Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Plebiscyt na "Użytkownika roku 2005". (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=63536)

Khazar 31-01-2006 20:33

Taube - za pisanie postow w sposob zmuszajacy do myslenia - dobry sposob na "bezmozgie yeti" panoszace sie po tym forum

Sozemego - nie widzialem jeszcze zeby napisal cos debilnego - niewielu uzytkownikow tego forum moze pochwalic sie takim wyczynem.

OnlyM(PL) 31-01-2006 21:06

Walekifa - za caloksztalt, wiecej nie trzeba.

VV - za niski poziom i chwilowy brak mozgu =/ .

PiXik 31-01-2006 21:17

moderatorzy i administratorzy też?przecież to ma być zwykły Szarak ;p
Matek-zazwyczaj potwierdza swoje posty wiadomościami wyszukanymi z internetu.i klotnia z nim nie polega na wyzywaniu sie tak jak w wiekszosci przypadkow;/
mam więce typów ale dałem jednego i porządnie zargumentowanego.

Vanhelsen 31-01-2006 21:48

Matek i hoomik - bo dobrzy userzy to byli... (są... :P)
Odpowiadają zawsze z sensem, nie zawsze poprawnie (politycznie ofkors ;)) i są jednymi z nielicznych userów z którymi można pogadać z sensem (na forum i pewnie też nie tylko).

-----------------------

a teraz parę uwag co do sposobu głosowania :evul:

Można by przedłużyć czas, 4 dni to naprawdę mało jak na takie głosowanie, jeśli się nie mylę rok temu było więcej czasu :P daj tak czas do 10.02.06 (przyszły piątek)co do pkt 3) why komentarze? przecierz jak są wybory prezydenckie to chyba nie proszą ciebie o komentarz, ważne jest na kogo głosujesz...
i pkt 4) why ma być nie karany? Każdemy zdarzają się wpadki i to jest jakieś głupie... rok temu było lepsze wystarczyło powiedzieć na kogo i no problemo...

Baron Kaldrick 31-01-2006 21:59

Slay za próby odratowania działu Twórczość.
Ghost Nieudany... Właściwie to nie wiem za co. Prawdopodobnie za to, że nie pływa po tej samej intelektualnej mieliźnie co 90% userów.

Vil 01-02-2006 00:07

Tanatess i Wieszok <-- overall performance.

ripper 01-02-2006 10:01

Slay - za swoją świetną twórczość.
Gremlin - zna się na Tibii, a to chyba forum o Tibii jest, więc to ważne.
Jeśli modów wybierać nie można to zamiast Gremlina:
Baron Kaldrick - za inteligentne wypowiedzi i wiedzę ogólną.

AnElKa 01-02-2006 10:24

Matek- bardzo mądry user, zazwyczaj opiera swoje wypowiedzi artykułami z internetu.

SuPeRmAn- Wieeelkie poczucie humoru i wyczucie smaku.:p

Ryłek 01-02-2006 10:29

Mam więcej niż dwóch kandydatów
S.P.M - za godne objęcie funkcji lidera MM po odejściu Doba
hoom - dobrze gada, polać mu
Kaldrick - j.w
Wybrałbym jeszcze kilku, ale postanowiłem modków zostawić w spokoju.

Aval'yah 01-02-2006 11:07

Ghost Nieudany i Kaldrick. Oboje za całokształt.

Iron 01-02-2006 11:54

Moje głosy oddaje na :
Ville Vallo - spoko gościu zasługuje na ten tytuł wyrozumiały zawsze mi coś doradzi.
Matek-pisze mądrze na temat jestbardzo widocznym userem na forum

Grue 01-02-2006 12:26

Matek - za całokształt i za to że można z nim pogadać/pobić sie na tematy związane z wojskiem ;)
Thristen (I) - za bycie dobrym qmplem :)

Pozdro!

Ville 01-02-2006 12:53

Dobra, zarty na bok - czas na powaznych kandydatow:

1) slay - fajnie pisze opowiadania, zawsze pomoze i nigdy nie marudzi ze osobnik zwany VV jest niekumaty ;)

2) Baron Kaldrick - zasluzyl na ten tytul i wiele osob o tym wie.

Chcialbym wyroznic jeszcze jedna osobe ktora zerowo udziela sie na forum ale nikt na ircu nie powie na niego zlego slowa - shae

Taube 01-02-2006 13:01

tak sobie rozmyślałam.. kogo by tu wytypować od siebie...
hmn..
no i wnioski do jakich doszłam to:
Tana - za to, że wyraża się mądrze, prosto z mostu jasno i klarownie (znaczy się jak ktoś pokazuje głupotę, to ona ładnie pokazuje jemu jego głupotę w dziennym świetle bez zbędnych uprzejmości i dochodzeń ;)), pomijając parę jej wpadek, mimo wszystko dziewczyna się stara :)
Matek - no chyba zasługuje.. ma swoje zdanie które czymś podpiera i nie pisze zazwyczaj totalnych bezsensów ;) (znaczy się musiałabym owych poszukać pewnie, bo nie śledzę wszystkich jego postów :P a tak nie spotkałam się chyba z przypadkiem, w którym nie należałby do myślącego grona ;))

d.Taube

eerion 01-02-2006 13:51

Ja głosuję na:
Superman - on wie za co ;)
Baron Kaldrick - ponieważ potrafi pojechać tak że nie wiesz czy cie obrażono czy pochwalono

ciemne dropsy 01-02-2006 14:06

a gdzie glosy na mnie? -.-

Matek - za caloksztalt...
No i eeee no nie wiem -.- niech bedzie ze Mejlun (S.P.M) - za Metal Militie ;)

Belvedor 01-02-2006 14:45

Taube - rzadko bo rzadko, ale czasem daje swoje proby pisania "czegos" i tylko w zasadzie ona cos i nich pisze :) No i jej opinia mi najbardziej lezy hehe.
Matek - pomogl mi odmulic kompa, jego cierpliwosc jest wielka, bo wytrzymal moje lamenty i nieudolnosc w dzialaniu. Dzieki Ci wielkie.

Dreament 01-02-2006 15:00

Matek - za całokształt i za to że można z nim pogadać/pobić sie na tematy związane z wojskiem

Sergo - bo to qumpel

Sokochłap 01-02-2006 15:02

Matek-No chyba wiesz za co ?
Tana-Też chyba nie musze tłumaczyć

gorgi 01-02-2006 15:23

słonik - za całokrztałyt jeko pjeknych postuw na tym foróm (hłopak pisze bez błenduf*)
* żartowałem
Ps. błędy zamierzone!

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:51.