Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Szkoło ty szkoło moja :) (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=52464)

Badzo 06-10-2005 16:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Green Ninja
To sam zrób lepsze wigibasy ;)

Omg, co wcale małą samoocena...;P

Co do filmu...
Zaczyna sie fala takich filmików...

Green Ninja 06-10-2005 20:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Badzo
Omg, co wcale małą samoocena...;P

Co do filmu...
Zaczyna sie fala takich filmików...

Nic z tego co napisałeś nie rozumiem :D

Wilux 06-10-2005 20:22

ppowtarzam pytanie ILE CZEKAC ABY SIE ZROBIL SIE LINK NA KTÓRY KLIKNE I SIE ZACZNIE SCIONGAC

Green Ninja 06-10-2005 20:25

zazwyczaj 20 sekund robisz to tak
1. klikasz na link :p
2. Zjeżdzasz na dol strony i klikasz free (chyba ze masz platne konto :evul: )
3.Czekasz ~20sec !
4. klikasz na link
5 Sciągasz

Taliboy 06-10-2005 23:59

hmm
po pierwsze primo
Mashter nie zrobił tego filmu do projectu wlączona spory sztab ludzi a on był w sumie głównym aktorem :P
po drugie primo
Mashter zrobił 1 taki film? on zrobił inny film... nasz film może czegoś uczyć i wogle nabija sie z patologii tego świata itp. twój film pokazuje jedynie zastosowanie akrobatyki w praktyce a bicie tego czegoś w czerwonym było jakieś sztuczne i wogle
po 3 primo
muzyczka niedopasowana i wogle

Badzo 07-10-2005 17:34

Cytuj:

Nic z tego co napisałeś nie rozumiem :D

chodzi mi o to, że coś tam "sam zrób lepsze wygibasy"

Wydało mi się to w pewnym sensie "chwaleniem jaki to ja jestem dobry"

Green Ninja 07-10-2005 21:03

Tylko to nie ja robiłem te wygibasy tylko kolega z klasy B) a tak pozatym to już krencimy 2 częśc na pt. " Na lekcji " :D to będzie akcja 8o

Ryłek 07-10-2005 23:13

W Kwidzynie kręcili jak bili jakiegoś gościa, też zamieścili to w necie. Ich rodzice mieli fajne uczucie potem w sądzie...

Green Ninja 09-10-2005 12:47

tylko my to robimy na jaja a nie naprawde :)

Szpicel 09-10-2005 13:27

Skoki ok, ale kopanie tego kolesia to lekka przesada. Banda kretynow znecajaca sie nad jednymy kolesiem. I jeszcze mi tu pisze:
Cytuj:

No to go tak troche na serio skopalismy :) na koncu sie rozryczał i uciekł <lol>

Dziwne? NIE!!! Ciekawe jakby ciebie postawic w takiej sytuacji, czy tez bys sie nierozplakal.
Cytuj:

Szczerze to on troche butów dostał takich z całej pety :) ale on jest dziwny i sie tym nieprzejmuje :D

Moze sie boi, ze zostanie odrzucony od grupy?

Az nasowa sie tutaj cytatat "Medalionow" Nałkowskiej: "Ludzie ludzią zgotowali ten los". Zezwierzecenie wsrod gimnazjalistow/licealistow sie szerzy. Chcecie miec powtorke z rozrywki, kiedy to czlowiek sie nieliczyl. Aż mnie skrzywia, jak ogladam ten film (maby police?)

Green Ninja 13-10-2005 21:03

To coś w czerwonej bluzie zostało przeproszone :D. Szydze
Tak naprawdę sam się zgodził na rolę worka. Rozryczał się bo go niehconcy ( to nie my) ktoś popchnoł na sciane ale doszedłem do wniosku że goscia szkoda ośmieszać i dawać tej scenki. Teraz to on się nawet cieszy że jest w filmie 8o. Co do pomysłu z kręceniem na lekcji dalismy sobie spokuj po tym jak dyr zabrałe jednemu z nas cyfrówke :confused: , więc zostaliśmy tylko z 1 więc bedziemy krećic coś spokojniejszego np. Akrobatyke. Więc wkrótce pojawią się nowe części.

kaczi 14-10-2005 00:02

Powiem jedno...
ŚMIECH!
Jak zobaczyłem jak kopaliście tego gościa w czerwonej bluzie to myśl mi się nasunęła "Chiałbym tam wtedy być".

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:54.