![]() |
Pozdro all
Cytuj:
PS2: To sie jeszcze okarze, jednak an Julerze widze poruszenie i zainteresowanie wiec moze cos z tego bedzie. Za tydzien bedzie min. wywiad z Pitem i Glugiem, jezeli dotrzymaja slowa. BTW. 20:26 You advanced from Level 88 to Level 89. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Fajnie ze wreszcie cos z Julery tylko szkoda ze low lvl cierpia na tym konflikcie :( ;(
|
Cytuj:
może tak to wewnętrznei przeżywaja że nie mogą spać w nocy :D |
low-lvl nie cierpią? ostatnio (3 tygodnie temu?) dostałem Hunta od 111rp z gildii Ownage, tej najpotężniejszej na Julerze :( Zgadnijcie za co! Za to, że nie kupiłem P-Ammy za 9k! Kupiłem od innego kolesia za 8k... :( Teraz Little Marta mnie huntuje, niektórzy kolesie posyłają we mnie SDki, a wczoraj się dowiedziałem że to dla odstresowania X( I od 2 tygodni mam alternatywę: zapłacić 10k I Platinum Amulet X( albo marnować kolejne UHy i mieć możliwość zdechnięcia X( obecnie zmarnowałem już 3bp :( co to ma być?!
btw, gratz Rafx! I nareszcie Julera, nasz "spokojny" świat się odezwał na forum ;) edit; chociaż nie wiem, czy nadal jestem low-lvl :) |
;]
Jak dla mnie to w idealnym momencie powstal ten temat ;) Akurat wracam do tibii po 3-miesięcznej przerwie i to na Julere(tutaj 6 miechów nie byłem).
To Mapisame jest polakiem :o ...? nawet nie wiedzialem... No, no Rafx, gz ;] jak odchodziłem z Julery to miałeś kilkadziesiąt lvli nizej B) Ach te Cipy jak zwykle coś nie tak X( -------------------------------------------------------------------------- Nick:******* ********* voc: knight :wiking: lvl: 11 :baby: skille: 42/41 :baby: server: Julera :cup: :cup: :cup: :flaga_pl: :flaga_pl: :flaga_pl: :flaga_pl: :flaga_pl: :flaga_pl: :flaga_pl: |
:)
:) No tak Mapisame jest polakiem tak jakoś mi wyszło :P Gz dla Rafaxa za bardzo dobry pomysł :) Jak będzisz chciał coś wiedzieć ze świata brów daj znać . A co do wojny to była głupota na maxa ... Ale było mineło teraz tylko spokojnie bijmy lvl :P
Pozdrówka dla bratniej gildi Hell fire od Ownage :) see ya in game |
No Rafx musiales sie popisac swoja bystroscia ;) ladnie to napisales a tak w ogole to ma byc jakas wojna niedlugo oprócz tej co sie skonczyla polacy vs polacy?:P
|
Co do karatteki i do jego 100lvla dla niewiedzacych ta oto postac ma 2 ownerow mieszkajacym w 1 bloku maja neta z kablowy i ten sam ip dlatego niema bana.Karatteka jest 20 h na dobe onnline...
|
Za***... pomysł oby takich wiecej:D czekam na kolejne czesci :D :p
|
HiHio All Widze że temacik sie rozkręca GZ RAFX za pomysł naprawde UDANY pomysl :)
Do zobaczenie wszystkim na julerze :) |
Spóźnione ale zawsze jest.
GZ FOR RAFX. GZ FOR MAPISAME GOGO dzis zdobyl on 110 LVL !!!!!!!Gogog 115 lub 120 ;) |
Naprwde swietny pomysl GZ Rafx :) :) :) :) :) :)
|
Na julerze spokoj jest tylko pozorny. Ownage robi co chce i wcale sie im nie dziwie. Jest to najlepiej zorganizowana i najsilniejsza gildia na serwie. Polacy nigdy nie beda rzadzic Julerą.. chyba ze wspolnie z Ownage. Nie ma sensu z nimi walczyc, trzeba ich poznac, dogadac sie :p
Nalezy tu chyba wspomniec Dziomolka, ktory byl jednym z najlepszych Polakow na Julerze.. ale niestety Cipsoft uniemozliwil mu dalsza gre :( Dziom sie jednak nie poddal ;] |
hmm
up: LOL :P hehe
Niedlugo nowe newsy:P jutro albo w niedziele [jak bede miec czas]. Dlaczego na nowym teledysku (btw za***isty kawalek) 50 Centa znowu sa takie laski? ten teledysk wedlug mnie nie byl krecony w Usa tam przecierz nie ma takich lasek. Same Grubasy tam sa. Jak ja lubie amerykanska scieme. buu |
Elo swietny temat Rafx GZ.
Narazie zaczynam ale za jakis czas mam zamiar sie polepszyc. :baby: |
Cytuj:
Co z tego ze graja we 2?? To jest indywidualna sprawa kto i jak chce grac... najlepiej jakby gmowi nie wnikali w ACC SHARING :P Tak w ogole to Mapisame niedlugo bedzie najlepszym polakiem na julerze juz goni sniade juz w discie go wyprzedzil! GOGOGO Mapis!! |
Cytuj:
Czemu te balwanki takie smutne?? :P |
Troche spuznione ale GZ Rafx
Naprwde swietny pomysl Gz Rafx
|
Gz Mapi
Gratulacje mapi oby tak dalej niedługo bedziesz najlepszy :)
|
GZ Rafx
Super pomysł od dawna czekałem na cos takiego.Gratz dla Mapisame.A co do tych kickow to juz przesada ostatnio padłem na guardach przez kicka
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:37. |