|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]()
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Fajnie by było gdyby ktoś skomentował
![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2005
|
![]() Nono ładny
![]()
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2003
Lokacja: Tychy
Stan: Aktywny Gracz
Imię: ?
Świat: Kamadan!
Poziom: ?
![]() |
![]() Ja dopiero co ścigąm ale kawałek udało mi się już obejrzeć. Narazie najbardziej podoba mi sie obrót po odbicu od ściany na autostradzie ;P fajnie Ci wyszedł
![]() @up Lizodup? mam nadzieję, że to nie o mnie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() O
![]() Huo dawaj więcej ![]()
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Lokacja: Wrocław
![]() ![]() |
![]() Jeszcze nie obejżałam i niewiele moge sie dowiedzieć po komentarzach.Jak obejże bedzie Edit pod spodem
![]() Edit: No spoko, spoko Ci wyszedł ten filmik ![]() Oby tak dalej ![]() Ostatnio edytowany przez Czarodziejka Ola - 13-08-2005 o 22:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 06 2005
Lokacja: Poznań
Profesja: Paladin
Świat: Arcania
|
![]() Nice filmik
![]()
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 08 2005
|
![]() Mi sie jedynie tu podoba to podklad muzyczny, bo w GTA nie lubie grac i w SA nawet nie gralem, bo mi sie nie chce tego instalowac -,-
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 01 2005
|
![]() -.- sam mnie upominał że nie wklaja sie tu filmów z gta i innych gier a sam daje -.- ekhm
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 08 2005
|
![]() Nom, nadawaloby sie to do innego dzialu, ale za bardzo takiego odpowiadajacego nie widze, wiec chyba najlepiej do tego "O wszystkim i o niczym", czy cos takiego ;b
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2005
Lokacja: Wrocław
Imię: ~Matiz
Profesja: Knight
Świat: Fortera
Poziom: 38
Skille: 76/75
Poziom mag.: -6
|
![]() ale kurde debil poryty!!!!!!!!!!!!! to jest tibia TIBIA debilu a nie jakas stronka GTA SA moze ten film jest fajny ale trzeba byc kretynem zeby porownywac GTA SA z tibia zastanow sie co ty robisz taka jest moja opinia
![]() Fortera rządzi!!! pozdro dla radzia mastera, eldona zioma, bezelowca (Hakniętego), densiusa haariana, palladyna człowieka |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Matiz666
Ja debil ![]() ![]() ![]() Dziękuję za skomentowanie. Właśnie nakręciłem filmik Tutorial BMX tricks” ktoś chce zobaczyć?. P.S: Matiz666 każde słowo musi zaczynać się od wielkiej litery, a ty piszesz "ale" z małej. Weź chłopie odłóż Tibię, i poucz sie ortografii.
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2005
Lokacja: Wawa
Imię: Kuchin
Profesja: Paladin
Gildia: Chains of Pain
Świat: Iridia
Poziom: 85
![]() |
![]() Narescie jakas zmiana po tych filmach z TibiCam ktore niczym sie nie roznia prawie od siebie i nie prezentuje nic nowego. Można sie zanudzic.
#edit Film jak na mozliwosci akrobatyczne BMX w GTA:SA nawet dobry. Bardziej preferuje w akrobacjach samolotow. @Matiz666 Niepowinienes sie tak wyrazac do innego uzytkownika. Moze to i strona o Tibi ale Temat "Filmy" nie mowi jaki rodzaj filmow ma to byc wiec niewiem po co te bluznierstwa. Ostatnio edytowany przez Troto - 13-08-2005 o 23:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Troto:
Cieszę się, że skomentowałeś. Mam tylko pytanie: Mógłbyś powiedzieć jak ci sie podobał film. Jest to dla mnie szczególnie ważne.
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2003
Lokacja: Tychy
Imię: ?
Świat: Kamadan!
Poziom: ?
![]() |
![]() No to tak filmik obejrzałem w całości więc moge się wypowiedzieć.
Jak już wczesniej wspomnialem najlepiej powychodzily Ci tricki polegajace na odbiciu sie od scian i wykreceniu 360 lub 720 ![]() ![]() ![]() Co do kolegi, ktory Cie wysmial - nie oczekuj wiele od czlowieka, ktory jest zaslepiony ta gra. Na jednych wplywa w mniejszym stopniu na innych w ogromnym i taki okaz wlasnie ujrzales ![]() Fany filmik mi sie podobal ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | ||||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2005
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
//// Cytuj:
Ostatnio edytowany przez grzysztof - 14-08-2005 o 16:13. |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2004
Lokacja: New Jersey
Stan: Niegrający
|
![]() NAwet Nawet
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
Lokacja: -----
Imię: Isair of Xel'Rash
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Ruthless
Świat: Harmonia
Poziom: 114
Poziom mag.: 76
![]() |
![]() Zapowiada sie super.....GTA lubie ;] , jeszcze z podkladem Korn-a
![]() Jak go obczaje to walne edita ![]() Edit: super filmik ... utwor Korn-a doskonale pasuje ![]()
_______________ HAIL RUTHLESS HAIL 14:17 Reno Sarox: accept time ring for boh ? Frontside - Droga Krzyżowa _/// SLIPKNOT 1. "Nie odpowiadamy nikomu" 2. "Nie przejmujemy sie trendami" 3. "Gramy to, co chcemy" 4. "Nie pozwolimy ludziom wplynac w jakikolwiek sposób na nasza muzyke"
Ostatnio edytowany przez Isair of Xel'Rash - 14-08-2005 o 10:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
|
![]() Bardzo się cieszę, że wam się film podoba. Włożyłem w niego troszke pracy, ale po waszych komentarzach twierdze, że było warto
![]() @grzysztof Nie będę komentować twojego posta bo jestem za inteligętny ![]() P.S grzysztof, nicki się pisze z dużej literki.
![]() |
#20 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2005
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |