Tak, ja tez pisalem o cycu, ktorego normalny sork/drut/palek zabija bez straty hp.
Cytuj:
Jak ty bijesz jakiegoś potwora 1 raz to chyba nie wiesz od razu jaką taktykę na niego zastosować?
|
Wiem, bo czytam poradniki i nigdy nie ide na zywiol, zeby dednac. Zawsze wiem co mam zrobic zanim zrobie.
Cytuj:
Poza tym w miejscu, gdzie go biłem nie było gdzie uciekać.
|
LÓL, przed hunterem nie mozna uciekac, bo to on przed toba ucieka. Tak czy siak bijesz go z dista, w obojetnie jakim pomieszczeniu.
Cytuj:
A co do huntera to mógłbyś sobie odpuścić sobie ten głupi komentarz - manafluidy były na magic shield (sorc na 16 levelu idzie na 3 strzały od huntera).
|
No widzisz, na 3 strzaly, a nie na 1 strzal. Wiec nie oplaca sie walic magic shielda, bo mozesz sie uleczyc za pomoca exura vity/uha.
Cytuj:
A poza tym - to, że ktoś nie umie grać to nie znaczy, że masz prawo go objeżdżać - ty też kiedyś zaczynałeś i byłeś początkujący.
|
Tak, ale ja wtedy nie udowadnialem swojej racji na forum, skoro niewiele wiedzialem jeszcze.
[QUOTERobilem 5k/h na swamp trollach knigthem 30/30 z barb axe. Nie przesadzaj.][/quote]
Chyba bijac na full def. Nie wiem czy tam jest dobry resp bo nigdy tam nie expilem, ale na rooku w czesci rooka dla pacc w jaskiniach trolli gdzie resp jest bardzo dobry i non-stop walczysz walac z katany na full atak robie 5k/h, bo obliczalem. Zreszta spojrz sobie ile expa robia sunrise/rookguardian de'bove, ktorzy sile wrecz maja niewiele lepsza niz moj 23 rookstayer, bo na rooku jak wiadomo skille leca bardzo wolno.
Cytuj:
Uau. A ja myślałem że lootbagi robią ci którzy chcą więcej zarobić. No cóż, człowiek się uczy przez całe życie.
|
Tak, zarabiaja kosztem marnowania swojej postaci, bo nie robia lvla, skilli, mlvla, tylko laza newbie po kopalni i hatchety zbieraja, a ja w tombach nie psujac sobie expa zarabiam minimum 2k/h z samych goldow i to mi wystarczy, kasa w tibi nie jest najwazniejsza, na bp uhow zarabiam spokojnie w 1,5 godziny robiac przy tym minimum 45k expa, a taki bagmejker zarobi tyle samo w godzine robiac przy tym 10k expa. A zbieranie na mms na 50 lvlu to glupota.
Cytuj:
Jak uzbierasz 20bp chain armów to już nie będzie takie gówno.
|
Tak, i zrobisz przy tym 2 razy mniej expa niz normalny gracz.
Cytuj:
Chill out, ja z shieldingiem 26 blokowałem hero ;o
|
Mozna i zabic orshabaala solo z shieldingiem 10 na 6 lvlu, bierzesz might ringi i nawalasz. :p
Cytuj:
A nie wiem czy cały loot to jest gówno, bo czy np. k armor nazwiesz gównem?
|
Oczywiscie ze nie, ja przeciez wyraznie wymienilem rzeczy ktore uwazam za gowna. Sa to mace/hatchet/chain armor/sword/viking helmet itd itp
Cytuj:
A skoro lootu nie bierzesz to od dzisiaj mówię kumplom na twoin serwie żeby przeszukiwali wszystkie martwe potwory i dedy graczy których zabiłeś. Skoro lootu nie bierzesz to może ktoś napotka w dedzie noble armor lub crown legi?
|
RÓTFL, ty to zle zrozumiales. Jak zabijam gracza to oczywiscie loot biore i mocnych potworow, z ktorych wypada rzeczy warte 1k+ tez oczywiscie biore. Ja tylko napisalem, ze nie biore hatchetow/mace/swordow z potworow typu skeleton, ghoul i rot bo to waste time and exp.
Fatalny resp, kiedys wybilem tam wszystkie cyce, wyszedlem i czekalem 5 minut az sie zrespia i nastepnie znowu wszedlem, ile spotkalem cycow? Oczywiscie zero. X( A na pewno nikogo tam nie bylo po tym jak wyczyscilem 5 minut temu. :p
Cytuj:
Jak wychodzac z kopalnii z guardow po drodze uzbierasz 1,5bp hatchetow ( = 750 dodatkowego zlota ) to juz nie jest takie gowno.
|
Jest, po przy tym zepsuje sobie exp o 50%.
Cytuj:
A co ma waga do tego? Można turlać worek po ziemi, żaden problem.
|
Ty wolisz miec 15 lvl i chodzic z mms, ja wole 115 lvl i miec vampire shield, kazdy ma inne gusta. :p