|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Głośna sprawa związana z koceniem w szkole :/. Może ktoś powiedzieć kto wogóle został skocony i jak? No i jak się obronić przed goścmi którzy każą ci coś robić w WC :/. Mój brat musiał mierzyć złamaną zapałką ubikacje bo gdy sie go zapytano: Co to jest (pokazali mu zapałkę) on odpowiedział: No zapałka, po czym złamali mu zapałkę i kazali mu mierzyć :/. Teraz już wie, że to trzeba odpowiedzieć miarka... co możecie powiedzieć o chamskim koceniu?
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() Przyjść do szkoły z wymalowanym "kot" itp. Zostawią cię. Wiem, że to trochę głupie, ale podobno działa. +P
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Redaktor
Data dołączenia: 16 04 2005
Lokacja: Knurów
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() Za dwa lata będziesz się martwił... Za mną po pierwszy dniu szkoły nie chodzili mrucząc kici, kici, jak straszyły mnie koleżanki, ale jeszcze mają na to mnóóóóstwo czasu. Narazie zostali przy mierzeniu mnie i moich koleżanek oraz szeptaniu.
|
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Nigdy nie chodzcie do WC bo tylko tam kocą... najlepiej wysikać się z 2 razy w domciu niż później mieć całą nogę mokrą :/. (NP. Hitler in klozet).
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Rubber City
![]() |
![]() Pamiętam pierwszy rok w gim, tyle mi opowidali o tym wszystkim w końcu tylko jedną osobe chyba tylko "skocono" a ten który to zrobił natychmiast zmienił klase
![]() @up Przesadzasz @down Zależy od inwencji twórczej "bully'ego"
"People like Coldplay and voted for the Nazis. You can't trust people, Jeremy" - Super Hans Ostatnio edytowany przez Tasior - 01-09-2005 o 13:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: [HACKED]
![]() |
![]() no u mnie tez tego nei bylo, i nei ma (narazie), ale ztego co slyszalem to w moim nowym liceum nie ma kocenia >.>(czytaj jest w miare hmm... "porzadne"?)
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() "Kocenie polega na uświadomieniu pierwszogimnazjalistom na to że weszli do gimnazjum i sa najmłodsi. Kocenie to naprzykład kłucie szpileczkami, przekładanie zapałek po parapecie(ile się zmieści)."
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2004
Świat: Aurea
|
![]() Powiem tylko tyle, uslyszalem dzis kilka razy 'Kici... kici...', ale co z tego... To sa zwykli frajerzy ktorzy mysla, ze sa starsi i moga wszystko, a tak naprawde to banda lamusow...
![]() Btw, mi nic nie zrobia, w koncu od czego ma sie starszych kolegow? ![]() Pozdro i nie martwcie sie... @Pani Kopytko Ja chodzilem do bylej 8 teraz 5, a teraz jestem w LO.
WHU - GSE Ostatnio edytowany przez kidler - 01-09-2005 o 13:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Guest
|
![]() Kidler do ajkiego gimanzjum ty chodziłeś? Ja się tam przepisuję...
|
![]() |
![]() |
#12 | |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Cytuj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2005
Stan: Usunięty
|
![]() U mine w szkole kocenie to takie oficialne, ale nie np. lizanie kibla czy mieżenie zapałką jak ktoś tak mówił, ale np. na auli karmienie mlekiem z łyżeczki przez jakiegoś nauczyciela, jedzenie konserwy turystycznej z etykietą "whiskas"
![]() Takie przyjemne święto. Kto niechce, nie musi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 01 2005
|
![]() jako że jestem w 2 gimn moge ci polecić coś ode mnie bo sam to przeżyłem...
Otóż moja klasa jest najgorszą klasą w szkole i każdy się na niej wyzywa ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() A ja gdy wchodziłem do liceum usłyszałem tylko:
O,zoba idzie samoobrona Po czym wybuchły śmiechy. A w gimnazjum to już przesadzali.Wsadzali 1-roczniakom głowy do kibla,mazali ich,darli książki itp,a najgorsze było to,że nauczyciele mówili,że to tylko zabawa i żeby się tym nie przejmować...
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Rubber City
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 08 2005
Lokacja: wieś Szczecin :)
|
![]() Ja bym spojrzał na przypadek mojej siostry, poszł1 rok temu do liceum, to jej nie skocono, ale za to jej koleżankę, tak że aż się wierzyć nie chce (cóż czemu się dziwię, szkoła mojej siory sąsiaduje z zakładem karnym
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2005
Lokacja: III RP
|
![]() Cytuj:
Taaa, fajnie... Nie ma to jak miec na glowie wypiane "Taxi" i nosic na barana 2razy wiekszych od siebie ![]()
![]() |
![]() |
#19 | |
Master Alucard
|
![]() Polew idzie z mlodych jak sie ich koci
![]() ![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
To jest głupi zwyczaj ściągnięty z wojska. Najpierw był w szkołach średnich, teraz widać przyjmuje się coraż niżej... Niedługo strach będzie puścić swoje dzieci do przedszkola. Co do rad: Są dwie. 1. Zachowuj się normalnie. Tak jakbyś był w tej szkole od zawsze. Po zachowaniu od razu widać kto jest kotem, kto jest wystraszony i kogo łatwo "skocić". Dotyczy zarówno terenu szkoły, jak i np. przystanku. Mnie się udało w ten sposób przetrwać całe dwa tygodnie bez pomalowania. 2. A ten punkt zależy już od szkoły. Jeśli jest to trochę "poważniejsze" miejsce, jak LO[1], to polecam udać się do kogoś kto odpowiada za szkołę. W mojej pomogło, był apel, dyrektor powiedział, że jak ktoś pomaluje kogoś z tej samej szkoły[2], nie ważne czy na terenie szkoły czy poza nią, to wylatuje. Pomogło, swoich nie malowali. 3. Powodzenia. [1] W sumie... ryzykowne stwierdzenie ![]() [2] o innych nic nie mówił ;p edit: Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez shae - 01-09-2005 o 13:39. |
||
![]() |
![]() |