![]() |
hmm moze i glupie pytanie ale xD czy fe trenuje sobie mlv xD?
|
Cytuj:
To z Ciebie się można śmiać bo to jedno i to samo. Ludzie nazywają taką osobę różnie. Czasem nawet rookmaster. Więc nie wiem po co się śmiejesz -.- |
Gdzieś na forum był filmik z spiderem, co cyca spokojnie rozwalał 8o
No ale niestety mość cyc musiał się przeżucił i "spidera-mutanta" zatłukł.. Taki spider wtedy wchodził po 50! Nawet na rooku żadko 5 wejdzie, a co dopiero 40-60... sobie można wyobrazić DSa, z którym się na dragach siedziało 2 godzinki...:"zostaw HMM! DS sam rozwali!" :p |
Dziwie się, że ludzie posiadający skile powyżej 50 nie zauważyli wyższych hitów od moobków?! Ja już na wersji 7.3 gdy skilowałem na rotku to sie skapłem, że istnieją jakieś anomalie, bo rotki zostawione do trenienie shieldingu stawały się bardzo silne.
Ktoś wyżej pisał o tym filmie spider vs cyc, otóż wpadłem na pomysł: jak ktoś treni na rotach, to niech przygotuje jakiegos mega-wyskilowanego i skombinuje summona (najlepiej jakiś monk albo DS) i nagra filmik! ;) |
Hm, to prawda , raz wpadam do kopalni w kaz i patrze, ktos skilluje... po chwili patrze - zielony ziom, a tu sie okazuje ze to dragon skilluje!!!
Mam nawet skrina ale nie wiem jak umiescic . B) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:10. |