Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Fake'i (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=61)
-   -   Bubble n00b?? :O? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=42626)

Opuszczony 18-07-2005 15:29

Bubble n00b?? :O?

Poszedłem sobie do kolegi zobaczyć jego nową postać którą sobie kupił. Miał 110 lvl master sorcerer pacca domek i inne bajery na Antice. Szedł sobie po pustyni koło Venore i zobaczył jakiś dziwny budyneczek... jak podszedł bliżej zobaczył bubble odzianą w ochydne łachy xD miał do niej podejść i zapytać się po co tu stoi a ona mu na to http://img148.imageshack.us/img148/961/bubble3yh.png
Dokładnie... Frii itanz plax...
:o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o:o :o :o :o :o :o :o :o

Demokles 18-07-2005 15:45

Zrobiłeś z Bubble łacha.. i jeszcze n00ba. Ale trzeba jej przyznać, że grać to ona umie bo to nie lada wyczyn 200+ lvl.. Pomysł taki sobie.. mało realny, a wykonanie fajne.

B@RT 18-07-2005 16:29

Nie no. Spox...

;) Myśle, że Bubble jak już wcześniej zauważono nie może być nooboem. :D
Ogulnie jest spox. Jestem za :p

Wafeleq 18-07-2005 16:33

Uuuu...

X( Chłopie!! Nabij 210 lvl to se pogadamy X(

Opuszczony 18-07-2005 16:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wafeleq

Mój boże zwolennicy Bubble... łoch łoch... ja tam bubble nie lubie... chociaż wiem że się wykazała lvlem to nie znaczy że jest "kól" A ja jestem dumny z mojego pomysłu :] i nie wiem co to odemnie chcesh ... =\ Żegnam... wyrazy szacunq z poważaniem OpUsHcZoNy

Edit:
Thx pingole czy jak Ci tam postaram się zamieści ć jeshcze jedno zdjęcie tylko bez tej godziny ;)

Fredi:
Jakoś nie mogłem tego inaczej zrobić ale to szczegooł

Wieszok:
Dziękuję za komentarz ale ja żadnej mapki otsów nie mam tylko gotowy obrazeczek ;)

Vanhelsen 18-07-2005 16:39

# 2'000 ^^

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wafeleq

Oto przykład wyznawcy kościołu św. Bubbela ;) aż się chce płakać jak się ich widzi, z rozpaczy i smiechu w jednym 8o

Fake fajniutki, choć powiedzcie mi czemu, czemu ostatnio czesto odnosze dziwne wrażenie, że fake są robione z jakiś kretyńskich map editorach do otsa!!! Why!!!

Fredi 18-07-2005 16:41

Z tego zdjęcia (fake'a) wnioskuje że robiła je Bubble a nie twój kolega.

PinGOnE 18-07-2005 16:50

Jest taki sobie jeden blad ... zielony napis ... jak sprawdzasz czyjsc lvl to nie ma podanej godziny na screenie :P (16:19)

Blos Tius 18-07-2005 17:22

Bo bubble to noob kupila tego chara niewiem chyba od 150+ lvla i skillowac nie umie...

Knight Patryk 18-07-2005 17:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Opuszczony
Poszedłem sobie do kolegi zobaczyć jego nową postać którą sobie kupił. Miał 110 lvl master sorcerer pacca domek i inne bajery na Antice. Szedł sobie po pustyni koło Venore i zobaczył jakiś dziwny budyneczek... jak podszedł bliżej zobaczył bubble odzianą w ochydne łachy xD miał do niej podejść i zapytać się po co tu stoi a ona mu na to nie cytujemy zdjęć
:o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o:o :o :o :o :o :o :o :o

Zobaczyc jego postac? a nie jej postac?? bubble to kobieta:> chociaz fake tez beznadziejny tyle bledow

Opuszczony 18-07-2005 17:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Knight Patryk
Zobaczyc jego postac? a nie jej postac?? bubble to kobieta:> chociaz fake tez beznadziejny tyle bledow

Przepraszam Cie bardzo ale ten Xiro czy jak mu7 tam to nie moja postać tylko mojego kolegi i ja do niego poszłem... Cieżko kapujący jesteś... i nie ma tutaj baardzo dużo błedów (-.-)

A ty pisać postów nie umiesh?? Najlepiej skopiuj cały temat i wtedy pish... N00B jesteś czy co (-.-)??

