![]() |
Potwór skilluje?!
Mam takie ciekawe zagadnienie. Trenujemy z kolegą od ok. 2,5h knightami no i "korzystamy" z pomocy bugów B) Tylko taka dziwna sprawa, bo w miarę upływu czasu jak nas biją (i trafiają) hity są coraz mocniejsze. :D Nieraz bug trafia mnie za 10 a kolega za 1. Czy to możliwe aby potwór "skillował" w miarę upływu czasu?
Co ciekawe jak zmieniliśmy bugi na nowe bo hity po 15 wyglądały trochę kwasno, znowu trafiają nas słabo ;) |
Tak, summona można wytrenować. To chyba ma utrudnić afkowanie.
|
@up
ten bug nie byl summonem >.< @topic To prawda, jak ja skilluje na slimach po 3-4h train zaczynaja hitowac 20-40 więc wrecz pozorom one także skillują. |
Tak.Summony skiluja jak dobrze wysklujesz to lepiej wali NIE BEZ POWODU ZABIERA CI 50% EXPA!!!
|
Ja kiedyś treniłem na rotach i jeden z nich (rotów) napisał coś takiego:
Rotworm whispers: Wreszcie 40/40! Troche się zdziwiłem 8o Dobra to był żart, niewiedziałem że potwory skillują, ale rzeczywiście roty coraz mocniej biły... |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
@up
Omg, no to po prostu potwór, ale summona też da się wytrenować. Co do utrudniania, to jeśli np biją Cię 2 wolfy a afkujesz 23h50min na dobę, a nie masz dobrego eq i masz mało hp to teoretycznie możesz paść... |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
@up
Z brolami to lepiej nie robić acc sharingu bo ci podskilluje i zwinie ;) . A tak serio to jemu chodziło o AFKowanie przez 23:50 na dobę a nie o granie tyle. Swoją drogą to jest możliwe bo raz zacząłem grać w tibię o godzinie 8:00 a skończyłem o 15:00 dnia następnego (bo mi się spać chciało, poza tym zmusili mnie :( ). @topic Ja tego nie zaobserwowałem z prostego powodu: nigdy nie skilluję. Ale raz taki jeden kolo trenił na rocie około 1h (zlurował go pod depo, lol) a potem mi go "pożyczył". I ze zdziwkiem zaobserwowałem hit za 10 od rota, choć wcześniej 3 naraz miały problem z hitnięciem mi. Pomyślałem że miał farta i poszedłem do depo a rot rzucił się na jakiegoś noobka. Oczywiście ten nie przeżył bo był świeżo z rooka, bez eq, za to z 2k w bp i sporą ilością carlin swordów i viking helmetów. Nie jestem chamem, oddałem mu eq. A "właściciel" rotka po prostu ściągnął go na siebie. |
a to nowość, tylko nadal niewim czy se jaja robicie czy żeczywiście tak jest
|
Tak!!!
Zaobserwowalem że po kilku godzinach treningu slimy potrafią zabić nawet jeśli przez pierwszą godzinę nie wszedł og nich żaden hit - juz ze 2 update temu...
ale nigdy jeszcze z sumonami nie huntowalem tyle zeby takie cóś zauważyć u summonów! Pozdro |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
@topic: To prawda, jak chodziłem sobie dla zabawy z tarantulą po pustyni, to zauważyłem, że na początku nie umiała zabić liona jednym uderzeniem, a po godzinie co drugiego brała na hita :D |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
@poisoner
Ależ wiem, że to jest możliwe. Chodzi mi o to, że chyba jednak nie ma takich ludzi, którzy na 23h zostawiają swoją postać na totalnym afk. |
Ja w tej chwili skiluje moim rookslayerem na bugach i zauważyłem że po 2 h jeden bug którego zostawiłem żeby mi skilił shileda wczesneij mi nic nie robił,a teraz mi hita po 4,5.
|
Cytuj:
a co do sytuacji: normalka, nawet mocniej cie powinien bic, widac rzadko robil blood hity i niewiele sie wytrenil :p |
:o
Jak tylko zobaczylem ten temat, to nasunelo mi sie cos takiego : "Donas Mysli?!"
Jednak, patrzac na Wasze posty... Deczko zglupialem... Myslalem, ze potwor nie moze skillowac i to jest kolejny noobowski topic, a tu sie okazuje, ze sie zblaznilem, chociaz w swoim zafajdanym zyciu sporo trenilem. |
@up
No fakt ,ja też tak myślałem po przeczytaniu tematu pomyślałem sobie że gościa zjadą ludzie równo więc spokojnie przesunąłem scrolla w mozilli a tu ZDZIWKO !! :D A tak w temacie to coś w tym jest ja miałem podobnie na slimach .. po 1 h treningu wyrzycałem sobie że może mój char jakiś ułomny bo chity stały sie nienormalnie za duże (ok.35) .Po prostu git.. po tym temacie będe trenił raty na rooku i czekał na jakichś naiwnych 1 lvlowców 8o :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:31. |