|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() WITAM.
Chcialbym poruszyc pare kwesti dotyczacych Julery , a wiec zaczynamy!!!! - Michal Maly poprosil mnie abym oficjalnie poinformowal ,iz rekrutacja w gildzie Hell-fire zostala zakonczona wiec nie meczcie nas juz wiecej. - Wojna jaka toczyla sie pomiedzy nami a gilda (nie istniejaca juz) Pita Kornesa takze sie zakonczyla. Byli czlonkowie gildi pita sa hunted przez caly server ![]() - GRATZ KARATTEKA !!! Kolejny polak ze 100 lvlem na Julerze!!! - Mass kicki to juz norma na Julerze. Ostatnio (czyli sobota) mialy miejsce 2 mass kicki, pierwszy normalny ok 16 ( 2 razy wyrzucilo wszystkich graczy po ok 2min ostrego lagu). Natomiast to co zdarzylo sie ok godziny 22 to juz kpina. Otoz po kicku kazda wyrzucona osoba dostala ip blocked na 30 min.* Dzieki tak sprawnie zorganizowanej akcji padlem min ja i Setzer Gambler ![]() * dzwonilem do wielu kumpli by ratowali i kazdy mial ip bloka ![]() - MAPISAME najlepiej expiacy Polak na Julerze wbija wlasnie kolejny lvl. 110 lvl GOGOGOGO!!!!! - Obecnie nie ma zadnej wojny na Julerze. - W tym tygodniu lvle na Julerze wbijali (POLACY) TOP 5 MAPISAME 109 lvl +1,677,180 exp KARATTEKA 100 lvl +1,379,006 JACK FROM RIVENDELL 92 lvl +868,244 exp RAFX (to ja ![]() YAKKUZZAA 89 lvl +371,296 exp - Niestety nic innego ciekawego sie nie wydarzylo. PS.Prosze o komentarze, jest to temat (testowy) kierowany glownie do graczy z Julery ale komentarze innych osob sa takze mile widziane. PS2. Jesli sie spodoba bede opisywal co tydzien ciekawostki jakie wydarzyly sie na naszym serverze. (plus wywiady z najwyzszymi lvlami z JULERY) POZDRAWIAM
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 08 2005
Lokacja: Starachowice/Kielce
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Glug
Profesja: Elite Knight
Gildia: Holy Union
Świat: Julera
Poziom: 206
Skille: 94/85
Poziom mag.: 9
|
![]() Fajny pomysł Rafx
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 11 2004
Lokacja: Starachowice
Stan: Aktywny gracz
Imię: Dylu
Profesja: Knight
Gildia: Flowers of Vampire
Poziom: 25
Skille: 61/60
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Jednym słowek wielka lipa:/Powinny CIPy pooddawac rekompensaty. 1k*lvl. A tak wogóle to szkoda ze Hell-Fire zamknięte
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2005
Imię: Mike el'Czupakabra
Świat: Vinera
Poziom: 8
Skille: 15/16
Poziom mag.: 1
|
![]() Mi sie podoba
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() Rafx masz ****a racje ten Clip od*******a i to ostro
![]() ![]() ![]() ![]() Rafx Rulezz nigga ![]() dajesz co tydzien newsy ![]() Pozdro Bool, Rafx... all niggi ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 07 2005
Lokacja: Płock
Stan: Na emeryturze
Gildia: Down Brothers
Poziom: 48
Skille: 80/79
![]() |
![]() W ostatnimczasie mielismy do czynienia z takimi mass kickami.
Wczorajszy byl wyjatkowy ze wzgledu na ten ip blocked. Nie wiem tez co z deadami. Ludzie gina traca lvl a na tibia com nie jest to wykazywane. Chociaz taki Glug ktory zgina z reki Pita nie ma deada zapisanego na tibia.com! TO CIPOM COS SIE ZEPSULO CHYBA ALE NIE JEST TO FAJNE. Pozdro! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Płock
Stan: Na emeryturze
Imię: Fire Brix
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Downy 4ever :)
Poziom: 68
Skille: 22/29
Poziom mag.: 61
|
![]() Bozia pokarała za szybke wbjianie lvli i tyle
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() spoko spoko 5 lvli w 2 miesiace i tyle.
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() Ten kick to juz przegiecie, zreszta ostatnio mam czesto IP blocked, czy te Cipy *******?. Powinni cos z tym zrobic. CO to tematu jestem za bys dodawal newsy.
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 01 2005
Lokacja: Toruń
Stan: Początkujący
Imię: Dizazter
Gildia: Angel Sanctuary
Świat: Eternia
Poziom: 117
Skille: 96/95
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Pozdrowienia dla wszystkich Polaków z Julery
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Guest
|
![]() Swięta Racja...sam prawie wszystkie swoje deady mam przez kick'i i lagi...
