![]() |
Lol !?
Jest rok 1948.Trwa wojna między siłami Aliantów, a siłami Oś.
Generał Sven zlecił Majorowi Avagerowi wraz z jego oddziałem Rangerów atak na osłabioną fortece na plaży Omaha w Normandii. LOL ??????? Jaki 1948 ???? Wtedy juz wojna sie dawno skonczyla !! D-Day byl przeciez w 1944 roku -.- Omfg niezle z Historia u ciebie :P Dziwne ze chyba dopiero ja to zawuwazylem ? |
Cytuj:
Film widzialem Powiem wprostSuper był i w ogule |
Z lekka sux :P Btw data inwazji na plażę Omaha to 6 czerwca roku 1944. -.^
I to nie był "Allied Assault", gdyż zaatakowali tylko Amerykanie. Za dużo MoH za mało historii, co? B) |
Posłuchajcie!TO JEST MÓJ FAKE I JA USTALAM KIEDY TO SIĘ DZIEJE ETC.!I nie czepiajcie się takich pierdół typu "kiedy to było" bo w końcu to mój Fake nie?... Oceniać plx0r.
|
Cytuj:
Gdybys zmienil nazwy, to nie mamy prawa. Sry. down: Czyli ja tez moge sobie pozmieniac bez zadnych skutkow Twoje dane osobowe? - moje zycie. Co? A zreszta, rob sobie co chcesz. Fake moze byc.. |
@up
No i co z tego, że to Normandia i plaża Omaha?Ale mój Fake i mam prawo sobie zmienić jak mi pasuje. |
Cytuj:
@ Data. Faktycznie,jeśli przedstawiałeś wydarzenie historyczne,a nie sam je wymyśliłeś to mogłeś przynajmniej sprawdzić rocznik.NIe powiedział byś że to twój fake,i możesz robić w nim co zechcesz,jeśli nie przyczepili by się do błędu :P |
Hej, Mistrzu, nie zapieraj się. Przyznaj, że popełniłeś mały błąd. To nic nie kosztuje...wystarczy malutki EDIT i po sprawie. Każdemu może sie taka pomyłka może sie przytrafić, to nic, czego można by sie wstydzić. Ciągle czekam na ciąg dalszy :) .
Choć, po namyśle, może autor przedstawia nam alternatywną historię? Sytuację, w której wszystko stało się później, a może nawet inaczej się skończyło...jak myślicie? ;) |
Aew... Boshe nic nie może być po mojemu?Ale jak wam to pasuje to dam tego edita.-.-"
|
@UP
Widzisz Norah? Nie bolało :) . A przynajmniej zejdą ci z pleców i zajmą się oceną fake'a, a nie marudzeniem. |
Teraz piknie :D next plx :D
|
Mam tylko nadzieje, że za tą uwagę nie zabijesz mnie w fake'u...ajajaj...po co sie odzywałem :p A podobno wolność słowa jest ;)
|
Omaha rulezzzz..... W inwazji na w Normandi a dzialo sie to w kilku sektorach brali udzial Polacy, Kanadyjczy, Anglicy i Amerykanie (Dobze ze nie BR;p).
Wiec ciekawe kto yu nie zna historii(Polacy brali udzial w ladaowaniu na plaży JUNO chyba jakas druga dywizja pancarna czy jakaś tam...( to dla tych którzy nie wiedza ze Polacy brali udzial w dzialaniach w Normandi)) Snajper za***iste heady trzepie:):):) Zrobic o wiele wieksza masakre tam inely tysaice ludzi:):):) 9,5/10 |
Super !!!
no dla mnie super :cup: B) 10/10
|
gratz i barkus hehehe znasz go wogóle? :P
@ down hehehe a ja znam :P nie z forum ale z tibi Aliance of the Heaven rulez |
@up:
Nie znam, ale nie mogłem nicka wymyślić. XD |
Ogolnie jest wporzo ale sie przypluje do pewnego askeptu....
Moze uznacie ze sie czepiam ale takie fejki so troche lekcewarzace.... Niezapominajcie ze tamci zolnieze walczyli i gieneli m.inn. za nas..... Moze widzieliscie Szeregowca Ryana, albo Kompanie braci.... Ja do takich tematow podchodze zupelnie inaczej, moglibyscie oddac im troche szacunkq.... Cytuj:
BTW. Polacy brali udzial na plazy JUNO , wbila tam 2 brygada(dywizja?) pancerda gen. Maczka Tak finalizujac, zastanowcie sie czy moralnym jest robienie takich fejkow.... :confused: |
Tak jak wcześniej...Dobre...:)
|
Ta druga częsć niezbyt. Postrzępiona fabuła raz sa w jakims pomieszczeniu z amunicja potem gdzie indziej. I w dodatku strzelaja na boki trafiając przy tym. Jak dla mnie nawet dobre ale są błędy i brak dramatyzmu tamtej walki. Żołnierze biegli w kilogramami ekwipunku przemoczeni z pociskami swiszczącymi nad glową tego jakos tu nie widze. Ale masz plus za oryginalny pomysł. Zrób bitwe pod grunwaldem hehe :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:45. |