Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Kici kici... (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=48847)

Ashlon 01-09-2005 13:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Shinjix
W sumie przewaznie wylapuja pojedyncze osoby ale ja bym uwazal. Sa tacy hardkorowcy co chodza grupami i koca takze cale grupy :)

Ale wtedy mozna uciekac. I jest tylko 5% szansy, ze zlapia akurat ciebie :P (Chociaz wspominajac prawa Murphy'ego, skoconym bedziesz wlasnie ty ;) )

Glamri 01-09-2005 13:32

Hmmm.... Cóż, ja jestem teraz w 3-ciej klasie ]:-> Jednak nie w mej naturze męczyć młodszych i słabszych więc spokojna głowa jeśli ktoś tu uczęszcza do 7-demki ;) Chyba że będę miał wyjątkowo zły dzień... A co do kocenia mnie... Do mnie nikt nawet "kici" nie powiedział (a niech by spróbował) Ale był przypadki, że chodzili pomalowani na twarzach albo z wypisanym na czole "Kot", kogoś podobno w toalecie pobili bo się bronił przed spłukaniem głowy w toalecie... Cóż idioci... Ale patent z chodzeniem w grupach myślę, że się sprawdzi.... Wokół mnie zawsze pełno kolegów było i jakoś nikt mnie nawet nie próbował tknąć ^^

morwi 01-09-2005 13:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Badzo
Taaa, fajnie...

Nie ma to jak miec na glowie wypiane "Taxi" i nosic na barana 2razy wiekszych od siebie :P

a przeczytales jak to u niego wyglada?-.-

Badzo 01-09-2005 13:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez morwi

Akurat to 2 zdanie nie bylo dedykowane do niego -.-

Yoh Asakura 01-09-2005 13:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hiey
na auli karmienie mlekiem z łyżeczki przez jakiegoś nauczyciela, jedzenie konserwy turystycznej z etykietą "whiskas" :P
Takie przyjemne święto. Kto niechce, nie musi.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Morwi

Ja przeczytałem.Jedzenie konserwy...co w tym śmiesznego i przyjemnego ?Nic.A karmienie z łyżeczki ?Też mało przyjemne.To ja już wole malowanie markerem po twarzy.

Vamerian 01-09-2005 13:36

@Up.
Ale przeczytałeś też, że u niego robią to tylko osoby które tego chcą ? ;/

Nightwalker 01-09-2005 13:36

Zdobyć protektora :) ja takowym jestem :)

Sam w pierwszej klasie jak chcieli mnie skocic to powiedzialem :
Odwalcie sie :P i sobie poszli :)

Ville 01-09-2005 13:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Huo
To znaczy :( :

"Kocenie polega na uświadomieniu pierwszogimnazjalistom na to że weszli do gimnazjum i sa najmłodsi. Kocenie to naprzykład kłucie szpileczkami, przekładanie zapałek po parapecie(ile się zmieści)."

Zle to ujales. Zreszta Vall (up) napisal juz praktycznie wszystko ale ja chcialem jeszcze cos dodac:
To przez jakies dwa lata funkcjonowalo jako temat tabu i uczniowie (czyt. glownie licealiscie) czuli sie bezkarni. Jednak po naglosnieniu sprawy sa dyzury pod wc, na kazdym pietrze itp.
Teraz mozesz wyleciec bez problemu. I uwazam ze w gimnazjum koci sie tylko "kumpli mlodszych" tzn. znajomy ktorego dobrze znasz i wiesz ze on wie ( :P ) ze to tylko zabawa i nic mu sie nie stanie to nie bedzie lipy. To sa jedyne objawy kocenia obecnie....

Hunterr 01-09-2005 13:42

1 dzien Gimnz.

Siezde sobie na lawce w szkole i czekam az facetka przyjdzie ,az tu nagle 8o podchodza 2 kolesie i do mnie kici kici , odwracam sie a tu nagle kto ? ? moji
kumple 2-3 gminz i teks - CO ***** kici kici *** ci w dupe ****uchy X( no i tak sie skonczylo kocenie Huntera ;] . :evul:

Shein Silvershadow 01-09-2005 13:43

Ja jakoś na razie pierwszy dzień przeżyłem, było parę uwag co do moich włosów, ale się nimi nie przejmuję, moja sprawa, że chcę mieć długie:P Ciekawe, co będzie jak się zaczną lekcje:/ Ale może tak źle nie będzie:) Trzeba myśleć pozytywnie:P

@Raul(down)
Jeszcze czego... Niech sobie nie myślą, że jak są starsi, to mogą sobie robić co chcą:P

@Badzo(down)
No cóż, mi noszenie dwa razy większych od siebie nie grozi:p Moje szczęście, że mam te 180cm;p(tiaa, zaraz na pewno ktoś powie, że mam 12 lat - no to co?)