![]() szkoda jeszcze ze niezamiesciłeś żadnych informacji o Glug'u...ale ogólnie jest Spox |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
Popieram w 100% co do niesolidarnosci polakow.Jestem poczatkujacym TIBIJCZYKIEM,ale to co widze nie miesci mi sie w glowie.LUDZIE!!! Bierzcie przyklad z Brazylijczykow.Wszyscy tak na nich narzekaja,lecz ich sila wlasnie czerpie z tego ,ze sie razem trzymaja!!! Mialem watpliwa przyjemnosc byc juz kilka(nascie) razy zabitym,a 90% z tych dedow,sa przez polakow!!!!!!! W ten sposob nigdy nawet o troche nie dorownamy naszym znienawidzonym "BR?" (hehe),nie mowiac nawet o przescignieciu ich. Doszlo do tego ,ze rozmawiajac nie tylko z Brazylijczykiem,lecz rowniez z nieznajomym Polakiem,trzymam prawy myszki na runie SD. Mysle ze jest wiele osob ktorzy podzielaja moje zdanie. Nie wiem jak tu sie nowy temat zaklada,wiec jak ktos zna sie na tym lepiej i nie jest mu temat obojetny,to piszcie o tym!!! Pozdrawiam wszystkich POLSKICH tibijczykow. ![]() Mam taka zasade,ze nigdy nie leje "swoich",chyba ze mnie ktos zaatakuje i musze sie bronic.Czy jest ktos jeszcze,kto holduje tej idei,czy moze jestem sam?? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 05 2005
Imię: Czubek Warrior
Gildia: brak
Świat: Furora
Poziom: 15
Skille: 49/47
Poziom mag.: 3
|
![]() Siema ej co trzeba zrobic zeby to po lewej wpisac?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]() Wydaje mi się, że z tymi cyklicznymi newsami pomysł jest przedni. Każdy kto nie ma wypasionej postaci (lub nie posiada znajomych, których rozmowy, w powiedzmy 80%, oscylują wokól Tibii
![]() A jeśli chodzi o polską solidarność to sprawa jest znacznie bardziej skomplikowana. Wydaje mi się, że próby jednoczenia graczy zawsze rodzą konflikty i nie kazdemu to czy owo się podoba, a rzecz ta dotyczy wszystkich bez wyjatku. Brazylijczycy też sie klepią nawzajem co wcale nie przeszkadza im "ustawiac" serwer na swoją modłę. Zawsze się będą lać, gildie będą powstawać i upadać bo inaczej wiało by nudą. Takie są przynajmniej moje odczucia(, choć jako emerytowany noobek moge się mylić ![]() PS Pozwole sobie przytoczyć mały fragment mistrza Sapkowskiego: "-Spójrz. Tam przy szynkwasie siedzi Evangelina Parr. Jest ona, trzeba przyznać, pokażna. Ba, nawet wielka. Ale mimo jej rozmiarów ponad wszelką wątpliwość nie jest to ****a zdolna położyć kres wszystkim ****om." Pozdrawiam. |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() bo to test tylko
![]()
![]() |
#16 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 09 2005
Lokacja: Wrocław
Imię: Daffcio of Druid
Profesja: Elder Druid
Gildia: Bloody Angels of Julera
![]() ![]() |
![]() Napiście co o Druidach xD z Julery Polacy są dobrymi druidami na Julerze Sam jestem Druidem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 03 2004
Imię: Pit Kornes
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Brutality
Poziom: 113
Poziom mag.: 72
|
![]() Małe sprostowanie, juz nikt nas nie ściga
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 08 2005
Lokacja: Starachowice/Kielce
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Glug
Gildia: Holy Union
Poziom: 206
Skille: 94/85
Poziom mag.: 9
|
![]() Ciebie i Johnego już nie ;P
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 09 2005
Lokacja: Starachowice
Imię: Jack from Rivendell
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Hell fire
Poziom: 115
Skille: 98/72
Poziom mag.: 20
|
![]() Chcialem napisac tu pewne wyjasnienia co do "wojny" pomiedzy polakami. Kiedy kilka osob gildii z Pita Kornesa strapowalo i zabilo Gluga (z powodow ktore nie sa teraz istotne) miala byc wojna pomiedzy naszymi gildiami. Mialo walczyc po 10 osob z kazdej gildii (dostalismy obietnice od BR z Ownage, ze nie beda sie do tego wtracac). Niestety nie doszlo do wojny gdyz Amader bedacy wtedy w gildii Pita zalapal hunta od naszego kochanego Setzera
![]() ![]() ![]() PS. Jedynym czlowiekiem z gildii Pita ktory nie powinien juz sie logoawc na Julerze jest Jotunic (hunted 4ever ![]() PS2. POzdrO dla Rafxa! Dobrze ze zajales sie pisaniem newsow z Julery ![]() Ostatnio edytowany przez Jack from Rivendell - 20-09-2005 o 19:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2005
|
![]() Super. Nie gram już w tibię
![]() ![]() |
![]() |
![]() |