|
|||||||
| Notki |
| Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
| Pokaż wyniki sondy: Jak uważash; Bubbel jest n00bkiem?? | |||
| A co ty myślałeś!!??!! |
|
104 | 64.60% |
| Nie nie jest a ja jestem z kościołu św.Bubbela (pomysł Wieszok) |
|
57 | 35.40% |
| Głosujących: 161. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#1 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2005
Lokacja: OlShTyN
Stan: Na emeryturze
Imię: Khunda
Profesja: Sorcerer
Świat: Vinera
Poziom: 15
Skille: 16/18
Poziom mag.: 28
|
Poszedłem sobie do kolegi zobaczyć jego nową postać którą sobie kupił. Miał 110 lvl master sorcerer pacca domek i inne bajery na Antice. Szedł sobie po pustyni koło Venore i zobaczył jakiś dziwny budyneczek... jak podszedł bliżej zobaczył bubble odzianą w ochydne łachy xD miał do niej podejść i zapytać się po co tu stoi a ona mu na to
![]() Dokładnie... Frii itanz plax... ![]() ![]()
(\_/) (O.o) (>.<) Zapanujemy nad światem! Tak, tak dopisałem kropeczkę, ale tak ładniej wygląda :^P Czyż to nie bunny boy xD? Ostatnio edytowany przez Opuszczony - 18-07-2005 o 17:12. |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2005
|
Zrobiłeś z Bubble łacha.. i jeszcze n00ba. Ale trzeba jej przyznać, że grać to ona umie bo to nie lada wyczyn 200+ lvl.. Pomysł taki sobie.. mało realny, a wykonanie fajne.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 07 2005
Lokacja: Blachownia
Stan: Niegrający
Imię: Green Sorcer of Doom
Gildia: żadna
Świat: Fortera
Poziom: 28
Skille: 19/23
Poziom mag.: 37
|
Myśle, że Bubble jak już wcześniej zauważono nie może być nooboem. Ogulnie jest spox. Jestem za ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 07 2005
|
Chłopie!! Nabij 210 lvl to se pogadamy ![]() |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
i nie wiem co to odemnie chcesh ... =\ Żegnam... wyrazy szacunq z poważaniem OpUsHcZoNyEdit: Thx pingole czy jak Ci tam postaram się zamieści ć jeshcze jedno zdjęcie tylko bez tej godziny ![]() Fredi: Jakoś nie mogłem tego inaczej zrobić ale to szczegooł Wieszok: Dziękuję za komentarz ale ja żadnej mapki otsów nie mam tylko gotowy obrazeczek ![]()
(\_/) (O.o) (>.<) Zapanujemy nad światem! Tak, tak dopisałem kropeczkę, ale tak ładniej wygląda :^P Czyż to nie bunny boy xD? Ostatnio edytowany przez Opuszczony - 18-07-2005 o 17:55. |
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
|
Cytuj:
aż się chce płakać jak się ich widzi, z rozpaczy i smiechu w jednym ![]() Fake fajniutki, choć powiedzcie mi czemu, czemu ostatnio czesto odnosze dziwne wrażenie, że fake są robione z jakiś kretyńskich map editorach do otsa!!! Why!!!
Kłócenie się na forum jest jak uczestniczenie w paraolimpiadzie, może i wygrasz, ale nadal będziesz zacofanym -.-" Ostatnio edytowany przez Vanhelsen - 18-07-2005 o 17:48. |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2004
Lokacja: Bogatynia
Imię: Magiczna Kinia
Profesja: Elder Druid
Gildia: Nosferatu of Celesta
Świat: Celesta
Poziom: 120
Skille: nvm
Poziom mag.: 70
|
Z tego zdjęcia (fake'a) wnioskuje że robiła je Bubble a nie twój kolega.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2004
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
|
Jest taki sobie jeden blad ... zielony napis ... jak sprawdzasz czyjsc lvl to nie ma podanej godziny na screenie
(16:19)
|
|
|
#9 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2005
Lokacja: Białystok
|
Bo bubble to noob kupila tego chara niewiem chyba od 150+ lvla i skillowac nie umie...
