Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   BMX akrobacje, skoki z budynku, salta (GTA SA) podkład KORN (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=46050)

Hoxiu 14-08-2005 16:32

Film fajny, gdyby nie:

powtarzające sie scenki
gleby(!!!)

Mogłeś się troche postarać z tymi trickami, jedyne czego nei robiłem to skok z budynku xD ( skakałem z wieelkiej góry, może zrobie filmik )

Zapomniałbym, czym nakręcasz filmiki?

Na pewno korzystałeś z WINDOWS MOVIE MAKER i z czego jeszcze? Ja kombiuje FRAPS + WMM

Grundos'clubbaser 14-08-2005 18:25

Eee...
Mi się nie podoba... za to że jakoś tak... na hama to było zrobione, nie dokładnie i po amatorsku.
Pozatym Hou, nie wyśmiewaj innych za to że ci coś złego powiędzą.
I ty zrobiłeś filmik za ciosem, czyli za hryzentami złocistymi, a powiedziałeś że w tibi cam (filmiach) nie ma nic nowego etc. i ty właśnie NIC nie wniosłeś, pozatym ty wykonujesz tylko 360, albo skok przez samochód/siatke n/c ...

Yerhilliaeh 14-08-2005 20:01

@UP

A co miał pokazać ?

Jak sra?
Może jak uprawia seks z denise?

Idź spać -.-

Filmik mi się podobał tak jak przedtem ;p. KORN \m/

Straznik Monopolowego 14-08-2005 20:05

UP: ****a o co ci chodzi bronisz go jak jego matka ?? jestes jego chlopakiem (dziewczyna) czy co ?? czlowieku wyluzuj a co do filmu potwierdzam to co napisal grzysztof

Grundos'clubbaser 14-08-2005 21:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yerhilliaeh
@UP

A co miał pokazać ?

Jak sra?
Może jak uprawia seks z denise?

Idź spać -.-

Filmik mi się podobał tak jak przedtem ;p. KORN \m/

Ja wyrażam opinnie, a ty mnie obrażasz, to zmienia postać rzeczy -.-
Pozatym, mi się WCALE nie podoba to co pokazał, i zdania mojego nie zmienisz, na rl czy w tibi. (czy forum) więc nie rwij bystraka, bo już nie jeden taki był, i wogle po co mam pokazywać takim jak Ty, oco chodzi na forum.

Gadziu 14-08-2005 22:41

Fajne xD
A zastanawia mnie jak wlazłeś z tym bmxem na ten budynek wysoki :P

Yerhilliaeh 15-08-2005 20:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grundos'clubbaser
Ja wyrażam opinnie, a ty mnie obrażasz, to zmienia postać rzeczy -.-
Pozatym, mi się WCALE nie podoba to co pokazał, i zdania mojego nie zmienisz, na rl czy w tibi. (czy forum) więc nie rwij bystraka, bo już nie jeden taki był, i wogle po co mam pokazywać takim jak Ty, oco chodzi na forum.

Ta mów sobie dalej synek, ale nie lubie jak ktoś mówi "n00b gówno nie film ja bym umial zropic cos lepshego X( "

=.='

Grundos'clubbaser 15-08-2005 23:26

Cytuj:

Ta mów sobie dalej synek, ale nie lubie jak ktoś mówi "n00b gówno nie film ja bym umial zropic cos lepshego X( "

=.='

omg...
koleś ty masz jakieś popieprzone w głowie i wogle nie masz toleracji, każdy ma prawo do swojego wyboru i poglądów...
że ty popierasz leppera i takich innych "rynkowiczów" to twoja sprawa, ja napisałem że jest fe, wogle te tricki nie są wykrącone do 100 % profesjonalnie, po prostu zrobił 10 tricków które mu wyszło, posklejał i dał na forum...
pozatym te tło jest tak perfidne z window movie maker, że wiesz... -.-

Straznik Monopolowego 16-08-2005 01:16

Cytuj:

Ta mów sobie dalej synek, ale nie lubie jak ktoś mówi "n00b gówno nie film ja bym umial zropic cos lepshego X("

=.='

eh ciekawe ile masz latek "tatku" :D

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:55.