|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na emeryturze
|
![]() Mam takie ciekawe zagadnienie. Trenujemy z kolegą od ok. 2,5h knightami no i "korzystamy" z pomocy bugów
![]() ![]() Co ciekawe jak zmieniliśmy bugi na nowe bo hity po 15 wyglądały trochę kwasno, znowu trafiają nas słabo ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
![]() |
![]() Tak, summona można wytrenować. To chyba ma utrudnić afkowanie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2005
Lokacja: Arkadia
Stan: Początkujący
![]() |
![]() @up
ten bug nie byl summonem >.< @topic To prawda, jak ja skilluje na slimach po 3-4h train zaczynaja hitowac 20-40 więc wrecz pozorom one także skillują. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tak.Summony skiluja jak dobrze wysklujesz to lepiej wali NIE BEZ POWODU ZABIERA CI 50% EXPA!!!
![]() |
#5 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Rzeszów
Świat: World
|
![]() Ja kiedyś treniłem na rotach i jeden z nich (rotów) napisał coś takiego:
Rotworm whispers: Wreszcie 40/40! Troche się zdziwiłem ![]() Dobra to był żart, niewiedziałem że potwory skillują, ale rzeczywiście roty coraz mocniej biły... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Zbanowany
Data dołączenia: 28 07 2005
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
![]() |
![]() @up
Omg, no to po prostu potwór, ale summona też da się wytrenować. Co do utrudniania, to jeśli np biją Cię 2 wolfy a afkujesz 23h50min na dobę, a nie masz dobrego eq i masz mało hp to teoretycznie możesz paść... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Dark Dimension - Plains of Shadows
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Gildia: Patrz nick.
Świat: Antica
Poziom: N/A
Skille: Zmienne
Poziom mag.: ..
|
![]() @up
Z brolami to lepiej nie robić acc sharingu bo ci podskilluje i zwinie ![]() ![]() @topic Ja tego nie zaobserwowałem z prostego powodu: nigdy nie skilluję. Ale raz taki jeden kolo trenił na rocie około 1h (zlurował go pod depo, lol) a potem mi go "pożyczył". I ze zdziwkiem zaobserwowałem hit za 10 od rota, choć wcześniej 3 naraz miały problem z hitnięciem mi. Pomyślałem że miał farta i poszedłem do depo a rot rzucił się na jakiegoś noobka. Oczywiście ten nie przeżył bo był świeżo z rooka, bez eq, za to z 2k w bp i sporą ilością carlin swordów i viking helmetów. Nie jestem chamem, oddałem mu eq. A "właściciel" rotka po prostu ściągnął go na siebie.
![]() Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę. ----(\_/) <=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach! --- (> <) Ostatnio edytowany przez Dark Alphadron - 31-01-2006 o 17:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2004
Lokacja: zabierzow bochenski
Imię: Neust
Profesja: Elite Knight
Gildia: Chair Kids
Świat: Unitera
Poziom: 154
Skille: 97/85
Poziom mag.: 9
|
![]() a to nowość, tylko nadal niewim czy se jaja robicie czy żeczywiście tak jest
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2006
Lokacja: Białystok
Profesja: Elder Druid
Świat: Refugia
Poziom: 61
Skille: 24/29
Poziom mag.: 62
![]() |
![]() Zaobserwowalem że po kilku godzinach treningu slimy potrafią zabić nawet jeśli przez pierwszą godzinę nie wszedł og nich żaden hit - juz ze 2 update temu...
ale nigdy jeszcze z sumonami nie huntowalem tyle zeby takie cóś zauważyć u summonów! Pozdro Ostatnio edytowany przez Bruno II - 01-02-2006 o 16:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | ||||||
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() Cytuj:
|
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Hui hqui qui ki
Profesja: Druid
Świat: Nebula
Poziom: 30
Skille: ;P
Poziom mag.: 35
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() @topic: To prawda, jak chodziłem sobie dla zabawy z tarantulą po pustyni, to zauważyłem, że na początku nie umiała zabić liona jednym uderzeniem, a po godzinie co drugiego brała na hita ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |||
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() @poisoner
Ależ wiem, że to jest możliwe. Chodzi mi o to, że chyba jednak nie ma takich ludzi, którzy na 23h zostawiają swoją postać na totalnym afk.
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2006
Lokacja: w Sieradzu
Profesja: Sorcerer
Gildia: brak
Świat: Jamera
|
![]() Ja w tej chwili skiluje moim rookslayerem na bugach i zauważyłem że po 2 h jeden bug którego zostawiłem żeby mi skilił shileda wczesneij mi nic nie robił,a teraz mi hita po 4,5.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
a co do sytuacji: normalka, nawet mocniej cie powinien bic, widac rzadko robil blood hity i niewiele sie wytrenil ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 03 2006
Lokacja: Przemyśl
Imię: Retired
Gildia: Not yet -.-"
Świat: Retiredula
Skille: 1337
![]() |
![]() Jak tylko zobaczylem ten temat, to nasunelo mi sie cos takiego : "Donas Mysli?!"
Jednak, patrzac na Wasze posty... Deczko zglupialem... Myslalem, ze potwor nie moze skillowac i to jest kolejny noobowski topic, a tu sie okazuje, ze sie zblaznilem, chociaz w swoim zafajdanym zyciu sporo trenilem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2004
|
![]() @up
No fakt ,ja też tak myślałem po przeczytaniu tematu pomyślałem sobie że gościa zjadą ludzie równo więc spokojnie przesunąłem scrolla w mozilli a tu ZDZIWKO !! ![]() A tak w temacie to coś w tym jest ja miałem podobnie na slimach .. po 1 h treningu wyrzycałem sobie że może mój char jakiś ułomny bo chity stały sie nienormalnie za duże (ok.35) .Po prostu git.. po tym temacie będe trenił raty na rooku i czekał na jakichś naiwnych 1 lvlowców ![]() ![]()