Rafsal 18-07-2005 17:42

Sam nie wiem...

Z jednej stony błędów żadnych nie widzę, z drugiej jednak domek był już gotowy, a samo wklejenie postaci i tekstu nie było zbyt trudne. Nie powiem żebym przepadał za Bubble, ale podziwiam ją za zdobycie takiego wysokiego lvl'a. I tyle :D

Thero 18-07-2005 17:47

@Opuszczony
Mówisz, że nie lubisz Bubble, czy to opinia kogoś komu nie przypadł do gustu jej charakter czy PoKeMoNa, który nasłuchał się opowieści kolegów z rl i uwierzył?

@Topic
Lipa, takie cuś to ja ci zrobić mogę w 5 minut (tylko odpalę otsa : P). A z resztą, bluzgajta se na nią, nie lubta jej, ona i tak ma w nosie szczekania takich noobów jak coniektórzy stąd (nie będę sypał nickami, szkoda mi klikania ;)).

Opuszczony 18-07-2005 17:55

[quote=Thero]@Opuszczony
takie cuś to ja ci zrobić mogę w 5 minut [quote]

Mi tu nie chodzi o w "ile minut to zrobish" tylko o sam pomysł... zrobiłeś cos takiego przedemną?? Nie... No właśnie więc nie wiem po co ten komentarz... rób sobie takie coś i w minute a mnie to za przeproszeniem gó*no obchodzi... więc lepiej zainwestuj w tiktaki i się nie odzywaj (-.-) bardzo bym prosił (-.-)

bez poważania.. OpUsHcZoNy

Aki Hakalaa 18-07-2005 17:56

n00b bubble?? lol Dobre :) 8/10

Hiriou 18-07-2005 17:59

heh... :confused:

1) Ten rysunek jest (prawie[kamyki z rosliną]) cały ściągnięty z poradniczka
-.-

2) No temat z "nOObami" jest jusz troche nudny : / mugłbyś się troche wyśilić nad pomysłem

Wyin Naht 18-07-2005 18:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Opuszczony
Poszedłem sobie do kolegi zobaczyć jego nową postać którą sobie kupił. Miał 110 lvl master sorcerer pacca domek i inne bajery na Antice. Szedł sobie po pustyni koło Venore i zobaczył jakiś dziwny budyneczek... jak podszedł bliżej zobaczył bubble odzianą w ochydne łachy xD miał do niej podejść i zapytać się po co tu stoi a ona mu na to

to trzeba byc maniakiem zbye miec 200+ lvl :)

Uzumaki Naruto 18-07-2005 20:20

mysle ze koles zrobil screena jak buble sobie tak dla jaj powiedziala frii itanz plxx

pelikanus 18-07-2005 20:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Uzumaki Naruto
mysle ze koles zrobil screena jak buble sobie tak dla jaj powiedziala frii itanz plxx

Buahhahaha. Muuusk jestes czleku. Co do fejka to jest denny. Widzialem ze 4 razy ten domek na forum a pomysl ktorym sie tak podniecasz nie jest az tak odkrywczy.

Bez Powazania, pelikanus (-.-)

wazz 18-07-2005 20:34

@Uzumaki Naruto
lol -.-

topic:
duzo bledow widac na pierwszy rzut oka... w samym napisie 'you see[...]' sa 2 bledy ;p godzina i profesja (duze litery w elite knight).

a to ze ma taki lv nie znaczy ze potrafi grac (jak to ktos napisal), to po prostu trzeba miec czas i checi a nie umiejetnosci -.-

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:14.