|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2005
Lokacja: Nie powiem...
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Caduro Silverarrow
Profesja: Rookstayer
Poziom: 24
Skille: xx/xx
![]() |
![]() Witam.To mój nowy Fejk.
![]() Jest rok 1944.Trwa wojna między siłami Aliantów, a siłami Oś. Generał Sven zlecił Majorowi Avagerowi wraz z jego oddziałem Rangerów atak na osłabioną fortece na plaży Omaha w Normandii. __________________________________________________ Część pierwsza: "Zadanie".(poniżej). Część druga: "Zwycięstwo". __________________________________________________ Rok 1944.Plaża Omaha-Wybrzeże Normandii. 1) ![]() 2) ![]() 3) ![]() 4) ![]() 5) ![]() 6) ![]() 7) ![]() 8) ![]() 9) ![]() 10) ![]() 11) ![]() C.D.N... COMMENT OR DIE!!!
Ostatnio edytowany przez Norah - 30-11-2005 o 12:46. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 05 2005
Lokacja: Nowhere
Stan: Na emeryturze
|
![]() Normalnie rządzisz! Jak w MoH:AA ;P będziesz to kontynuował? Wiem, że to pytanie retoryczne, ale nie mogłem sie powstrzymać
![]() ![]() Pierwszy ;P
Gdy rozum śpi, budzą się upiory. Goya Ostatnio edytowany przez Ignatius Fireblade - 28-11-2005 o 12:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2004
|
![]() Ciekawe. ciekawe ale nie do końca fabułe kapce...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Ignatius:
Tak.MoH:AA właśnie mnie zainspirowała do tego fejka, a ja to oddałem tylko w mniej więcej grafie tibijskiej, a kontynuacja będzie!
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() ładne ale niepodobają mi sie te no te wiesz co na plazy te "X" takie paintowe
![]() ![]() edit ![]() Ostatnio edytowany przez Turok_666 - 28-11-2005 o 12:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Turok:
Te Xy to są osłony robiłem je w paintcie. ![]() ![]() @edit: Oooo big thx.Napewno skorzystam
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: Nibiru.
![]() |
![]() Takie sobie. Mogles sie bardziej postarac z zasiekami, zdecydowanie za malo walki i na razie nudne. Moze nastepne odcinki beda lepsze.
Powodzenia. ![]()
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: Rabka-Zdrój
![]() |
![]() Wyyyyypaaaas
![]() 10/10 ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Stan: Aktywny gracz
Imię: Ellaine Rook'Stayer
Profesja: Paladin
Świat: Saphira
Poziom: 9
Skille: 33/29
Poziom mag.: 1
![]() |
![]() Dobre, bardzo dobre
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() E huhu,podoba mi się.MOże dlatego ze lubię klimaty II wojny światowej,tylko sasieki w 1 ss'ie teoche dziwnie wyszły :/
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2005
Lokacja: Toruń
Stan: Niegrający
Gildia: Ziomy HH
Świat: Polska
Poziom: Big
Skille: Ręka
|
![]() ładnie... Wstrzymam się z oceną do następnej części..
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() FAjne ale mnie raza zasieki
Aha Sven generalem?Wolalbym byc szeregowym i walczyc ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2005
Lokacja: Sztockholm
![]() |
![]() hehe, nawet fajne, tylko jedyne co mi sie nie podobalo to te Xy
![]() 9,89/10
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() Nom, fajne fajne fajne... ale przejadły mi się już czasy IIWW
Co do blokad przeciw czołgowych (te X to właśnie one)... no mogłeś zrobić metalowe ;/ ... bo drewniane, i to na plaży (o ile się orientuj to Omaha Beach w Normandii, yea ?) , leje po moździerzach, trupy aliantów leżące prawie, że wszędzie. No i pociski MG82 (czy jak tam ten Ciężki Karabin Stacjonarny się nazywał). I to nie MOH:AA Cię zainspirował a raczej Szeregowiec Rayan, bo MOH:AA'e zainspiorwał właśnie tamten film wyrerzyserowany przez Steven'a Spielberg'a ! Z oceną się wstrzymuje. EDIT: Sprostuje moje myśli: 1) Żołnierze porozrzucani - chodzi mi by było ich troszku więcej, nie tylko na plaży paru leżących... ale także i w innych miejscach, z oderwaną nogą itp ... wkońcu tam nie były jakieś karabinki małego kalibru... taki pocisk spam z pocisku by ci rękę na luzie by mógł oderwać (jeśli ofcoze strzeli celnie) 2) Więcej piachu !!! (Teggo nie trzeba komentowac) 3) Co do pomysłu skad się wziął, chodzi mi o to że .....em nie wiem jak to uzasadnić... zrozum jak chcesz ;P . Ostatnio edytowany przez Avager - 28-11-2005 o 14:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]() Gratz dla ciebie kolo !
10/10 |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2005
Lokacja: Exiva "NCrash" :P
Imię: Freezhen
Profesja: Paladin
Świat: Trimera
Poziom: 68
Skille: 87/79
Poziom mag.: 17
![]() |
![]() Hehe.... Fajne... Sam chcialem zrobic faka wojennego ale nie mialem outfitow... Zreszta i tak mi by sie nie chcialo... A i jeszcze jedno! Obejrzyj film Saving Private Ryan... To cie bardziej zainspiruje
![]() Fake spox ale ocenie po nowych czesciach ![]()
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2005
Imię: Simon Xino
Profesja: Knight
Świat: Elysia
Poziom: 8
Skille: 40/40
Poziom mag.: 2
|
![]() VERY NICE FEAK
(i love MoH AA)
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Nowhere
|
![]() Niom, przedmówca ma rację...film jest niesamowicie klimatyczny, a aktorzy dobrani świetnie(na czele z Tomem Hanksem). Gdybyś zrobił np "Sniper alley" byłbym wniebowzięty (postać snajpera była moją ulubioną, szkoda, że skończył w kawałkach
![]() Moh:AA jest świetną grą, ale film niebo lepszy ![]()
Gdy rozum śpi, budzą się upiory. Goya Ostatnio edytowany przez Ignatius Fireblade - 29-11-2005 o 18:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 07 2005
Lokacja: Blachownia
Stan: Niegrający
Imię: Green Sorcer of Doom
Profesja: Sorcerer
Gildia: żadna
Świat: Fortera
Poziom: 28
Skille: 19/23
Poziom mag.: 37
|
![]() Takie paintowe te druty kolczaste i te "X"-y. Ogulnie spox.
Aaa... jeszcze jedno - zle wklejone sciany:/ Grafa: 75% Sens: 99% Pomysl: 90% [=========-] Ocena 88%/100% Dobra rob takie dalej.