005
Lokacja: Blachownia
Stan: Niegrający
Imię: Green Sorcer of Doom
Gildia: żadna
Świat: Fortera
Poziom: 28
Skille: 19/23
Poziom mag.: 37
|
![]() ![]() ![]() Ogulnie jest spox. Jestem za ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 07 2005
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
![]() Edit: Thx pingole czy jak Ci tam postaram się zamieści ć jeshcze jedno zdjęcie tylko bez tej godziny ![]() Fredi: Jakoś nie mogłem tego inaczej zrobić ale to szczegooł Wieszok: Dziękuję za komentarz ale ja żadnej mapki otsów nie mam tylko gotowy obrazeczek ![]()
(\_/) (O.o) (>.<) Zapanujemy nad światem! Tak, tak dopisałem kropeczkę, ale tak ładniej wygląda :^P Czyż to nie bunny boy xD? Ostatnio edytowany przez Opuszczony - 18-07-2005 o 16:55. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() Fake fajniutki, choć powiedzcie mi czemu, czemu ostatnio czesto odnosze dziwne wrażenie, że fake są robione z jakiś kretyńskich map editorach do otsa!!! Why!!!
Kłócenie się na forum jest jak uczestniczenie w paraolimpiadzie, może i wygrasz, ale nadal będziesz zacofanym -.-" Ostatnio edytowany przez Vanhelsen - 18-07-2005 o 16:48. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2004
Lokacja: Bogatynia
Imię: Magiczna Kinia
Profesja: Elder Druid
Gildia: Nosferatu of Celesta
Świat: Celesta
Poziom: 120
Skille: nvm
Poziom mag.: 70
|
![]() Z tego zdjęcia (fake'a) wnioskuje że robiła je Bubble a nie twój kolega.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2004
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Jest taki sobie jeden blad ... zielony napis ... jak sprawdzasz czyjsc lvl to nie ma podanej godziny na screenie
![]()
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2005
Lokacja: Białystok
|
![]() Bo bubble to noob kupila tego chara niewiem chyba od 150+ lvla i skillowac nie umie...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2004
Lokacja: Opole
|
![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Dwimenor - 19-07-2005 o 11:54. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
A ty pisać postów nie umiesh?? Najlepiej skopiuj cały temat i wtedy pish... N00B jesteś czy co (-.-)??
(\_/) (O.o) (>.<) Zapanujemy nad światem! Tak, tak dopisałem kropeczkę, ale tak ładniej wygląda :^P Czyż to nie bunny boy xD? Ostatnio edytowany przez Opuszczony - 18-07-2005 o 17:40. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2005
Lokacja: Blachownia
Profesja: Knight
Poziom: 70
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Z jednej stony błędów żadnych nie widzę, z drugiej jednak domek był już gotowy, a samo wklejenie postaci i tekstu nie było zbyt trudne. Nie powiem żebym przepadał za Bubble, ale podziwiam ją za zdobycie takiego wysokiego lvl'a. I tyle
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() @Opuszczony
Mówisz, że nie lubisz Bubble, czy to opinia kogoś komu nie przypadł do gustu jej charakter czy PoKeMoNa, który nasłuchał się opowieści kolegów z rl i uwierzył? @Topic Lipa, takie cuś to ja ci zrobić mogę w 5 minut (tylko odpalę otsa : P). A z resztą, bluzgajta se na nią, nie lubta jej, ona i tak ma w nosie szczekania takich noobów jak coniektórzy stąd (nie będę sypał nickami, szkoda mi klikania ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() [quote=Thero]@Opuszczony
takie cuś to ja ci zrobić mogę w 5 minut [quote] Mi tu nie chodzi o w "ile minut to zrobish" tylko o sam pomysł... zrobiłeś cos takiego przedemną?? Nie... No właśnie więc nie wiem po co ten komentarz... rób sobie takie coś i w minute a mnie to za przeproszeniem gó*no obchodzi... więc lepiej zainwestuj w tiktaki i się nie odzywaj (-.-) bardzo bym prosił (-.-) bez poważania.. OpUsHcZoNy
(\_/) (O.o) (>.<) Zapanujemy nad światem! Tak, tak dopisałem kropeczkę, ale tak ładniej wygląda :^P Czyż to nie bunny boy xD? Ostatnio edytowany przez Opuszczony - 18-07-2005 o 19:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 05 2005
Lokacja: Rzeszów
Stan: Aktywny gracz
|
![]() n00b bubble?? lol Dobre
![]()
Chesz zobaczyć opis?? Kliknij F13 ![]() ![]() Nie masz co robić?? KLIKNIJ!! co ci szkodzi?? nie umiesz czy co?? szybko kliknij nie bój sie (nie bądź noobem kliknij) mam nadzieje że klikniesz ![]() ![]() ![]() www.bodzioziom.fora.pl wejdz na nowe forum i pisz posty na nim |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik forum
|
![]() heh...
![]() 1) Ten rysunek jest (prawie[kamyki z rosliną]) cały ściągnięty z poradniczka -.- 2) No temat z "nOObami" jest jusz troche nudny : / mugłbyś się troche wyśilić nad pomysłem |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 02 2005
|
![]() Cytuj:
to trzeba byc maniakiem zbye miec 200+ lvl ![]() Ostatnio edytowany przez Raynold - 19-07-2005 o 17:08. Powód: cytowanie zdjecia |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 07 2005
Lokacja: Świnoujście
![]() |
![]() mysle ze koles zrobil screena jak buble sobie tak dla jaj powiedziala frii itanz plxx
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Bez Powazania, pelikanus (-.-) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
![]() |
![]() @Uzumaki Naruto
lol -.- topic: duzo bledow widac na pierwszy rzut oka... w samym napisie 'you see[...]' sa 2 bledy ;p godzina i profesja (duze litery w elite knight). a to ze ma taki lv nie znaczy ze potrafi grac (jak to ktos napisal), to po prostu trzeba miec czas i checi a nie umiejetnosci -.- |
![]() |
![]() |