![]() |
Hmmm ja tam pamiętam Sandlera jak mial 90~~ lvl ... wtedy to Olimpico / Bruttus byli w top :')
moze mnie ktos jeszcze pamieta :p [Szklara] Mentozer'a jakoś dobrze kojarze :P |
Cytuj:
co do sandlera to z jednej strony dobrze a z drugiej zle. kazdy ma swoj poglad na to :p ja do sandlera nic niemam. jedynie do Akiryusa ktory ma czasem odchyly od normy. a to ze brazyle dziela konta to dla nich normalna sprawa. przynajmniej jednego co mozemy im pogratulowac to zgranie i trzymanie sie w grupie podczas bitew tudziez wojen. historia lubi sie powtarzac i nastepna wojna na samerze jak by byla to br by i tak wygrali. Malo juz tego bylo?? :P to co mialem do powiedzenia na ten temat ;p Pozdro 4 Mentoz, Prot! Memory of Dili Eator, Tarin Kerax, Dala Supo |
z tym ze wlasnie nastepna wojna bedzie chyba miedzy brazylami wlasnie :/ nie znam jeszcze szczegolow ale jedno co wiem to robi sie zamieszanie bo ciagle sa transfery w gildiach. co chwila zmieniaja sie nazwy gildii, nie wiem moze to po to zeby ktos sie nie polapal o co chodzi :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:52. |