![]() |
Normalnie rządzisz! Jak w MoH:AA ;P będziesz to kontynuował? Wiem, że to pytanie retoryczne, ale nie mogłem sie powstrzymać :) Nie moge sie doczekać, gdy będzie to "CDN" :D
Pierwszy ;P |
Ciekawe. ciekawe ale nie do końca fabułe kapce...
|
@Ignatius:
Tak.MoH:AA właśnie mnie zainspirowała do tego fejka, a ja to oddałem tylko w mniej więcej grafie tibijskiej, a kontynuacja będzie! |
ładne ale niepodobają mi sie te no te wiesz co na plazy te "X" takie paintowe :) ale spox czemu ja medik :P
edit http://img299.imageshack.us/img299/2747/iks6by.png moze ten bedzie lepszy wkoncu trzeba se pomagac |
@Turok:
Te Xy to są osłony robiłem je w paintcie.:P A Medem jesteś bo nie miałem cię gdzie dać. :D @edit: Oooo big thx.Napewno skorzystam |
Takie sobie. Mogles sie bardziej postarac z zasiekami, zdecydowanie za malo walki i na razie nudne. Moze nastepne odcinki beda lepsze.
Powodzenia. ;) |
Wyyyyypaaaas:P
10/10 :) |
Dobre, bardzo dobre :D To miejsce przypomina mi 1 misję w Worms 3D :D
|
E huhu,podoba mi się.MOże dlatego ze lubię klimaty II wojny światowej,tylko sasieki w 1 ss'ie teoche dziwnie wyszły :/
|
ładnie... Wstrzymam się z oceną do następnej części..
|
FAjne ale mnie raza zasieki
Aha Sven generalem?Wolalbym byc szeregowym i walczyc;) no trudno |
hehe, nawet fajne, tylko jedyne co mi sie nie podobalo to te Xy :P
9,89/10 |
Nom, fajne fajne fajne... ale przejadły mi się już czasy IIWW
Co do blokad przeciw czołgowych (te X to właśnie one)... no mogłeś zrobić metalowe ;/ ... bo drewniane, i to na plaży (o ile się orientuj to Omaha Beach w Normandii, yea ?) , leje po moździerzach, trupy aliantów leżące prawie, że wszędzie. No i pociski MG82 (czy jak tam ten Ciężki Karabin Stacjonarny się nazywał). I to nie MOH:AA Cię zainspirował a raczej Szeregowiec Rayan, bo MOH:AA'e zainspiorwał właśnie tamten film wyrerzyserowany przez Steven'a Spielberg'a ! Z oceną się wstrzymuje. EDIT: Sprostuje moje myśli: 1) Żołnierze porozrzucani - chodzi mi by było ich troszku więcej, nie tylko na plaży paru leżących... ale także i w innych miejscach, z oderwaną nogą itp ... wkońcu tam nie były jakieś karabinki małego kalibru... taki pocisk spam z pocisku by ci rękę na luzie by mógł oderwać (jeśli ofcoze strzeli celnie) 2) Więcej piachu !!! (Teggo nie trzeba komentowac) 3) Co do pomysłu skad się wziął, chodzi mi o to że .....em nie wiem jak to uzasadnić... zrozum jak chcesz ;P . |
Cytuj:
|
CoOoOoOoL !!!!!!!!!
Gratz dla ciebie kolo !
10/10 |
Hehe.... Fajne... Sam chcialem zrobic faka wojennego ale nie mialem outfitow... Zreszta i tak mi by sie nie chcialo... A i jeszcze jedno! Obejrzyj film Saving Private Ryan... To cie bardziej zainspiruje :]
Fake spox ale ocenie po nowych czesciach :evul: |
VERY NICE FEAK
(i love MoH AA) |
Niom, przedmówca ma rację...film jest niesamowicie klimatyczny, a aktorzy dobrani świetnie(na czele z Tomem Hanksem). Gdybyś zrobił np "Sniper alley" byłbym wniebowzięty (postać snajpera była moją ulubioną, szkoda, że skończył w kawałkach :( ). Nie będe sie wstrzymywał z oceną-> 10/10
Moh:AA jest świetną grą, ale film niebo lepszy :) Jeśli chcesz sie naprawde wczuć w ten klimat, to go obejrzyj... |
Takie paintowe te druty kolczaste i te "X"-y. Ogulnie spox.
Aaa... jeszcze jedno - zle wklejone sciany:/ Grafa: 75% Sens: 99% Pomysl: 90% [=========-] Ocena 88%/100% Dobra rob takie dalej. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:03. |