Raul 01-09-2005 13:46

Jak już ktoś napisał, bardzo łatwo uniknąć gorszych rzeczy, wystarczy się samemu pomazać przed wyjściem. Mnie w pierwszym dniu gimnazjum od razu złapali przed pierwszą lekcją i pomazali, nie wyrywałem się, i później miałem spokój do końca. A w liceum, do którego teraz chodzę, kocenie nie występuje, więc mam spokój.

Badzo 01-09-2005 13:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raul
Jak już ktoś napisał, bardzo łatwo uniknąć gorszych rzeczy, wystarczy się samemu pomazać przed wyjściem. Mnie w pierwszym dniu gimnazjum od razu złapali przed pierwszą lekcją i pomazali, nie wyrywałem się, i później miałem spokój do końca. A w liceum, do którego teraz chodzę, kocenie nie występuje, więc mam spokój.

Jakby u mnie tylko mazali, to by bylo lux... Ale jak sa kanapy z 10 osob, noszenie na barana 2 razy wiekszych od siebie...

Poeta 01-09-2005 13:53

W koncu bede mogl kocic xD Juz z kolega mam na celowniku kilka osob XD tylko jeszcze nie wiem co bede z nimi robic XD

Ashlon 01-09-2005 13:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Badzo
Jakby u mnie tylko mazali, to by bylo lux... Ale jak sa kanapy z 10 osob, noszenie na barana 2 razy wiekszych od siebie...

Szybko przebierajac nozkami mozna daleko uciec :P

Mathea 01-09-2005 14:00

Buhehehe mnie kocili tylko poprzez "kici kici" przez starszych znajomych ;)
Teraz sama mogę do młodszych sąsiadów tak wołać :evul: hehe bo denerwujące jest to ze "Aff boje sie isc do gimazuj bo głowy do klopa wkładają i robią "spłuczkę". Więc samo kici kici wystarcza ;]

Nightwalker 01-09-2005 14:08

Kocenie jest to znecanie sie nad slabszymi. Tylko niedowartościowani kretyni kocą.

dap-galothij 01-09-2005 14:19

wg. mnie dobrym lekarstwem są znajomości:)

Ja mam święty spokój, chodzę do muzycznej co w stopniu wielkim mnie chroni:)

Slagolash 01-09-2005 14:30

Ja tam jakoś nigdy się tym nie przejmowałem...starsi qmple przed przyjsciem do gimnazjum nieustannie straszyli mnie koceniem :P. Przyszedłem do gimnazjum, i...cisza, zero naprzykrzających się trzecioklasistów :P. Sam nie kocę (jeśli jush to powiem dla zartu do swiezo upieczonego pierwszaka:"kici, kici " (xD) i na tym koniec, do liczenia kafelków i mierzenia ściany zapałką nie dochodzi :P)
Cytuj:

W koncu bede mogl kocic xD Juz z kolega mam na celowniku kilka osob XD tylko jeszcze nie wiem co bede z nimi robic XD
Poeta...z tej strony cię nie znałem xD

Razin 01-09-2005 14:36

Mnie tam w pierwszej klasie tylko koledzy tak dla żartów namalowali żółtym :p mazakiem na twarzy kotka to pochwili miałem to już zmyte :) w łazience. A tak to czasami sie słyszało kici kici. Ja narazie strasze swoich znajomych :D . Póżniej zobacze może niektórych z nich wymaluje :evul: . Ale to wszystko. żadnego mierzennia zapałkami ania taxi. Chociaż to dobry pomysł :evul: . Musze się tylko dowiedzieć kiedy będzie ślubowanie pierwszych klas.

Kajulec 01-09-2005 14:38

Jak juz ktos mowil, sprawdzonym sposobem jest normalne zachowywanie sie.
W tamtym roku zaczynalem gimnazjum. Pierwsza klasa, stres i w ogole. Ale wyluzowalem sie. Moich kumpli kocili, bo sie bali tych starszych. Ale ja na to lalem, normalnie sie zachowywalem, a jak "zaproponowali" mi mierzenie klasy zapalka, to powiedzialem, ze nie mam ochoty i odszedlem. Troche sie zdziwili, ale mialem spokoj.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:33.