|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 01 2006
Imię: Jadwisia of samera
Profesja: Knight
Świat: samera
Poziom: 60
Skille: n/c
Poziom mag.: jw
|
![]() Dzisiaj skasowany zostal Sandler riot, dostal bana za account sharing a potem zostal skasowany, byl to najwyzszy lvl na tym swiecie mial 182lvl - master sorcerer. Nie wiadomo czy zostanie na serverze gdyz calkiem niedawno jego drugi char Klauser riot zostal hakniety i stracil 1,5kk kasy:/
Tyle narazie jak cos sie bedzie dziac dam cynk! ![]()
22:20 Heri Deva: ty ale wal, owieczka chciala przejsc przez mostek i ja zawrocilo, nie ma pacca ![]() Ostatnio edytowany przez Jadsam - 26-01-2006 o 19:01. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() I bardzo dobrze, acc sharerów trzeba tępić, bo przez nich Tibia traci urok.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() z jednej strony to dobrze ze skasowano mu konto , ale z drugiej szkoda takiego wysokiego lvla
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 10 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Sir Ursus Driver
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Jewely
Świat: Samera
Poziom: 25
Skille: 68
Poziom mag.: 13
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sandler rodszedl... inny Riot hack... moze wkoncu maceio sie wyniesie a (r3sp3ct dla nich) Karima Trep i reszta wroca=)? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Co do trepa to ja nie wiem on skonczyl grac w tibie ale moze jeszce wroci
![]() ![]()
22:20 Heri Deva: ty ale wal, owieczka chciala przejsc przez mostek i ja zawrocilo, nie ma pacca ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zbanowany
|
![]() O.o
Sam grałem kiedyś na samerze, ale to było dawnooo temu .. co do Sandlera - Dobrze mu tak ;] ***any PA i BR Pozdro Dla Ludzi, z ktorymi gralem; Philten (obecnie - jedna, z najlepszych osób, które znałem z Samery) Karima ( :** ) najbardziej uczciwa osóbka oraz wielu, wielu innych .. Pozdrawiam Golden'Tini |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 01 2006
Lokacja: Bolesławiec
Skille: secret
|
![]() Niby odeszli ale odeszli prze je**** BR wiec skoro br (moze wkoncu) sie wynioso legendy wroca xD
![]() EDIT: czemu ten "DOMEX" ma taka sama postac jak ja?? BAN PLX Ostatnio edytowany przez Ursu$$ - 28-01-2006 o 23:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 03 2005
Lokacja: Wroclaw
Imię: Krod arix
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Creation of God
Świat: Guardia
Poziom: ~35
Poziom mag.: 47
![]() |
![]() Cytuj:
taaa a moim best kumplem jest sam papiez ktory tak naprawde gra na samerze tylko nikomu o tym nie mowi, bo jego swietobliwosc za duzo spedza czasu klepiac skille. powiedzial mi ze jestes za bardzo lamowaty zeby wypowiadac sie na temat o ktorym nie masz zielonego pojecia... a tak na serio, to owszem sandler dzielil konto i kazdy o tym wie - ci co go znaja i ci co go znaja raczej ze zlej strony. tyle ze sprawa jest niejasna bo cipsoft nie ma dowodow na dzielenie konta. bo niby co, ip porownali ? tak sie akurat sklada ze podobnie jak w moim przypadku, yuri (prawdziwy owner) ma zmienne ip. reszta ownerow jest w tej samej sieci... a jesli nawet nie to zostaje cafe i dupa, nie do udowodnienia (nie logowal sie 10 sec po ostatnim wylogowaniu). gdyby to tak bylo to by dostal bana juz bardzo dawno temu, bo naprawde, jak tylko pojawial sie gm, to byl floodowany reportami ze sandler dzielil konto - swojego czasu sandler bil lvl w zastraszajacym tempie i kazdy wiedzial ze postac jest 24h/7 Yuri dostal nawet list od cipsoftu, ktory w bardzo niejasny sposob wyjasnia kasacje. i tak naprawde nikt nic nie wie i nic sie nie dowie, bo jezeli dostajesz kasacje nie od gma, tylko od kogos wyzej, to nie mozesz nic zrobic - Bog jest bogiem i tak juz zostanie... na samerze zrobi sie nieciekawie niedlugo, zapanuje jeden wielki chaos i bedzie powstawalo mnostwo postow typu : ojej ja juz nie bede gral w tibie bo znowu mnie zabili. sandler od ostatnich kilku miesiecy byl nosicielem pokoju i pomagal slabszym - jestem zywym przykladem. nie pkowal - bo i kogo? - nie naduzywal wladzy, nie oszukiwal za bardzo, nie liczac acc sharing ofcourse ![]() a co do "wielkich bohaterow" samery : nie potraficie sie dogadac z brazylami? to nie - nie musicie grac. i gadanie ze to sa nooby i nie da sie z nimi dogadac jest bzdura... wiele