![]() |
Bubble n00b?? :O?
Poszedłem sobie do kolegi zobaczyć jego nową postać którą sobie kupił. Miał 110 lvl master sorcerer pacca domek i inne bajery na Antice. Szedł sobie po pustyni koło Venore i zobaczył jakiś dziwny budyneczek... jak podszedł bliżej zobaczył bubble odzianą w ochydne łachy xD miał do niej podejść i zapytać się po co tu stoi a ona mu na to http://img148.imageshack.us/img148/961/bubble3yh.png
Dokładnie... Frii itanz plax... :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o:o :o :o :o :o :o :o :o |
Zrobiłeś z Bubble łacha.. i jeszcze n00ba. Ale trzeba jej przyznać, że grać to ona umie bo to nie lada wyczyn 200+ lvl.. Pomysł taki sobie.. mało realny, a wykonanie fajne.
|
Nie no. Spox...
;) Myśle, że Bubble jak już wcześniej zauważono nie może być nooboem. :D
Ogulnie jest spox. Jestem za :p |
Uuuu...
X( Chłopie!! Nabij 210 lvl to se pogadamy X(
|
Cytuj:
Edit: Thx pingole czy jak Ci tam postaram się zamieści ć jeshcze jedno zdjęcie tylko bez tej godziny ;) Fredi: Jakoś nie mogłem tego inaczej zrobić ale to szczegooł Wieszok: Dziękuję za komentarz ale ja żadnej mapki otsów nie mam tylko gotowy obrazeczek ;) |
# 2'000 ^^
Cytuj:
Fake fajniutki, choć powiedzcie mi czemu, czemu ostatnio czesto odnosze dziwne wrażenie, że fake są robione z jakiś kretyńskich map editorach do otsa!!! Why!!! |
Z tego zdjęcia (fake'a) wnioskuje że robiła je Bubble a nie twój kolega.
|
Jest taki sobie jeden blad ... zielony napis ... jak sprawdzasz czyjsc lvl to nie ma podanej godziny na screenie :P (16:19)
|
Bo bubble to noob kupila tego chara niewiem chyba od 150+ lvla i skillowac nie umie...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
A ty pisać postów nie umiesh?? Najlepiej skopiuj cały temat i wtedy pish... N00B jesteś czy co (-.-)?? |
Sam nie wiem...
Z jednej stony błędów żadnych nie widzę, z drugiej jednak domek był już gotowy, a samo wklejenie postaci i tekstu nie było zbyt trudne. Nie powiem żebym przepadał za Bubble, ale podziwiam ją za zdobycie takiego wysokiego lvl'a. I tyle :D
|
@Opuszczony
Mówisz, że nie lubisz Bubble, czy to opinia kogoś komu nie przypadł do gustu jej charakter czy PoKeMoNa, który nasłuchał się opowieści kolegów z rl i uwierzył? @Topic Lipa, takie cuś to ja ci zrobić mogę w 5 minut (tylko odpalę otsa : P). A z resztą, bluzgajta se na nią, nie lubta jej, ona i tak ma w nosie szczekania takich noobów jak coniektórzy stąd (nie będę sypał nickami, szkoda mi klikania ;)). |
[quote=Thero]@Opuszczony
takie cuś to ja ci zrobić mogę w 5 minut [quote] Mi tu nie chodzi o w "ile minut to zrobish" tylko o sam pomysł... zrobiłeś cos takiego przedemną?? Nie... No właśnie więc nie wiem po co ten komentarz... rób sobie takie coś i w minute a mnie to za przeproszeniem gó*no obchodzi... więc lepiej zainwestuj w tiktaki i się nie odzywaj (-.-) bardzo bym prosił (-.-) bez poważania.. OpUsHcZoNy |
n00b bubble?? lol Dobre :) 8/10
|
heh... :confused:
1) Ten rysunek jest (prawie[kamyki z rosliną]) cały ściągnięty z poradniczka -.- 2) No temat z "nOObami" jest jusz troche nudny : / mugłbyś się troche wyśilić nad pomysłem |
Cytuj:
to trzeba byc maniakiem zbye miec 200+ lvl :) |
mysle ze koles zrobil screena jak buble sobie tak dla jaj powiedziala frii itanz plxx
|
Cytuj:
Bez Powazania, pelikanus (-.-) |
@Uzumaki Naruto
lol -.- topic: duzo bledow widac na pierwszy rzut oka... w samym napisie 'you see[...]' sa 2 bledy ;p godzina i profesja (duze litery w elite knight). a to ze ma taki lv nie znaczy ze potrafi grac (jak to ktos napisal), to po prostu trzeba miec czas i checi a nie umiejetnosci -.- |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:14. |