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2004
Lokacja: Opole
|
Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Dwimenor - 19-07-2005 o 12:54. |
|
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
A ty pisać postów nie umiesh?? Najlepiej skopiuj cały temat i wtedy pish... N00B jesteś czy co (-.-)??
(\_/) (O.o) (>.<) Zapanujemy nad światem! Tak, tak dopisałem kropeczkę, ale tak ładniej wygląda :^P Czyż to nie bunny boy xD? Ostatnio edytowany przez Opuszczony - 18-07-2005 o 18:40. |
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2005
Lokacja: Blachownia
Profesja: Knight
Poziom: 70
Poziom mag.: 5
|
Z jednej stony błędów żadnych nie widzę, z drugiej jednak domek był już gotowy, a samo wklejenie postaci i tekstu nie było zbyt trudne. Nie powiem żebym przepadał za Bubble, ale podziwiam ją za zdobycie takiego wysokiego lvl'a. I tyle
![]() |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
@Opuszczony
Mówisz, że nie lubisz Bubble, czy to opinia kogoś komu nie przypadł do gustu jej charakter czy PoKeMoNa, który nasłuchał się opowieści kolegów z rl i uwierzył? @Topic Lipa, takie cuś to ja ci zrobić mogę w 5 minut (tylko odpalę otsa : P). A z resztą, bluzgajta se na nią, nie lubta jej, ona i tak ma w nosie szczekania takich noobów jak coniektórzy stąd (nie będę sypał nickami, szkoda mi klikania ). |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Użytkownik Forum
|
[quote=Thero]@Opuszczony
takie cuś to ja ci zrobić mogę w 5 minut [quote] Mi tu nie chodzi o w "ile minut to zrobish" tylko o sam pomysł... zrobiłeś cos takiego przedemną?? Nie... No właśnie więc nie wiem po co ten komentarz... rób sobie takie coś i w minute a mnie to za przeproszeniem gó*no obchodzi... więc lepiej zainwestuj w tiktaki i się nie odzywaj (-.-) bardzo bym prosił (-.-) bez poważania.. OpUsHcZoNy
(\_/) (O.o) (>.<) Zapanujemy nad światem! Tak, tak dopisałem kropeczkę, ale tak ładniej wygląda :^P Czyż to nie bunny boy xD? Ostatnio edytowany przez Opuszczony - 18-07-2005 o 20:29. |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 05 2005
Lokacja: Rzeszów
Stan: Aktywny gracz
|
n00b bubble?? lol Dobre
8/10
Chesz zobaczyć opis?? Kliknij F13 Nie masz co robić?? KLIKNIJ!! co ci szkodzi?? nie umiesz czy co?? szybko kliknij nie bój sie (nie bądź noobem kliknij) mam nadzieje że klikniesz www.bodzioziom.fora.pl wejdz na nowe forum i pisz posty na nim |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Użytkownik forum
|
heh...
1) Ten rysunek jest (prawie[kamyki z rosliną]) cały ściągnięty z poradniczka -.- 2) No temat z "nOObami" jest jusz troche nudny : / mugłbyś się troche wyśilić nad pomysłem |
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 02 2005
|
Cytuj:
to trzeba byc maniakiem zbye miec 200+ lvl ![]() Ostatnio edytowany przez Raynold - 19-07-2005 o 18:08. Powód: cytowanie zdjecia |
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 07 2005
Lokacja: Świnoujście
|
mysle ze koles zrobil screena jak buble sobie tak dla jaj powiedziala frii itanz plxx
|
|
|
|
|
|
#19 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
Bez Powazania, pelikanus (-.-) |
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
|
@Uzumaki Naruto
lol -.- topic: duzo bledow widac na pierwszy rzut oka... w samym napisie 'you see[...]' sa 2 bledy ;p godzina i profesja (duze litery w elite knight). a to ze ma taki lv nie znaczy ze potrafi grac (jak to ktos napisal), to po prostu trzeba miec czas i checi a nie umiejetnosci -.- |
|
|
|