osob odeszlo z wlasnego lenistwa. ja zostalem. gram dalej. i bede gral. ci co graja na samerze wiedza o co mi chodzi i mnie znaja. fossils master, slawienny mocny mag, zrezygnowal bo mial hunta... gdybys mial jaja to bys sie z nimi dogadal, chodzil bys z nimi na hunty i bys mial z tego duzo expa i bylo by ok, ale jestes ***** i wolales zaczynac od nowa na nowym swiecie... poszedl sie ebac 61mlvl bodajze trep malitu , najwiekszy polski lvl na samerze - to jest najwiekszy lol jakiego poznalem na samerze. padnie. potem kilka dni nie gra bo mowi ze konczy gre, po czym wraca i szybko klepie lvl. padnie i znowu gadka o konczeniu. i tak w kolko. nabil 100 lvl, tydzien siedzial w domku i sie z niego nie ruszal, po czym zalozyl sobie postac na furorze bodajze i miesiac pozniej oswiadczyl ze konczy z tibia i postac pojdzie na sell (ilez razy to slyszalem). na grzyba bil lvl i potem konczy grac? dzieciak jest i tyle. i do tego stopnia byl elite addict, ze mimo ze ma 100lvl nie zna prawie w ogole swiata tibii... jak sie klepie od 60 do 100 lvl w tym samym miejscu i potem sie jest mega wymiataczem bo jest sie w elicie swiata? lol i tyle golden fanatyk - nawet sie nie pozegnal a potem przez jakiegos chara z rodziny goldenow zostalem strapowany i mialem zginac (podobno hack), ale poradzilem sobie - widac jakis straszny noobek byl jak nie potrafil zabic wtedy 40 lvl druta prawie bez uhow... orsoniasty - ciebie to akurat rozumiem, poszedles za glosem serca i wolales grac w spokoju - ok, tak lubisz, nie mam ci zazle. jednakze szkoda bo bardzo fajnie mi sie z toba nocami gadalo na manasittingu reszty nie bede nawet wymienial bo szkoda slow. wracajac jeszcze na chwilke do sandlera - ci co mysla ze sandler zniknal z ich swiata i beda mieli spokuj... nawet nie wiecie w jakim bledzie jestescie. juz jest nowy master sorc i juz klepie lvl - nie powiem dokladnie ktory ma lvl bo to sie zmienia z godziny na godzine praktycznie. sandler ma duzooo innych charow i gra dalej. miejmy tylko nadzieje, w podczas powrotu do wladzy, zaden z jego kolegow nie rozpocznie wojny i panowanie nad swiatem. obawiam sie tego, no ale zobaczymy. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
yuri to naprawde spoko gosc jest! a skad ja go znam? czemu mi na przyklad pomagal? czemu mi doradzal jak expic? jak bic mlvl? czemu uwolnil mnie od kilku osob? na samerze jest "wyscig szczurow" jezeli chodzi o mlvl. kilka osob bardzo chcialo byc wyzej na liscie... od miesiaca sa nizej - czemu? czemu sandler to zalatwil? co ja mu takiego zrobilem? "lizalem mu dupe" ? nie, nigdy nie prosilem go o zaden protected, bo w to mozna sie bawic na 20 lvl, zeby tacy 30 lvl nie pkowali, nie huntowali za byle co. tez myslalem jak Ty, tez myslalem, ze to jeden wielki power abuser i nigdy sie z nim nie dogadam bo on przeciez nawet angielskiego nie zna. i jakze sie mylilem, zna prawie perfect angielski, bardzo duzo ostatnio rozmawiamy. ilez to razy siedzi pod moim domkiem klauserem i sobie poporostu gadamy. Jadwisia of Samera moze to potwierdzic i kilka moich znajomych rowiez (niestety nie wszyscy, bo nie kazdy ma pacca a ja akurat mam domek w ank). czemu zaufala mu Azakiel? dziewczyna, ktora jest jedna z bardziej szanowanych osob teraz na serwerze. dziewczyna, ktora stracila bardzo duzo od sylwestra. zostala zabita tak bez powodu i to bez blessow i jakze mocno jej polecial mlvl. a tak bardzo chciala miec 61! zaufala mu do tego stopnia ze sandler mial wstep do wszystkich pokoi w guild house! wiesz w ogole kto jest w naszej guildi? wiesz, ze pp jest teraz szanowana guildia? nie wiesz! bo nie grasz tutaj. naprawde, zanim cos napiszesz o nim, zorientuj sie w temacie. a jak juz jestes pewien, to napisz co i dlaczego a nie "o lolololololol" bo to swiadczy tylko hmmm nie nazwe cie noobem, bo nie bede sie znizal do poziomu... generalnie kazdy wie o co chodzi ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
|
![]() lol Fosilis jeszcze sie czasem loguje i mowi ze to nowy owner staje pod depo i UE ja bylem jego ofiara zobaczcie sobie na tibia.com
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
