![]() |
BMX akrobacje, skoki z budynku, salta (GTA SA) podkład KORN
|
Fajnie by było gdyby ktoś skomentował ;)
|
Nono ładny :) ludzie ****a dajcie mu komenta lizodupy ***ane -.-
|
Ja dopiero co ścigąm ale kawałek udało mi się już obejrzeć. Narazie najbardziej podoba mi sie obrót po odbicu od ściany na autostradzie ;P fajnie Ci wyszedł :D.
@up Lizodup? mam nadzieję, że to nie o mnie ;). |
O :) nie ty ci co nie komentują ^.- N00000BS -.-.
Huo dawaj więcej :D. |
HiHo
Jeszcze nie obejżałam i niewiele moge sie dowiedzieć po komentarzach.Jak obejże bedzie Edit pod spodem ;)
Edit: No spoko, spoko Ci wyszedł ten filmik:D Oby tak dalej :p |
Nice
Nice filmik :D
|
Mi sie jedynie tu podoba to podklad muzyczny, bo w GTA nie lubie grac i w SA nawet nie gralem, bo mi sie nie chce tego instalowac -,-
|
-.- sam mnie upominał że nie wklaja sie tu filmów z gta i innych gier a sam daje -.- ekhm
|
Nom, nadawaloby sie to do innego dzialu, ale za bardzo takiego odpowiadajacego nie widze, wiec chyba najlepiej do tego "O wszystkim i o niczym", czy cos takiego ;b
|
Co za typ
ale kurde debil poryty!!!!!!!!!!!!! to jest tibia TIBIA debilu a nie jakas stronka GTA SA moze ten film jest fajny ale trzeba byc kretynem zeby porownywac GTA SA z tibia zastanow sie co ty robisz taka jest moja opinia :glupek:
Fortera rządzi!!! pozdro dla radzia mastera, eldona zioma, bezelowca (Hakniętego), densiusa haariana, palladyna człowieka |
@Matiz666
Ja debil ;). Heh współczuję ci życia kolego ;(. Hoomik (puzdrowienia) też dawał tutaj film z GTA S.A. pt. Chryzantemy Złociste i jakoś nikt mu nie wytaczał argumentów, że to jest strona o tibi <lol> ;). Idź zabijać trolle. Pozatym jest to strona humanistyczno – komputerowa, więc można tutaj dawać zarówno filmy z tibi jak i filmy z gier (nie przesadzając z ilością). Dziękuję za skomentowanie. Właśnie nakręciłem filmik Tutorial BMX tricks” ktoś chce zobaczyć?. P.S: Matiz666 każde słowo musi zaczynać się od wielkiej litery, a ty piszesz "ale" z małej. Weź chłopie odłóż Tibię, i poucz sie ortografii. |
Narescie jakas zmiana po tych filmach z TibiCam ktore niczym sie nie roznia prawie od siebie i nie prezentuje nic nowego. Można sie zanudzic.
#edit Film jak na mozliwosci akrobatyczne BMX w GTA:SA nawet dobry. Bardziej preferuje w akrobacjach samolotow. @Matiz666 Niepowinienes sie tak wyrazac do innego uzytkownika. Moze to i strona o Tibi ale Temat "Filmy" nie mowi jaki rodzaj filmow ma to byc wiec niewiem po co te bluznierstwa. |
@Troto:
Cieszę się, że skomentowałeś. Mam tylko pytanie: Mógłbyś powiedzieć jak ci sie podobał film. Jest to dla mnie szczególnie ważne. |
No to tak filmik obejrzałem w całości więc moge się wypowiedzieć.
Jak już wczesniej wspomnialem najlepiej powychodzily Ci tricki polegajace na odbiciu sie od scian i wykreceniu 360 lub 720 :P, to w szczegolnosci mi sie spodobalo. Rownie dobre byly skoki z wiezowca - szkoda tylko, ze tekstury szalaly podczas tego skoku i kamera zjezdzala jakby pod ziemie :P. To tyle mysle, ze tak jak moj przedmowca zalecil - czas na tricki w samolocie :P. Co do kolegi, ktory Cie wysmial - nie oczekuj wiele od czlowieka, ktory jest zaslepiony ta gra. Na jednych wplywa w mniejszym stopniu na innych w ogromnym i taki okaz wlasnie ujrzales :P. Fany filmik mi sie podobal :D. |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
//// Cytuj:
|
:)
NAwet Nawet ;)
|
Zapowiada sie super.....GTA lubie ;] , jeszcze z podkladem Korn-a :)
Jak go obczaje to walne edita :P Edit: super filmik ... utwor Korn-a doskonale pasuje :] |
Bardzo się cieszę, że wam się film podoba. Włożyłem w niego troszke pracy, ale po waszych komentarzach twierdze, że było warto :). Dam tu zaraz opis tricków na BMX (tricki nie są wymyślone przezemnie).
@grzysztof Nie będę komentować twojego posta bo jestem za inteligętny ;). P.S grzysztof, nicki się pisze z dużej literki. |
Cytuj:
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:39. |