podejzewam ze mowi ze to nowy owner bo nie chce mu sie rozmawiac z ludzmi, bo on i tak nie ma o czym rozmawiac... wiec mowi ze to nowy owner i tym samym oswiadcza ze nie zna tych ludzi... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() Potwierzdam slowa mentozera odnosnie Yuriego sam mialem okazje go poznac i okazalo sie ze gosc jest naprawde fajny. Od dluzszego juz czasu mozna z nim spokojnie pojsc na questa nie martwiac sie tym ze idzie jeszcze paru kumpli z jego gildi a ty zostaniesz od razu zabity jak wezmiesz przedmioty(przyklad: Orc fortress quest gdzie poszlo pare osob z Illusion i Pink Party). Wiem ze moze wielu z was pamieta czasy gdy brazyl trzymal tylko z brazylem a polakow sie lalo, to sie zmienilo, wiem bo sam w tym uczestnicze. A to ze jakis br zabije polaka czasem to sie nie dziwie co rusz na trade widze teksty F*** BR, BR motherfu*** i tego typu teksty na poziomie piegowatego onanisty. Jakos nigdy nie widzialem tekstu F*** POLAND itp. Nie mowie ze wszyscy br sa ok, wsrod nich zdarzaja sie tez palanty. Co do zblizajacego sie chaosu jaki zapanuje wiekszosc polakow znowu odejdzie bo jak Mentozer mowil "zabili mnie ,nie gram", przez pare tygodni nie bedzie gdzie expic(PA), ale w koncu wszystko wroci z powotem do normy. A moze przestaniecie marudzic i wbijecie lvl 45+ to zgalaszajcie sie do Azakiel i przystapcie do PP, jesli jestescie normalnymi ludzmi grajacymi dla zabawy i posiadajacymi odrobine kultury osobistej to miejsce w gildi stoi dla was otworem:> Trzymajcie sie
22:20 Heri Deva: ty ale wal, owieczka chciala przejsc przez mostek i ja zawrocilo, nie ma pacca ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik forum
|
![]() eh, gdyby nie azakiel to byscie wszyscy umarli. Ja sam sie z nim zaprzyjazilem pare dni temu i nie bede go oceniac . Czas pokaze.
Co do fosila to grał na obsidi miał 89 lvl , zabił go najwiekszy lvl 109 teraz ma hunta i chłopak sie wkurzył. Nie dziwie sie na jego miejscu |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik forum
|
![]() ehhh Azakiel nie znam a zyje jakos hunow tez nie mam no tylko jeden od Cida the Magician za to ze moj kumpel(ktorego nie znam) zjumal mu g armora xD
Btw:Banished: until Feb 06 2006, 21:08:30 CET because of excessive unjustified player killing (Fossil) Ostatnio edytowany przez Ursu$$ - 01-02-2006 o 19:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @protekk
z sandlerem masz racje. owszem, gdyby nie aza i jej charyzma, to moze nie bylibysmy martwi, ale napewno sandler nie byl moim hmmm przyjaciel to za duzo powiedziane. ale co w tym stylu ![]() ![]() a co do fossila to spojrzcie na daty! on powracal na samere zanim padl na swoim swiecie. "chlopak sie wkurzyl" ?? jezeli sie wkurzyl to niech pojdzie na browara czy cos, ale niech noobek nie czeka pod depo z hotkeyem. mnie by osobiscie wkurzyla taka smierc, jakby taki zakompleksiony gowniarz mnie ubil tak od sobie, bo sie wkurzyl na smierc na innym swiecie jakies 20 min przed banem spotkalem go w depo w venore. przywitalem sie spytalem co on tu robi i czy znowu bedzie pkowal. odpowiedzial mi tak po prostu "gowno" - tak wielki fossil, oj. szykuje sie wojna - jak bede wiedzial cos wiecej to napisze. mysle ze chetnie przeczytacie @ursu$$ - wczesniej tez sobie radzilem, w koncu jakos dobilem ten 60 mlvl... |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() ja spotkalem koscia ktory sie pod niego podszywa ma takie samo imie z tym ze na koncy dopisane "l"
Ostatnio edytowany przez Dagher - 02-02-2006 o 10:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik forum
|
![]() @mentozer
U ? Jaka sie wojna szykuje ? moze bedize pożadek bo mnie wkurzaja niektore brazyle. @ fosil To dziecko ma 15 lat ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() no w zasadzie to chcialem powiedziec ze to dzieciak. jeszcze jak byl na samerze i byl liderem dragon ery to juz mnie denerwowal. kiedys do mnie podlecial i pisze mi ze jestem noob i w ogole... a poszlo o to ze on stal w depo i sie darl teleport plz.. po 10 minutach podchodzi do mnie (stalem przywejsciu) i mnie jedzie ze mu nie pomoglem teleportnac sie i ze w ogole jestem laps bo "jestem dla niego na 2 strzaly". tak sobie wtedy pomyslalem, ze on jest dla mnie na jednego strzala jak tylko pojade do katowic i go spotkam. mysle ze mozna to latwo zaaranzowac
![]() a co do wojny. to looknij na nowa gildie (stare illusion). popatrz na rangi, na podpisy. popatrz kto tam w tej gildii jest. z tym ze mysle ze nie bedzie pozadku z brazylami, bo wlasnie brazyle sie zbroja ![]() bdw : Gildia: ZAdna !! to jakas aluzja? :> |
![]() |
![]() |